Rondreis langs de wonderen van Turkije - Istanbul - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Ga op een fascinerende rondreis door Turkije - het land waar Oost en West elkaar ontmoeten
  • Uw reis begint in de mooie stad Istanbul en gaat vervolgens naar Cappadocië om indrukwekkende rotsformaties te bewonderen
  • Bezoek het prachtige Pamukkale en het historische İzmir op deze unieke rondreis met gids en snuif de essentie van Turkije
  • U verblijft in zorgvuldig geselecteerde 4* hotels en met volpensionformule

De beoordeling van onze klanten

Welkom in ... Istanbul

Wilt u graag de indrukwekkende natuurlijke en culturele rijkdom van Turkije ontdekken? 
Dan is deze rondreis iets voor u! U start in de prachtige stad Istanboel en reist van daaruit naar Ankara, Izmir en het magische Cappadocië, een betoverende regio met spectaculaire landschappen. 
Klaar voor een unieke reiservaring?

Reisbeschrijving

Volg uw gids voor een onvergetelijk avontuur tussen Oost en West! Tijdens deze reis doet u ongelooflijke culturele en historische ontdekkingen en bewondert u adembenemende panorama's. Uw rondreis van 7 nachten zal een plaats in uw hart veroveren! 

Uw reisprogramma:
Dag 1: Aankomst in Istanbul 
Dag 2: Istanbul 
Dag 3: Istanbul - Ankara - Cappadocië
Dag 4: Cappadocië
Dag 5: Cappadocië - Konya - Pamukkale
Dag 6: Pamukkale - Izmir
Dag 7: Izmir - Bursa - Istanbul
Dag 8: Istanbul

Uw reisprogramma

Dag 1: Aankomst in Istanbul
Vlucht naar Istanbul. Bij aankomst wordt u door uw gids opgewacht die u naar het hotel brengt.
Diner en overnachting in Istanbul.

Dag 2: Istanbul
Na het ontbijt in het hotel brengt u vandaag een bezoek aan het historische centrum van de stad en de belangrijkste monumenten waaronder het park 'Hippodroom van Constantinopel' en de bekende Blauwe Moskee, een religieus gebouw dat de rijkdom van het Ottomaanse rijk vertegenwoordigt. 

U bezoekt eveneens het niet te vergeten Hagia Sophia museum, de voormalige moskee dat een symbool is van de macht van het Oost-Romeinse Rijk maar ook van het Ottomaanse Rijk. Na een ochtend bezoeken, kunt u genieten van uw lunch in een lokaal restaurant. 

Na de lunch brengt u een bezoek aan het Topkapipaleis, de voormalige woonst van de Ottomaanse sultans. U wordt ondergedompeld in een speciale sfeer (bezoek aan de Harem is optioneel). Vervolgens gaat u langs de Grote Bazaar van Istanboel waar u wat kunt zoeken tussen de snuisterijen en talrijke andere producten die er te koop zijn. Indien u dit wenst kunt u met toeslag een cruise maken op de Bosporus waarvan u de oude paleizen van de twee continenten kunt bewonderen. 
Terugkeer naar het hotel. Diner en overnachting in Istanboel.
Dag 3: Istanbul - Ankara - Cappadocië
Na het ontbijt vertrekt u naar Ankara, de hoofdstad van Turkije. Onderweg maakt u een tussenstop aan de oevers van Tuz Gölü, het op een na grootste zoutmeer van Turkije. Bij uw aankomst in Ankara kunt u lunchen. Na de lunch brengt u een bezoek aan het Museum van Anatolische Beschavingen, beroemd om zijn unieke Hettitische collecties; nadien gaat u verder op weg naar Cappadocië. In de avond komt u aan bij het hotel.
Diner en overnachting in Cappadocië. 
Dag 4: Cappadocië
In de vroege ochtend kunt u optioneel een prachtige ballonvaart maken over Cappadocië perfect om foto's te nemen van de adembenemende zonsopgang boven de horizon (ter plaatse te betalen). Een luchtwandeling om het magische landschap van het openluchtpark te ontdekken met zijn sprookjesachtige schoorstenen, grotwoningen en valleien gevormd door vulkaanuitbarstingen. Daarna kunt u terug naar het hotel voor het ontbijt. 

Vandaag bezoekt u deze interessante streek waar u de meest unieke landschappen van de wereld vindt. U kunt lunchen tijdens de excursie. Na de lunch gaat u verder naar de vallei van Goreme, dat een openluchtmuseum is, met zijn rotskerken versierd met prachtige fresco's, en brengt een bezoek aan het holbewonersdorp Uçhisar. Hier heeft u de kans om een museum te bezoeken dat halfedelstenen, goud en zilver van de regio tentoonstelt. Daarna ontdekt u de Avcilar vallei met een bezoek aan de ondergrondse stad van Ozkonak of Saratli, toevluchtsoord van burgers in tijden van invasie. Daar heeft u ook de kans om een tapijtfabriek te bezoeken. 
Terugkeer naar het hotel voor diner en overnachting in Cappadocië.
U kunt optioneel en met toeslag kiezen om deel te nemen aan een Sema ceremonie van de Wervelende derwisjen of een Turkse avond met buikdanseres (ter plaatse te betalen).
Dag 5: Cappadocië - Konya - Pamukkale 
Ontbijt en vroeg vertrek naar Konya. Oversteek van de vlakte van Centraal-Anatolië met tussenstop voor het bezoek van de Sultanhan 13e eeuwse Seljuk karavanserai. Lunch in lokaal restaurant.

Aankomst in Konya, de heilige stad, hoofdstad in de middeleeuwen van het Seljuk Sultanaat van Rum. Bezoek het museum en mausoleum van Mevlana, oprichter van de Orde van de Wervelende Derwisjen. Vervolg naar Pamukkale, het "Katoenkasteel", een opmerkelijke natuurlijke site met gigantische bassins van kalksteentravertijnen.
Terugkeer naar het hotel. U heeft de kans om een bad te nemen met thermaal water in het hotel. 
Diner en overnachting in het hotel in Pamukkale.
Dag 6: Pamukkale - Izmir 
Ontbijt in het hotel en vertrek naar Hiërapolis, wat bekend staat om zijn genezende thermale/minerale warmwaterbronnen en beeldschone bevroren waterval, de hoofdstraat en poorten, de Romeinse thermen en het prachtige amfitheater. Lunch in lokaal restaurant.
Na de lunch bezoekt u Efeze met zijn verschillende tempels waaronder Hadrianus, de bibliotheek van Celsus, de Agora, het Odeon, de fontein van Trajanus en een enorm theater. Bezoek het huis van de Maagd, elk jaar bezocht door duizenden pelgrims, waaronder Paul VI, die op 26 juli 1967 kwam om de echtheid ervan te bevestigen.
Transfer naar het hotel, diner en overnachting in Izmir.
Dag 7: Izmir - Bursa - Istanbul  
Na het ontbijt vertrekt u naar Bursa, de eerste hoofdstad van het Ottomaanse rijk tot het midden van de 14e eeuw. U geniet van de lunch en brengt daarna een bezoek aan de Groene Moskee van Bursa. De Groene moskee werd gebouwd aan het begin van de 15de eeuw. Oorspronkelijk waren zowel binnen- als buitenkant van de moskee bekleed met blauw-groene Iznik-tegels, waaraan de moskee haar naam dankt. Nadien reist u door naar Istanboel.
Diner en overnachting in Istanboel.

Dag 8: Istanbul 
Ontbijt in het hotel en transfer naar de luchthaven voor uw terugvlucht.

Uw hotels

Tijdens deze rondreis logeert u in een Standaard Kamer in zorgvuldig geselecteerde 4* hotels
Ideaal om te ontspannen na een intense dag vol ontdekkingen!

Uw hotels tijdens de rondreis (of gelijkwaardig):
- Istanbul: Hotel Dedeman Istanbul 4* 
- Cappadocië: Hotel Suhan 4* 
- Pamukkale: Hotel Colossae 4* 
- Izmir: Hotel Kaya Thermal 4* 
- Istanbul: Hotel Titanic Kartal 4* of Hotel Dedeman Istanbul 4*

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension

Deze aanbieding is inclusief volpension (exclusief drankjes), 7 x ontbijt en diner en 6 x lunch.

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met supplement). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM), Eindhoven (code: EIN) of indien beschikbaar vanuit Oostende, Antwerpen, Luik, Rijsel of Parijs. Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is.

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij.

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

Gedeelde retourtransfers tussen de luchthaven en het hotel zijn inclusief. 

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Het weer

Jan
min : 2°C max : 7°C
Feb
min : 2°C max : 8°C
Mrt
min : 4°C max : 10°C
Apr
min : 8°C max : 15°C
Mei
min : 12°C max : 20°C
Jun
min : 16°C max : 25°C
Jul
min : 19°C max : 28°C
Aug
min : 19°C max : 27°C
Sep
min : 16°C max : 24°C
Okt
min : 12°C max : 19°C
Nov
min : 8°C max : 13°C
Dec
min : 5°C max : 10°C

Details over uw rondreis

Alle praktische informatie over uw rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan

Inbegrepen in de prijs:
- Standaard Kamer in de vermelde 4* hotels (of gelijkwaardig) 
- Volpension (7 x ontbijt, 6 x lunch en 7 x diner - exclusief drankjes)
- Engelstalige gids tijdens de bezoeken en excursies 
- Alle transfers met minibus /bus (afhankelijk van het aantal passagiers)

Niet inbegrepen in de prijs:
- Fooi voor de gids en chauffeur (in totaal €40)  
- Entreeprijzen voor museums (75 € /persoon) ter plaatse te betalen aan de gids
- Toeslag voor nationale feestdagen
- Optionele excursies
- Niet-vermelde drankjes en maaltijden 
- Toeslag voor specifieke voedingswensen of maaltijden.
- Verzekeringen en persoonlijke uitgaven 
- Alles wat niet specifiek als inbegrepen wordt vermeld

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing.

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie over uw tour en bezoeken
De hotels, die voldoen aan de lokale normen, zijn indicatief en kunnen ter plaatse gewijzigd worden voor hotels van een soortgelijke categorie. Het reisprogramma is onderhevig aan wijzigingen als gevolg van dwingende redenen zoals vertraagde vluchten, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd.

... verder lezen

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Onze diensten zijn kwalitatief, betrouwbaar en reactief
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Rondreis langs de wonderen van Turkije