The Tower Hotel 4* - Londen - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Verblijf in hartje Londen, recht tegenover de Tower Bridge
  • Overnacht in een comfortabele kamer
  • Geniet van een drankje in de bar of de lounge met een formidabel uitzicht over de stad
  • Breng een bezoekje aan het Westfield shoppingcentrum of aan het Olympisch Stadium!

The Tower

The Tower Hotel 4* is gelegen aan de oevers van de Theems aan de St. Katharine Docks met prachtig uitzicht op de Tower Bridge, de ideale uitvalsbasis voor een ontdekkingstocht door Londen en haar bezienswaardigheden. Het hotel bevindt zich in een luxueus pand met zowel antieke en moderne accenten en beschikt over een restaurant, een bar en zelfs een fitness. Je Britse uitje wordt onvergetelijk!

Uw kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Standaard Kamer of Standaard Twin Kamer

Standaard Kamer

Elke Standaard Kamer is ontworpen voor maximaal comfort met veel natuurlijk licht en alle moderne voorzieningen. De zachte kleuren, het comfortabele bed en de schitterende faciliteiten zorgen ervoor dat je helemaal tot rust komt na een drukke dag in de hoofdstad!

Maximale kamercapaciteit

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
of
Volwassenen
1 Volwassene
+
1 Kind

Uw pension

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Ontbijt

Begin je dagen vol frisse energie dankzij het inbegrepen ontbijt.

Vicinity Restaurant
Voor een diner met een indrukwekkend uitzicht moet je bij Vicinity Restaurant zijn, waar je dineert met de iconische Tower Bridge en de Theems op de achtergrond. Hier geniet je van seizoensgebonden gerechten met een sensationeel uitzicht op een van de beroemdste monumenten van Londen!
 
Winter Lawn
In de winter is de Winter Lawn de perfecte plek voor een gezellige moment, met een glaasje glühwein en lekkere gerechten van de grill.
 
Xi Bar & Lounge
Net als het Vicinity Restaurant biedt de lounge een prachtig uitzicht op de Theems. Hier strijk je aan het einde van de dag neer om te ontspannen en te genieten van de sfeer met een lekker drankje.

Activiteiten

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • 1 ticket voor musical The Lion King per persoon per verblijf

In Londen hoeft niemand zich te vervelen! Het is de ideale stad om cultuur te snuiven met musea, theaters, musicals, concerten en winkels. Mocht je nog energie over hebben aan het einde van de dag, dan kun je terecht in de fitnessruimte van het hotel om aan je conditie te werken. 

Je inbegrepen excursies

Tickets voor musical The Lion King

Je inbegrepen excursies

Geniet van een cultureel uitje en beleef de onmisbare musical The Lion King in het Lyceum Theater.

Je optionele excursies

Skip-the-line entreeticket voor Saint Paul's Cathedral met audiogids

Je optionele excursies

Bewonder St. Paul's Cathedral in het hart van Londen en vermijd de wachtrijen! Met je audioguide, kun je een rondleiding krijgen door dit majestueuze gebouw terwijl je meer te weten komt over de geschiedenis en de bouw ervan. Dit architecturale juweeltje, een symbool van het rijke historische erfgoed van de stad, zal je fascineren.

Skip-the-line entreeticket voor The London Eye

Je optionele excursies

Stap in de London Eye en bekijk Londen vanuit een ander perspectief! Tijdens deze 30 minuten durende tour zie je de verschillende bezienswaardigheden van Londen, zoals de Big Ben, St. Paul's Cathedral, Westminster Abbey, enz. Op een heldere dag kan je tot 40 km ver kijken.

 

 

Toegangsticket Tower of London

Je optionele excursies

De Tower of London is de thuisbasis van enkele ongelooflijke verhalen en legendes. Voeg daarbij de uitstalling van de juwelen van de koningin toe onder het waakzame oog van de beroemde Koninklijke Garde. Deze voormalige gevangenis, de meest gevreesde in Engeland, is een cultureel lonende ontdekking.

Tour door Londen in dubbeldekkerbus en cruise - 48u

Je optionele excursies

Maak een bustour met meerdere stops door de mooiste gebieden van Londen. Bezoek de stad in jouw eigen tempo terwijl je in en uit de bus stapt! De dubbeldekkerbus brengt je naar enkele van de meest iconische bezienswaardigheden van de hoofdstad: Buckingham Palace, Westminster Abbey, St Paul's Cathedral, de Tower of London en vele andere must-see plaatsen. Leer meer over de ongelooflijke geschiedenis van de stad met audio-commentaar.

 

De tour omvat ook een 30 minuten durende cruise op de rivier de Thames. Dit is een geweldige kans om de attracties van Londen vanuit een ander perspectief te bekijken. Deze complete tour is dus een kans om heel Londen op jouw gemak te zien!

Toegangsticket en rondleiding door British Museum in Londen

Je optionele excursies

Ontdek twee miljoen jaar geschiedenis en beschaving tijdens een rondleiding in een kleine groep in het grootste museum van het Verenigd Koninkrijk - het British Museum in Londen!

Dinercruise en jazzconcert op de Thames

Je optionele excursies

Breng een avond door op de Londense rivier de Thames tijdens een dinercruise met jazzmuziek. Je gaat aan boord van een cruise op de Thames, begroet met een welkomstdrankje.

 

Je zal Londen vanuit een ander perspectief zien en bezienswaardigheden als de Tower Bridge, de London Eye, Shakespeare's Theatre en de verlichte Big Ben kunnen bewonderen.

 

Geniet ook van een 3-gangen diner, voorgerecht, hoofdgerecht en dessert, begeleid door de Jazz band. De dinercruise met jazzsfeer is de gelegenheid voor een originele avond in Londen op de Thames!

Bezoek aan Buckingham Palace en Windsor Castle - Skip-the-line ticket

Je optionele excursies

Beleef de Britse monarchie op een koninklijke dag met een bezoek aan het beroemde Windsor Castle, gevolgd door het prachtige Buckingham Palace.

Windsor Castle is een favoriete weekendbestemming van de koningin en andere Britse royalty's. Het kasteel, dat een aantal koningen en koninginnen heeft gezien, van Willem de Veroveraar tot Edward VII en Elizabeth II, vertegenwoordigt een groot deel van de geschiedenis van het Verenigd Koninkrijk. Na dit bezoek, zal je lunchen voordat je vertrekt naar Buckingham Palace. Buckingham Palace, de officiële residentie van de koningin, is een must-see in Londen. Je zal er vele slaapkamers kunnen bewonderen, evenals de weelderige zalen waar recepties worden gehouden. Deze activiteit eindigt in het paleis, zodat je op jouw gemak van de plaats kunt genieten.

... verder lezen

Boottocht op de Theems - enkele reis Westminster/London Eye - London Tower

Je optionele excursies

Stap in een boot en bewonder de bezienswaardigheden van Londen vanaf de Theems. Er zijn verschillende routes beschikbaar, dus je kunt de route kiezen die het beste bij je past.

Dinnercruise op de Theems (vrijdag en zaterdag)

Je optionele excursies

Breng een unieke avond door aan boord van een boot op de Theems, gecombineerd met een gezellig diner. Je geniet van een prachtig uitzicht op Londen by night, begeleid door livemuziek.

Explorer Pass Londen - 2 activiteiten naar keuze (Go City)

Je optionele excursies

Ontdek Londen met 2 activiteiten naar keuze en bespaar tot 30% met je Explorer Pass.

Afternoon tea bij The Rubens at the Palace Hotel - Londen

Je optionele excursies

Geniet van een typisch Britse afternoon tea bij The Rubens in het Palace Hotel in Londen.

Toegangskaartje Madame Tussauds London (incl. Star Wars en Marvel Experience)

Je optionele excursies

Bezoek Madame Tussauds en bekijk de wassen beelden van beroemde figuren uit de Britse en wereldgeschiedenis van dichtbij.

Vervoer & transport

Uw vluchten

Tijdens het boeken van je vlucht, kun je je luchtvaartmaatschappij en vluchttijden kiezen. Mogelijk bevat je vlucht één of meer tussenlandingen. Er kan sprake zijn van een technische tussenstop, waarbij je in het vliegtuig kunt blijven zitten, maar het is ook mogelijk dat je van vliegtuig moet veranderen.

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden aan boord en andere services aan boord, worden mogelijk kosten in rekening gebracht. Bij het kiezen van je luchtvaartmaatschappij en de vluchttijden, kom je te weten of je bagage is inbegrepen in de prijs. Als je bagage niet is inbegrepen in de prijs, kun je voor vertrek de website van de luchtvaartmaatschappij raadplegen met de referentie van je reisdocumenten om het exacte tarief te weten te komen en extra bagage bij te boeken. Als je een goedkopere luchtvaartmaatschappij kiest, kun je je bagage tijdens het boekingsproces toevoegen.

 

Voor binnenlandse vluchten is het niet altijd mogelijk om bagage te reserveren bij de luchtvaartmaatschappij. In dit geval dien je het tarief voor de bagage aan de balie van de luchthaven te betalen.

 

Bij sommige luchtvaartmaatschappijen kan het traject naar de luchthaven in Parijs per trein worden afgelegd. Deze informatie vind je onder het kopje “Details”.

 

Als je per TGV reist, dien je tussen 24 uur en 20 minuten voor vertrek je TGV-ticket af te halen bij het bij het TGV AIR-loket op je vertrekstation. Indien je per vliegtuig reist, ga je na het ophalen van je bagage naar het TGV AIR-loket om je TGV-ticket af te halen.

 

 

Nadat je je reservering hebt voltooid, ontvang je alle benodigde informatie om in te checken voor je vluchten.

Uw treinreis

Voor je verblijf in Londen kun je ook kiezen om te reizen met de Eurostar in Standard klasse.

Retourtransfers tussen het station en het hotel zijn niet inbegrepen in onze aanbiedingen.

 

Met onze 2 FOR 1 aanbieding kun je de tentoonstellingen van de grootste Londense musea ontdekken. Profiteer van 2 entrees voor de prijs van 1 op de tijdelijke betalende tentoonstellingen op vertoon van uw Eurostar ticket. Het aanbod is geldig in de belangrijkste musea van Londen: de National Portrait Gallery, British Museum, Tate Britain, Tate Modern, Victoria & Albert Museum, British Library, Science Museum en National Gallery.

Uw bagage

De retourtickets worden je 15 dagen voor vertrek per e-mail in PDF-formaat toegestuurd. Je dient ze uit te printen en op het station te tonen om op de trein te stappen.

Je moet ook je paspoort meenemen. Identiteitsbewijzen worden niet geaccepteerd.

Wegens veiligheidsmaatregelen raden wij je aan tussen 45 en 60 minuten voor het vertrek van de trein aanwezig te zijn.

Let op: Eurostar-tickets kunnen niet worden geruild of terugbetaald. 2 FOR 1 aanbiedingsvoorwaarden: onderworpen aan voorwaarden en geldig gedurende 5 dagen vanaf de reisdatum vermeld op je Eurostar single ticket naar Londen.

Uw transfers

Transfers tussen de luchthaven en het hotel zijn niet inbegrepen. Optioneel en tegen bijbetaling kun je, indien beschikbaar, in de tweede stap van je boeking een transfer bijboeken voor aanbiedingen met vlucht.

Huurauto

Om de mooiste plekken van jouw bestemming in alle vrijheid te kunnen ontdekken, bieden wij je in de volgende stap van het boekingsproces een optionele huurauto aan. Dankzij Voyage Privé profiteer je van gunstige voorwaarden bij Sixt, zodat je de hele wereld kunt ontdekken achter het stuur van je favoriete auto!
Deze optie is alleen beschikbaar voor aanbiedingen met vlucht en wordt enkel getoond indien het Sixt-kantoor geopend is op je aankomsttijd.

Het originele rijbewijs, leesbaar en geldig gedurende minstens 1 jaar moet worden voorgelegd wanneer je het voertuig ophaalt (afhankelijk van de voorwaarden van de verhuurder). Voor het verzekeren van je voertuig moet een kredietkaart op naam van de bestuurder worden getoond (houd er rekening mee dat Visa Electron- of Maestro-kaarten niet door de verhuurders worden geaccepteerd).
Een aanbetaling in de vorm van een bankrekening of een abonnement op een SCDW- of CDW-verzekering is vereist wanneer je het voertuig ophaalt. In geval van weigering van jouw kant, heeft de huurder het recht om je huurauto te annuleren. Huur per 24 uur. Voor eventuele bijkomende uren kan een toeslag gelden. Tarieven zijn indicatief onder voorbehoud van wijzigingen.

... verder lezen

Welkom in ... Londen!

Ken je alle geheimen van Londen? Charmant, bruisend, innovatief en toch authentiek … De Britse hoofdstad blijft verbazen! Ga naar Buckingham Palace om de wisseling van de wacht bij te wonen of om de Queen’s Gallery te bezoeken waar je enkele kunsthistorische schatten kunt ontdekken. Verken Westminster Abbey, een bijzondere kerk barstensvol geschiedenis, en zet jouw bezoek voort in Whitehall waar je het gelijknamige paleis kunt bewonderen.

 

De National Gallery en de Big Ben zijn natuurlijk must-sees en als je de Tower Bridge oversteekt richting de noordelijke oever kan je de Tower of London niet missen, een onmisbaar middeleeuws monument. Op zoek naar een onvergetelijke ervaring? Stap dan in het London Eye om een panoramisch uitzicht op de stad te krijgen en stop vervolgens in een van de Londense parken. Na een lekkere fish and chips ben je klaar om het bruisende nachtleven in te duiken, bijvoorbeeld in de wijk SoHo of aan de South Bank. London is calling!

Meer details ...

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.
Aantal kamers in het hotel: 801

Check-in: 16:00
Check-out: 11:00

Huisdieren zijn niet toegestaan.
De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

 
Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.
 

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Faciliteiten in het hotel:

  • Wifi
  • Airconditioning
  • Bagageopslag
  • Conciërgedienst

Faciliteiten in de kamer:

  • Tv

Restaurants en bars in het hotel:

  • Vicinity Restaurant
  • The Winter Lawn
  • Xi Bar & Lounge

Activiteiten bij het hotel:

  • Fitnessruimte

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

 

Een ontvangst in de beste omstandigheden.

Voor het meest ontspannen verblijf, geniet u van een ontvangst in alle rust. Onze partners beloven de geldende sanitaire maatregelen te respecteren om uw veiligheid en welzijn te garanderen.

Let op: De sanitaire maatregelen kunnen worden gewijzigd overeenkomstig de aanbevelingen van de overheid. Bijgevolg kunnen zij de toegang tot bepaalde voorzieningen beïnvloeden.

Specifieke annuleringsvoorwaarden

Dit aanbod wordt niet terugbetaald.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. The Tower Hotel 4*