Viceroy Chicago 4* & The Guest House at Graceland 4* met optionele verlenging naar New York - Chicago - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Ga op avontuur in drie verschillende Amerikaanse staten
  • Pak eerst uw koffers uit in Chicago, op slechts een steenworp afstand van Lake Michigan
  • Vervolgens reist u door naar het huis van Elvis Presly, waar u logeert in The Guest House
  • Kies voor een optionele verlenging naar New York en verblijf op een toplocatie 

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Welkom in... de Verenigde Staten

Chicago, Illinois

Trakteer uzelf op stijlvolle luxe in Chicago. De 'Windy City' in het hart van het Midwesten is beroemd om zijn muzikale erfgoed, gewaagde architectuur en musea van wereldklasse. Laat u overweldigen door torenhoge wolkenkrabbers en het enorme Lake Michigan.

Geniet van een shoppinguitje op de "Magnificent Mile", bezoek Millennium Park, de thuisbasis van de beroemde Cloud Gate-sculptuur van Anish Kapoor (tijdens de wintermaanden kunt u ijsschaatsen op de pittoreske ijsbaan), of ga naar het verbazingwekkende Art Institute voor een stevige portie cultuur. Maak een wandeling langs de kust en beland bij Navy Pier, waar u kunt genieten van een drankje en een hapje. U komt er ook meer te weten over de geschiedenis van deze epische stad.

Memphis, Tennessee

Vervolgens reist u door naar Memphis, de bakermat van de blues. Deze bruisende stad domineert de Mississippi en is een ideale bestemming voor iedereen die ontspanning en activiteiten met elkaar wilt combineren.

Hier bezoekt u Graceland, de voormalige villa van Elvis Presley. Dit weelderige huis, het op één na meest bezochte ter wereld, weerspiegelt het succes van deze jongeman die slechts 42 jaar werd. Op deze plek leert u meer over zijn intrigerende levensloop; van een bescheiden opkomst tot een ongekende roem. Zijn verzameling oldtimers en oude vliegtuigen is ronduit opmerkelijk! 

U bezoekt ook Sun Studio, de plek waar Elvis Presley zijn eerste hit "That's all right" opnam. Wandel vervolgens langs Beale Street voordat u aankomt bij het Centre for Southern Folklore, gekend om zijn zeldzame platenwinkels en ambachten, musea, bluesclubs en chique bars.

New York City, New York

Welkom in... de Verenigde Staten
New York is één van 's werelds meest opwindende steden. Het is de thuisbasis van gerenommeerde restaurants, chique nachtclubs, ultramoderne theaterzalen en architecturale meesterwerken. Hier wordt de creativiteit gevoed door inwoners uit alle uithoeken van de wereld.

Een bezoek aan de iconische bezienswaardigheden van de stad is slechts een deel van de aantrekkingskracht van deze metropool. De glinsterende lichten van Broadway, de jazzclubs in het centrum, de indie-rockscene van Brooklyn en de elitaire culturele gerechten in Lincoln Center maken allemaal deel uit van de ongelooflijk gevarieerde culturele scène!

Reisbeschrijving

De volgende opties voor uw reis zijn mogelijk:

Aanbieding 1: Chicago & Memphis
- 5 nachten: 3 nachten in Chicago + 2 nachten in Memphis
- 6 nachten: 3 nachten in Chicago + 3 nachten in Memphis
- 7 nachten: 4 nachten in Chicago + 3 nachten in Memphis
- 9 nachten: 5 nachten in Chicago + 4 nachten in Memphis

Aanbieding 2: Chicago, Memphis & New York
- 8 nachten: 3 nachten in Chicago + 2 nachten in Memphis + 3 nachten in New York
- 10 nachten: 3 nachten in Chicago + 3 nachten in Memphis + 4 nachten in New York
- 11 nachten: 4 nachten in Chicago + 3 nachten in Memphis + 4 nachten in New York
- 14 nachten: 5 nachten in Chicago + 4 nachten in Memphis + 5 nachten in New York

Uw hotels

Viceroy Chicago 4*

Speciaal voor u: inclusief alle stadsbelastingen

Het elegante Viceroy Chicago is ideaal gelegen in de modieuze wijk Gold Coast. Dit prachtige hotel combineert schitterend oud metselwerk en een originele terracotta gevel met nieuwe moderne elementen, waaronder een glazen vliesgevel. 

Alle kamers beschikken over wifi en andere luxevoorzieningen. Het Viceroy Chicage heeft twee eigen eet- en drinkgelegenheden waar u op het einde van de dag kunt relaxen, een stijlvolle lounge op het dak en een seizoensgebonden buitenzwembad met zicht op Lake Michigan.

Uw kamer

U verblijft in een King Kamer.

In dezelfde traditie als de historische herenhuizen roepen de kamers van het Viceroy Chicago tijdloze elegantie en schoonheid op met de grootst mogelijke aandacht voor detail.

In deze mooie kamer beschikt u over wifi, een loungestoel om te ontspannen, een Nespresso-koffiemachine, een schrijftafel, lokale en artisanale producten, toiletartikelen van Natura Bisse en ROIL, een luxueuze regendouche en een kluis.

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen

Uw pension

U bent vrij om de stad in te duiken en de lokale eetcultuur te ontdekken. Als u wilt dineren in het comfort en het gemak van uw hotel, kunt u terecht in één van de hotelrestaurants.
Het restaurant Somerset, gelegen op de begane grond van het hotel en bekroond met een Michelin-ster, is dagelijks geopend voor ontbijt, lunch en diner. U kunt er genieten van Amerikaanse gerechten van chef-kok Lee Wolen. Het interieur is een moderne interpretatie van de American Country Club, terwijl u tijdens de zomermaanden uw maaltijden nuttigt in de patio.
Het restaurant Devereaux bevindt zich op de 18e verdieping en beschikt over een lounge en een zwembad. Hier proeft u van heerlijke hapjes en cocktails, eveneens van de hand van chef-kok Lee Wolen. Van hieruit geniet u van een panoramisch uitzicht op de skyline van Chicago en Lake Michigan!

Activiteiten

Sommige vakantiegangers vinden het leuk om te relaxen, terwijl anderen ook op vakantie graag in topvorm willen blijven. Het Viceroy Chicago biedt voor iedereen wat wils! Neem een duik in het seizoensgebonden buitenzwembad op de 18e verdieping en bewonder het adembenemende uitzicht, of neem een sportieve pauze in de fitness.

The Guest House at Graceland 4*

Speciaal voor u:
- Pendeldienst van en naar de luchthaven (rechtstreeks bij het hotel te reserveren voor uw aankomst/vertrek)
- Inclusief alle stadsbelastingen

Stijlvol, inspirerend en mooi zijn slechts enkele van de woorden die gebruikt worden om The Guest House at Graceland te beschrijven. Dit grootse hotel is geïnspireerd op de koning van de rock en roll en ligt op slechts een steenworp afstand van het voormalige huis van Elvis Presley.

Dit prachtige hotel staat bekend om zijn fantastische zuidelijke gastvrijheid die ook zichtbaar is in zijn 450 prachtige kamers. Geniet van heerlijke à-la-cartegerechten en buffetdiners in 2 themarestaurants, a-rockin 'en a-rollin' koffieshop, een chique bar, een theater met 464 zitplaatsen, uitgestrekte grasvelden, een buitenzwembad en een fitness. Dit hotel is de ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan Memphis en Graceland!

Uw kamer

U verblijft in een Standaard King Kamer.

Deze comfortabele kamer is ingericht als een weerspiegeling van de persoonlijke stijl van Elvis Presley. De ontwerpen zijn geïnspireerd op Graceland en u beschikt er over uitstekende faciliteiten. 

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen

Uw pension

Proef van heerlijke lokale specialiteiten in één van de twee hotelrestaurants. Delta's Kitchen heeft een geweldig ontbijtmenu met alle favorieten van The King. Tijdens het diner kunt u er terecht voor de typische gerechten uit Tennessee en de Mississippi Delta. 

In de EP's Bar & Grill worden moderne gerechten geserveerd en de Shake Rattle & Go is de ideale plek voor koffie en gebak. Sluit de dag af met een lokaal biertje of een verse cocktail in de Lobby Lounge.

Activiteiten

Geniet van de talkrijke voorzieningen die dit hotel voor u in petto heeft! Bekijk een film in het theater, neem een duik in het zwembad en profiteer van de ideale ligging!

Intercontinental New York Times Square 4*

Speciaal voor u: inclusief alle stadsbelastingen

Het Intercontinental New York Times Square is maar liefst 36 verdiepingen hoog en ligt in het epicentrum van de theater-, eet-, media- en zakenwereld. Met zijn chique residentiële uitstraling is het hotel een verfrissend alternatief op de talrijke bezienswaardigheden en geluiden van New York City.

Profiteer van de gunstige ligging op 44th Street en 8th Avenue en op wandelafstand van het Broadway Theatre District, Central Park, winkels en fantastische restaurants. Dankzij het nabijgelegen metrostation Port Authority is dit hotel de perfecte uitvalsbasis om The Big Apple te verkennen!

Uw kamer

Uw hotels
Deze kamers zijn een heerlijke oase van rust tijdens uw verblijf in New York City. U beschikt er over een HD-televisie, een inloopregendouche en nog veel meer!

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen

Uw pension

Uw hotels
Gasten zijn van harte welkom om in The Stinger Cocktail Bar & Kitchen van chef Todd te genieten van internationale gerechten en drankjes. Deze plek is gekend om zijn versbereide cocktails en zogenaamde 'punch bowls' en zowel kleine als grote groepen kunnen hier terecht. Krijgt u ook al trek?

Activiteiten

Uw hotels
Het Intercontinental Times Square Hotel biedt gasten 24 uur per dag toegang tot de fitness van 2000 vierkante meter. Deze enorme ruimte bevindt zich op de derde verdieping van het hotel en biedt een ruime keuze aan ultramoderne fitnesstoestellen!

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met supplement). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM), Eindhoven (code: EIN) of indien beschikbaar vanuit Oostende, Antwerpen, Luik, Rijsel of Parijs. Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is.

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij.

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

Retourtransfers tussen de luchthavens en de hotels in Chicago en New York zijn exclusief. De retourtransfer tussen de luchthaven van Memphis en uw hotel in Memphis is inclusief.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Extra opties

Stadstour Memphis

Extra opties
Maak een geweldige rondleiding van 3 uur door Memphis. Ontdek deze schitterende stad onder begeleiding van een professionele en humoristische gids. U bezoekt onder andere:




- Downtown Memphis en de Mississippi-rivier
- Beale Street (één van de meest muzikale straten van de Verenigde Staten)
- Cotton Row
- Victoriaans dorp (huizen uit het begin van de 19e eeuw)
- The Lorraine Hotel (de plek waar Martin Luther King Jr. vermoord werd)
- Schwab (een 120-jaar oude winkel)
- St. Jude Children's Research Hospital
- Bezoek aan de plek waar Danny Thomas ligt opgebaard
- Elvis Presley's Graceland
- The Peabody Hotel (de mars van de wereldberoemde eenden)
- Sun Studio (waar Elvis zijn eerste hit heeft opgenomen)
- The Pyramid

Ter informatie: sites kunnen gewijzigd worden en gasten moeten hun inschrijving ten minste 24 uur op voorhand bevestigen.

Het weer

Jan
min : -8°C max : 0°C
Feb
min : -7°C max : 1°C
Mrt
min : -2°C max : 7°C
Apr
min : 5°C max : 15°C
Mei
min : 10°C max : 21°C
Jun
min : 16°C max : 27°C
Jul
min : 18°C max : 29°C
Aug
min : 18°C max : 29°C
Sep
min : 13°C max : 24°C
Okt
min : 8°C max : 18°C
Nov
min : 0°C max : 9°C
Dec
min : -6°C max : 2°C

Ligging

Viceroy Chicago: 1118 N State St, Chicago, IL 60610, Verenigde Staten
The Guest House at Graceland: 3600 Elvis Presley Blvd, Memphis, TN 38116, Verenigde Staten

Intercontinental New York Times Square: 300 W 44th Street, New York City, NY 10036-5419, Verenigde Staten

De afstand tussen de luchthaven van Chicago en The Viceroy bedraagt 27 km.
De afstand tussen de luchthaven van Memphis en The Guest House at Graceland bedraagt 5 km.
De afstand tussen de luchthaven JFK en het Intercontinental New York Times Square bedraagt 28 km.
De afstand tussen de luchthaven La Guardia en het Intercontinental New York Times Square bedraagt 19 km.
De afstand tussen de luchthaven Newark en het Intercontinental New York Times Square bedraagt 28 km.

Details over uw hotels

Alle praktische informatie over het Viceroy Chicago:
Het hotel is toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit - neemt u hiervoor met ons contact op mocht u hiervan gebruik willen maken.
Aantal kamers in het hotel: 180
Check-in: 15.00u
Check-out: 12.00u

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing.

Het Viceroy Chicago beschikt over*:

  • Wifi in het hele hotel
  • Gratis transport in Tesla Model X (naar gelang de beschikbaarheid)

De kamers van het Viceroy Chicago zijn uitgerust met*:

  • Wifi
  • Chaise longue
  • Nespresso-koffiezetapparaat
  • Lokale en artisanale producten
  • Toiletartikelen van Natura Bisse en ROIL
  • Regendouche
  • Kluis

Activiteiten bij het Viceroy Chicago*:

  • Panoramisch zwembad op het dakterras
  • Fitness
  • Fietsverhuur (seizoensgebonden)
  • Gratis yoga op het dakterras (seizoensgebonden)

Alle praktische informatie over The Guest House at Graceland:
Het hotel is toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit - neemt u hiervoor met ons contact op mocht u hiervan gebruik willen maken.
Aantal kamers in het hotel: 450
Check-in: 16.00u
Check-out: 11.00u

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing.

The Guest House at Graceland beschikt over*:

  • Conciërgeservice
  • Luchthavenshuttle
  • Roomservice
  • Pendeldienst naar Memphis/Beale Street

De kamers van The Guest House at Graceland zijn uitgerust met*:

  • Airconditioning
  • DreamCatcher Simmons Beautyrest-bed
  • Luxelinnen
  • Regendouche
  • Haardroger
  • Toiletartikelen
  • LED-verlichting in de badkamer
  • Flatscreen TV
  • Koelkast
  • Keurig-koffiezetapparaat
  • Kluis
  • Strijkmateriaal

Activiteiten bij The Guest House at Graceland*:

  • Fitness
  • Buitenzwembad
  • Theaterzaal

Alle praktische informatie over het Intercontinental New York Times Square:
Het hotel is toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit - neemt u hiervoor met ons contact op mocht u hiervan gebruik willen maken.
Check-in: 15.00u
Check-out: 11.00u

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. 

Algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing.

Het Intercontinental New York Times Square beschikt over*:

  • Meertalig personeel
  • Turndown service
  • Wifi
  • Valutawissel
  • Droogkuis
  • Privélimousine

De kamers van het Intercontinental New York Times Square beschikken over*:

  • Wifi
  • Touch Screen-computers
  • Televisie
  • Keurig-koffiezetapparaat
  • Kluis
  • Regendouche
  • Toiletartikelen van Agraria
  • iPod-docking station

Activiteiten bij het Intercontinental New York Times Square*:

  • Fitness

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

ESTA-reistoestemming

ESTA (Electronic System for Travel Authorization) is een verplicht formulier dat u online moet invullen wanneer u vliegt naar, of een tussenlanding maakt in, de Verenigde Staten van Amerika. Dit document moet in orde zijn voordat u aan boord gaat van het vliegtuig. Reizigers zijn hier zelf verantwoordelijk voor en kosten worden niet gedekt door Voyage Privé.

De ESTA-reistoestemming is verplicht sinds 12 juni 2009 voor:
- passagiers wiens land deel uitmaken van het Visa Waiver programma,
- passagiers die voet zetten op Amerikaanse bodem als toerist voor een verblijf van minder dan 90 dagen,
- passagiers die een tussenlanding maken wanneer zij naar een ander land reizen. In dit geval, moeten de passagiers « in transit » schrijven als eindbestemming,
- passagiers die per boot of per vliegtuig aankomen.

Belangrijk:
- Paspoort geldig bij inreis en tijdens verblijf. Voorlopig paspoort wordt niet aanvaard.
- U moet beschikken over een bewijs van financiële solvabiliteit (kredietkaarten, reischeques, etc.)
- Kinderen en studenten zijn niet te allen tijde verplicht een ESTA-reistoestemming te hebben. We verwijzen u hiervoor naar onderstaande site.
- Een ESTA-reistoestemming is langere tijd geldig

Registreer via de ESTA-website https://esta.cbp.dhs.gov/esta uw reis naar de VS tijdig, zodra u reisplannen hebt!

Voor meer informatie over een ESTA kunt u terecht op de website van uw eigen overheid, of via onderstaande link naar een FAQ website van Washington: http://www.cbp.gov/travel/international-visitors/esta/enhancements-to-esta-faqs

Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Viceroy Chicago 4* & The Guest House at Graceland 4* met optionele verlenging naar New York