New England Campervan Roadtrip - New England - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Ga op pad voor een dynamische rondreis door New England van New York naar Main, en bezoek alles daartussenin
  • Breng 1 nacht door in een hotel en overnacht vervolgens in een ruime, comfortabele en volledig uitgeruste campervan
  • Reis langs berglandschappen, meren en bosgebieden en bezoek enkele fantastische steden
  • En ook... Reis op uw eigen tempo en volg een van onze aanbevolen routes of kies uw eigen weg!

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Welkom in... de Verenigde Staten

New York

Welkom in de stad die nooit slaapt! Deze multiculturele metropool is een van de meest iconische en opwindende steden ter wereld. De stad bij uitstek met beroemde monumenten, indrukwekkende wolkenkrabbers, weelderige groene parken, wereldberoemde musea, theater- en operavoorstellingen en architecturale meesterwerken. New York City blijft zichzelf opnieuw uitvinden dankzij de inwoners die uit alle hoeken van de wereld komen. Verder weg, weg van de stad, bezoekt u de Adirondack Mountains, High Peaks Wilderness, Albany, Syracuse en White Mountain National Forest.

We raden aan: Statue of Liberty, 9/11 memorial, DUMBO, Red Hook, Times Square, Central Park, MoMA, Grand Central Station, Liberty State Park, Ellis Island.

Connecticut

Met een combinatie van kuststeden en landelijke gebieden, bezaaid met kleine, schilderachtige stadjes, biedt Connecticut vele bezienswaardigheden. Bezoek Foxwoods Resort Casino of wandel over de weelderige paden van Litchfield Hills in Northwestern Connecticut, bekend om zijn kleurrijke herfstblaadjes. Bezoek de historische steden Mystic en New London, voor interessante vondsten en attracties.

We raden aan: Mystic Seaport Museum, Gillette Castle State Park, Mark Twain House and Museum, Yale University, New Haven, Hartford.

Rhode Island

Tijdens de 19e eeuw dienden sommige van de steden in Rhode Island, waaronder Newport, als zomerverblijf voor de rijken en beroemdheden. Bewoners toonden hun fantastische rijkdom in de vorm van vorstelijke landgoederen met uitzicht op de Atlantische Oceaan. Vandaag de dag staan deze buitengewone en zorgvuldig onderhouden huizen aan de rand van de beroemde 'Mansion Row' en zijn een must-see voor elke bezoeker.

We raden aan: The Breakers, Marble House, Rosecliff, The Elms, Fort Adams State Park, Block Island Southeast Lighthouse, Mohegan Bluffs, Newport.

Massachusetts

Massachusetts staat bekend als "The Bay State", vanwege de grote, overheersende baaien en fraaie kustlijn. Massachusetts is de thuisbasis van Massachusetts Bay in Greater Boston, Cape Ann en Cape Cod Bay. Bezoek hier eersteklas stranden, prachtige gebieden, glooiende heuvels, historische bezienswaardigheden, betoverende wijngaarden en fantastische antiekstukken. Boston is zeker een bezoek waard vanwege zijn historische verleden en kosmopolitische heden.

We raden aan: Boston, Cape Cod, Martha's Vineyard, Cambridge, Pilgrim Monument, Harvard Museum, Crane Beach, Salem Witch Museum, Buzzards Bay.

Boston

Deze historische stad wordt de 'bakermat van de Amerikaanse onafhankelijkheid' genoemd en puilt uit van de aantrekkelijke herenhuizen in bruinsteen tot de heilige binnenplaatsen van de universiteit van Harvard. Volg de Freedom Trail om het fascinerende revolutionaire verhaal van Boston te ontdekken, bezoek de trendy cafés en boetieks van Newbury Street of wandel langs de haven, de site van de Boston Tea Party.

We raden aan: Fenway Park, Freedom Trail, Faneuil Hall Marketplace, New England Aquarium, North End, Beacon Hill, Boston Harbor.

New Hampshire

Grote uitgestrekte wildernis, schilderachtige stadjes, hoge bergtoppen en wildlife. New Hampshire in New England wordt omringd door buitenactiviteiten en spectaculaire landschappen. Ontmoet de Moose en Black Bear langs een deel van de Appalachian Trail, ontdek het merengebied met een overvloed aan watersporten, vissen en ontspannen aan de kust. Bezoek Portsmouth en Concord, twee van de meer opvallende steden in New Hampshire.

We raden aan: White Mountains, Portsmouth, White Mountain National Forest, Franconia Notch State Park, Lake Winnipesaukee, Mount Washington, Mount Monadnock, Franconia Notch, Lonesome Lake.

Vermont

De staat Vermont is synoniem aan skiën in de winter, vanwege de vele toppen, maar ook als een van de belangrijkste producenten van ahornsiroop. Vermont staat bekend om zijn uitgestrekte natuurlijke landschappen en beschikt over meer dan 100 19-eeuwse overdekte houten bruggen, hectares bergachtig terrein, prachtige wandelpaden en een overvloed aan activiteiten. De grootste trekpleisters zijn de vele meren, waaronder Lake Champlain, perfect voor een boottochtje, kamperen, vissen of kajakken.

We stellen voor: Mount Mansfield, Jay Peak, Camel's Hump, Green Mountain en Finger Lakes National Forests, Shelburne Museum, ECHO, Leahy Center voor Lake Champlain, Smugglers Notch State Park en Mt. Philo State Park.

Maine

Het schilderachtige stadje Bar Harbor aan de Cadillac-berg van 1530 meter was de speelplaats van de meest illustere 19e-eeuwse families van Amerika, waaronder de Vanderbilts en Rockefellers. Bekijk de statige herenhuizen uit de Victoriaanse tijd, bezichtig de clapboard-winkels, proef kreeften van Maine of verken de bossen, bergen en wilde oevers van het spectaculaire Acadia National Park. Moosehead Lake, het grootste water van de staat, ligt in het hart van de Maine Highlands en is een perfecte plek om te vissen, wandelen, varen of wandelen.

We raden aan: Acadia National Park, Cadillac Mountain, Mount Katahdin, Baxter State Park, Portland Head Light House, Fort Williams Park, Mount Desert Island, Champlain Mountain, Bar Harbor

Reisbeschrijving

Hieronder stellen we twee routes voor die zijn ontworpen op basis van het aantal nachten van uw verblijf.

Optie 1: Adirondacks reisroute
New York, Vermont Green Mountain, Adirondacks-regio, Lake Champlain en Connecticut

Dag 1: Vlucht naar New York en overnachting in het Ameritania Hotel in Times Square
Dag 2: New York (in ontvangst nemen voertuig) & New Jersey
Dag 3: New York - Green Mountain & Finger Lakes (340 km / 4 uur)
Dag 4: Green Mountain & Finger Lakes
Dag 5: Green Mountain- Keene Valley NY (185 km / 2u10)
Dag 6: Lake Placid NY
Dag 7: Lake Placid - Lake Champlain VT (110 km / 1u30)
Dag 8: Lake Champlain - Lake George NY (110 km / 1u30)
Dag 9: Lake George - Bridgeport CT (310 km / 3u15)
Dag 10: Bridgeport - New York (110 km / 2 uur) en overnachting in het Ameritania Hotel in Times Square.
Dag 11: Inleveren van het voertuig en terugvlucht naar huis

Optie 2: New England reisroute
New York, Boston, Maine, New Hampshire, Rhode Island

Dag 1: Vlucht naar New York en overnachting in het Ameritania Hotel in Times Square
Dag 2: New York (in ontvangst nemen voertuig) & New Jersey
Dag 3: New York - Boston (345 km / 3u45)
Dag 4: Boston
Dag 5: Boston - Rockland (305 km / 3u15)
Dag 6: Rockland - Bar Harbor (135 km / 2 uur)
Dag 7: Bar Harbor
Dag 8: Bar Harbor - Moosehead-meer (260 km / 3u55)
Dag 9: Moosehead Lake - Carrabasset Valley (200 km / 3u15)
Dag 10: Carrabasset Valley - Bretton Woods, NH (220 km / 3 uur)
Dag 11: Bretton Woods, NH - Sebago Lake (125 km / 2u25)
Dag 12: Sebago Lake - Kennebunkport (85 km / 1u35)
Dag 13: Kennebunkport - Newport RI (295 km / 3 uur)
Dag 14: Newport RI - New York (345 km / 3u45) en overnachting in het Ameritania Hotel in Times Square
Dag 15: Inleveren van het voertuig en terugvlucht naar huis

Om u te helpen

30%
Boekt u meer dan 35 dagen van te voren en is het totaal bedrag meer dan €1000 ? Dan hoeft u niet alles in één keer te betalen! Klik de optie aan van een voorschot van 30% op het moment van boeken.

Lees hier onze algemene verkoopsvoorwaarden.

Uw campervan

Het grootste deel van deze ongelooflijke reis wordt besteed aan het reizen in een campervan waarin u gedurende 9 of 13 dagen zult overnachten en reizen.

Als u van avontuur houdt en op zoek bent naar een unieke en leuke manier om een reis naar de Verenigde Staten te ervaren, dan is een roadtrip in een camper iets voor u.

U beschikt over alles wat u nodig heeft voor maximaal comfort: een kitchenette met een spoelbak van 5 liter, een keukenpakket met accessoires, borden en kopjes maar ook accessoires zoals een fornuis en verlengstuk, en comfortabele campingstoelen voor uw avonden onder de sterrenhemel. Het woongedeelte kan worden omgetoverd tot een slaapgedeelte met een queensize bed en gordijnen voor meer privacy.

Kenmerken en uitrusting van de campervan:
- Woonruimte voor overdag, om te bouwen tot een tweepersoonsbed
- Kitchenette met een aanrecht van 5 liter en een koelkast
- Keukenapparatuur: twee gasfornuizen, pannen, bestek, bekers, kommen en ander keukengerei
- Opslagruimte
- Picknickstoelen
- Elektrische uitrusting: netsnoer, stekkerdoos, elektrische verwarming, overspanningsbeveiliging

Het is ten strengste verboden om de nacht door te brengen aan de kant van de weg. U kunt op een van de verschillende campings onderweg parkeren:

- Pull-thru: U rijdt vooruit de plaats in en via de achterkant de plaats uit
- Back-in: U rijdt vooruit of achteruit de plaats in of uit.
- Pull-in: U rijdt vooruit de plaats in en uit
- Full hook-up: Uw camper heeft aansluiting op water, elektra (110 volt), riolering

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen Volwassenen
4 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
2 Kinderen

Uw hotel

U verblijft 2 nachten in Hotel Ameritania at Times Square (of vergelijkbaar) in New York, in een Standaard Kamer (zonder pension).

Het hotel is gelegen in het hart van de stad, in het theater district, op zo'n 8 minuten wandelen van Times Square en 7 minuten tot Central Park. Met andere woorden: de ideale uitvalsbasis om de beste plekjes van de Big Apple te ontdekken. Hotel Ameritania at Times Square is ingericht in een glamoureuze, chique en moderne stijl. 

De Standaard Kamers hebben allemaal een stijlvolle inrichting en voor een perfecte nachtrust kunt u slapen in een heerlijk queensize-bed! 

Uw pension en restaurants

Bij deze aanbieding is geen pension inbegrepen. Gedurende uw verblijf bent u vrij om uw maaltijden te plannen zoals u het zelf wenst.

Voor uw maaltijden heeft u keuze genoeg onderweg. Er zijn ontelbaar veel restaurants, van simpel en goedkoop tot luxueuze sterrenzaken, foodtrucks of stalletjes. En wees maar zeker dat New England meer te bieden heeft dan een hamburgerrestaurant of pizza, hier vindt u gerechten van over de hele wereld in alle prijsklassen.

Details over het hotel:

Alle praktische informatie over de rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan

Inbegrepen in de prijs:
- 2 nachten in gespecificeerd hotel of van vergelijkbare standaard
- Geen pension
- Inclusief alle stadsbelastingen
- 9 of 13 dagen camperverhuur met 900 mijl / dag te worden afgehaald op dag 2 van de rondreis
- Reisset
- Verzekering: Aansprakelijkheid door derden, Aanvullende Aansprakelijkheidsverzekering (SLI) tot één miljoen USD, 200 mijl / dag, Voertuiglicentievergoeding, CDW (Collision Damage Waiver)

Niet inbegrepen in de prijs:
- ESTA 
- Maaltijden en drankjes 
- Benzine, parking en tolheffingen 
- Bezoeken, excursies en ingangen van de parken vermeld in het reisplan 
- Kampeerkosten 
- Extra en persoonlijke uitgaven 
- Annulerings- en bagageverzekering 
- Extra mijlen ter plaatse te betalen $0,25/dag

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen.

Details over uw inbegrepen camper

Let op: U kunt geen garantie krijgen voor een specifiek automerk binnen een bepaalde groep.

De minimumleeftijd van de bestuurder moet 21 zijn en bestuurders moeten ten minste 1 jaar in het bezit zijn van een volledig rijbewijs.

De naam van de hoofdpassagier op de boeking, is ook de naam die zal worden gebruikt voor de bestuurder van de auto. Deze persoon moet een creditcard kunnen tonen met zijn/haar naam. Kaarten met een andere naam worden niet geaccepteerd. Houd er ook rekening mee dat Visa Electron- of Maestro-kaarten niet door de verhuurders worden geaccepteerd.

De bestuurder moet een volledig, geldig en leesbaar rijbewijs voorleggen bij het ophalen van het voertuig. In sommige gevallen wordt een borg gevraagd via de creditcard. De kaart wordt echter niet geblokkeerd. Zorg ervoor dat u de documenten omtrent de huurauto nakijkt zodra u deze ontvangen heeft.

Belangrijke informatie voor alle aanbiedingen zonder vluchten:

Gelieve ons binnen 48 uur na uw reservering uw vluchtschema door te geven door het speciale formulier in uw ledenaccount in te vullen. Zonder deze informatie is uw camper mogelijk niet tijdig beschikbaar.

Het originele rijbewijs, leesbaar en geldig gedurende minstens 1 jaar moet worden overlegd op het moment van ophaling van het voertuig (afhankelijk van de voorwaarden van de verhuurder).  
Om uw voertuig te verzekeren, moet een kredietkaart op naam van de bestuurder worden getoond (houd er rekening mee dat Visa Electron- of Maestro-kaarten niet door de verhuurders worden geaccepteerd).  
Een waarborg in de vorm van een bankrekening of een abonnement op een SCDW- of CDW-verzekering is vereist wanneer u het voertuig ophaalt. In geval van weigering van u, heeft de verhuurder het recht om uw huurauto te annuleren.  
Huur per 24 uur. Voor eventuele extra uren kan een toeslag gelden.  
Tarieven ter informatie en onder voorbehoud van wijzigingen.

Uw reis

Vluchten: Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij. U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Gezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

Opgelet: Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (Code: BRU), Brussel-Charleroi (Code: CRL), Amsterdam (Code: AMS), Rotterdam (Code: RTM) of Eindhoven (Code: EIN). Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Transfers: Exclusief. 

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is:
Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

Bagage: Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald.

Tour, excursie of autoverhuur: U ontvangt hiervoor de benodigde documenten met uitgebreide beschrijving van uw verblijf of verhuur van de auto uiterlijk 3 weken voor vertrek.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.

Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Belangrijke informatie over vluchten

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt verstuurd een paar dagen na de reservering via e-mail ter bevestiging.

Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema.

In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel.

Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen. De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij.

Reisdocumenten

Nadat u de ontvangstbevestiging heeft ontvangen van uw aankoop en wanneer deze betaald is, sturen wij u per e-mail :

- Een document voor het transport in de vorm van een elektronisch ticket (wanneer u een aanbieding met transport heeft gekocht). In dit document vindt u alle informatie betreffende uw transport (tijd en plaats / informatie voor de check-in / bagage informatie).

- Een of meerdere boekingsbewijzen die bij aankomst gepresenteerd moet worden aan de receptie en aan de dienstverlener voor eventuele bijgeboekte opties.
U kunt hier ook alle adres- en contactgegevens van uw hotel of dienstverlener vinden.

ESTA-reistoestemming

ESTA (Electronic System for Travel Authorization) is een verplicht formulier dat u online moet invullen wanneer u vliegt over of een tussenlanding maakt in de Verenigde Staten van Amerika.

De ESTA- reistoestemming is verplicht sinds 12 juni 2009 voor:
- passagiers wiens land deel uitmaken van het Visa Waiver programma,
- die voet zetten op Amerikaanse bodem als toerist voor een verblijf van minder dan 90 dagen,
- een tussenlanding maken wanneer zij naar een ander land reizen. In dit geval, moeten de passagiers « in transit » schrijven als eindbestemming,
- die per boot of per vliegtuig aankomen.

Belangrijk:
- Paspoort geldig bij inreis en tijdens verblijf. Voorlopig paspoort wordt niet aanvaard.
- Beschikken over een bewijs van financiële solvabilitiet (kredietkaarten, reischeques, etc.)
- Zonder visum, via ESTA elektronisch = via internet toestemming vragen om de VS visumvrij in te reizen

Registreer via de ESTA-website https://esta.cbp.dhs.gov/esta uw reis naar de VS tijdig, zodra u reisplannen hebt!


Extra maatregelen Verenigde Staten

Wij raden u aan het reisadvies voor de Verenigde Staten regelmatig te raadplegen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. Indien u twijfels heeft over uw situatie, verzoeken wij u om contact op te nemen met de Amerikaanse ambassade in België of Nederland.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. New England Campervan Roadtrip