Louisiana Fly & Drive - New Orleans - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Ontdek een smeltkroes van culturen, muzikale wonderen en een fascinerende geschiedenis langs de beroemde Mississippi
  • Reis op uw eigen tempo en verblijf in charmante hotels
  • Breng 4 dagen door in de beroemde bruisende stad New Orleans
  • Bewonder de vele  architecturale pareltjes en beleef een onvergetelijke vakantie

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Welkom in... Louisiana

Zin om één van de indrukwekkende zuidelijke Amerikaanse staten te ontdekken? Dan is een roadtrip door Louisiana iets voor u! Wieg mee op het ritme van de jazz, dompel onder in de unieke sfeer van New Orleans en proef van lokale pittige gerechten.

Van het levendige "Old Quarter" van New Orleans tot de bayous en een bezoek aan de plantages... Deze tour geeft u de mogelijkheid om deze streek uitgebreid te verkennen. Bovendien kunt u gedurende de eerste vier dagen zelf het ritme bepalen dankzij de inbegrepen huurauto! Dus... Waar wacht u nog op?

Reisbeschrijving

De romantiek van de plantages en de charmes van het zuiden... Er staat u een onvergetelijke roadtrip doorheen een provinciaal en authentiek Amerika te wachten.

Neem plaats in uw huurauto en laat u betoveren door de fascinerende landschappen van Louisiana!

Uw reisroute
Dag 1: Aankomst in New Orleans
Dag 2: Baton Rouge
Dag 3: Houma
Dag 4 tot 7: New Orleans
Dag 8: Vertrek uit New Orleans

Uw programma

Dag 1: Aankomst in New Orleans
Aankomst op de luchthaven van New Orleans en ophalen van uw huurauto.
Begin aan uw reis doorheen Louisiana en rijd naar de Oak Alley Plantation. Leer alles over het verleden van deze plantage en bezoek de tentoonstelling Oak Alley of de expositie over de Amerikaanse burgeroorlog.
Overnachting in de Oak Alley Plantation.

Dag 2: Baton Rouge
Vandaag reist u door naar Baton Rouge, de hoofdstad van Louisiana. U zult hier verschillende bezienswaardigheden, een levendige muzieksfeer en kwaliteitsrestaurants en -winkels kunnen ontdekken. U kunt ook het LSU Rural Life Museum bezoeken, waar u meer kunt leren over de typische levensstijl en gebruiken van de inwoners van Louisiana.
Overnachting in het Holiday Inn Centre Ville of gelijkwaardig.
Dag 3: Houma
Na het ontbijt rijdt u richting Houma, de ideale uitvalsbasis om de bayous te verkennen. Daar komen de vissers samen, kunt u vogels spotten en op excursie gaan in het moeras om er de lokale en rijke fauna en flora te bewonderen.
Overnachting bij een Cajunfamilie.

Dag 4: Terugkeer naar New Orleans
Vandaag rijdt u terug naar de luchthaven om uw huurauto in te leveren. Vervolgens wordt u naar het centrum van New Orleans gebracht, meer bepaald naar de Franse wijk. Deze wijk wordt ook wel het "Old Quarter" genoemd aangezien dit het oudste deel van de stad is. 

U heeft de mogelijkheid om een jazzavond op een boot op de Mississippi bij te wonen. Fans van Tom Sawyer kunnen nostalgische avonturen beleven aan boord van een authentieke radboot op de Mississippi. Deze 2-uur durende cruise aan boord van de Steamboat Natchez vertrekt vanuit de Franse wijk van New Orleans. 
Overnachting in het Holiday Inn Express New Orleans..
Dag 5: New Orleans - Bezoek aan de Franse wijk en het Garden District
De Franse wijk, ook bekend als de Vieux Carré, ligt in de buurt van de Mississippi. Het is niet alleen het culturele centrum van de stad, maar ook een plek waar bewoners de tijd nemen om bezoekers op straat te verwelkomen.

Na een bezoek aan de Franse wijk en het "Garden District" duikt u in de uitzinnige en unieke jazzsfeer van New Orleans. Val als een blok voor de overheerlijke smaak van een po'boy sandwich.
Overnachting in Holiday Inn Express New Orleans.

Dag 6: New Orleans - Excursie naar de Bayous + nachtexcursie "Spoken en Geesten"
U heeft de gelegenheid om op een unieke excursie in de bayous te gaan. Ontdek de tijdloze schoonheid van Zuid-Louisiana in een op maat gemaakte boot terwijl een gids u de mysteries van moerassen, bayous en Cajun onthult. Observeer de broedgebieden van alligators, zilverreigers, wasberen en vele soorten slangen. Sommige wilde dieren zijn talrijker tijdens de heetste maanden van het jaar. 

New Orleans is de meest spookachtige stad van Amerika. Wanneer u New Orleans bezoekt en vooral als u 's nachts de tijd neemt om door de Franse wijk te lopen, zult u beter begrijpen waarom. Het lijkt wel alsof er in elk straatje en achter elke gevel geesten wonen...

Overnachting in Holiday Inn Express New Orleans.

Dag 7: New Orleans
Stel vandaag zelf uw programma samen en ontdek in alle vrijheid de verschillende facetten van deze magnifieke stad.
Overnachting in Holiday Inn Express New Orleans.

Dag 8: Vertrek uit New Orleans
Transfer naar de luchthaven van New Orleans voor u terugvlucht.

Uw hotels

Rust na een intense dag uit in een Standaard Kamer in één van de zorgvuldig geselecteerde accommodaties: op een plantage, bij een lokale familie of in een hotel.

Uw hotels tijdens de roadtrip:
New Orleans: Oak Alley Plantation
Baton Rouge: Holiday Inn Centre Ville of gelijkwaardig
Houma: overnachting bij een Cajunfamilie
New Orleans: Holiday Inn Express New Orleans

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen

Uw pension

Deze aanbieding inclusief de maaltijden volgens het programma. Verwen uw smaakpapillen met orginele Cajunsmaken!

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met supplement). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM), Eindhoven (code: EIN) of indien beschikbaar vanuit Oostende, Antwerpen, Luik, Rijsel of Parijs. Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is.

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij.

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

... verder lezen

Extra informatie voor vluchten of tussenstop in Verenigde Staten of Canada
Indien u een tussenstop maakt in de Verenigde Staten of in Canada, heeft u hiervoor een ETA of ESTA-visum nodig.


... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

De transfers van de luchthaven naar New Orleans op dag 4 en van het hotel naar de luchthaven op dag 8 zijn inbegrepen in deze aanbieding.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Uw inbegrepen huurauto

Reis van dag 1 tot dag 4 per wagen over de geweldige Amerikaanse wegen dankzij de inbegrepen huurauto categorie Compact C (type Toyota Corolla of gelijkwaardig).

Details over uw tour

Alle praktische informatie over de rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan

Inbegrepen in de prijs:
- 7 overnachtingen in een hotel, bij een lokale familie of op een plantage
- Huurauto categorie Compact C (type Toyota Corolla of gelijkwaardig) van dag 1 tot dag 4
- Transfers van de luchthaven naar New Orleans op dag 4 en van het hotel naar de luchthaven op dag 8
- Toegang tot de Oak Alley Plantation
- Jazzdiner aan boord van een boot op de Mississippi
- Bezoek aan de Franse wijk en het Garden District (met Engelstalige gids)
- Excursie naar de bayous (met Engelstalige gids)
- Nachtexcursie "Spoken en Geesten" (Engelstalige gids)

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing. 

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie over uw tour en bezoeken
De hotels, die voldoen aan de lokale normen, zijn indicatief en kunnen ter plaatse gewijzigd worden voor hotels van een soortgelijke categorie. Het reisprogramma is onderhevig aan wijzigingen als gevolg van dwingende redenen zoals vertraagde vluchten, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd.

... verder lezen

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

ESTA-reistoestemming

ESTA (Electronic System for Travel Authorization) is een verplicht formulier dat u online moet invullen wanneer u vliegt naar, of een tussenlanding maakt in, de Verenigde Staten van Amerika. Dit document moet in orde zijn voordat u aan boord gaat van het vliegtuig. Reizigers zijn hier zelf verantwoordelijk voor en kosten worden niet gedekt door Voyage Privé.

De ESTA-reistoestemming is verplicht sinds 12 juni 2009 voor:
- passagiers wiens land deel uitmaken van het Visa Waiver programma,
- passagiers die voet zetten op Amerikaanse bodem als toerist voor een verblijf van minder dan 90 dagen,
- passagiers die een tussenlanding maken wanneer zij naar een ander land reizen. In dit geval, moeten de passagiers « in transit » schrijven als eindbestemming,
- passagiers die per boot of per vliegtuig aankomen.

Belangrijk:
- Paspoort geldig bij inreis en tijdens verblijf. Voorlopig paspoort wordt niet aanvaard.
- U moet beschikken over een bewijs van financiële solvabiliteit (kredietkaarten, reischeques, etc.)
- Kinderen en studenten zijn niet te allen tijde verplicht een ESTA-reistoestemming te hebben. We verwijzen u hiervoor naar onderstaande site.
- Een ESTA-reistoestemming is langere tijd geldig

Registreer via de ESTA-website https://esta.cbp.dhs.gov/esta uw reis naar de VS tijdig, zodra u reisplannen hebt!

Voor meer informatie over een ESTA kunt u terecht op de website van uw eigen overheid, of via onderstaande link naar een FAQ website van Washington: http://www.cbp.gov/travel/international-visitors/esta/enhancements-to-esta-faqs

Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Onze diensten zijn kwalitatief, betrouwbaar en reactief
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Louisiana Fly & Drive