Ontdekking van Vietnam in alle vrijheid met of zonder strandvakantie - Hanoi - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Ontdek Vietnam op uw eigen ritme en beslis zelf hoe u uw dagen invult 
  • Verblijf gedurende de hele reis in alle comfort in kwaliteitsvolle hotels
  • Stel zelf uw eigen programma samen aan de hand van de voorgestelde extra opties
  • En ook... Sluit uw reis in schoonheid af op de stranden van Nha Trang 

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Welkom in... Vietnam

Bent u op zoek naar echte ontmoetingen, ontspanning en een verblijf in elegante hotels?
Dan hebben wij de ideale reis gevonden waarbij onmisbare bezienswaardigheden gecombineerd worden met een ontdekking van de authentieke Vietnamese cultuur en relaxatie.

Van noord naar zuid vertrekt u op een avontuur door 4000 jaar aan fascinerende geschiedenis en bruisende cultuur. Dit land heeft vele gezichten met de bruisende straten van Hanoi, kleurrijke pagodes in Hoi An, een adembenemende natuurlijke schoonheid in Ha Long Bay en de groene landschappen van Mai Chau. En om uw verblijf helemaal perfect te maken, bieden we u de mogelijkheid om te verlengen naar de paradijselijke stranden van Nha Trang.
U hoeft niet meer te weerstaan... Boek vandaag nog uw droomvakantie!

Reisbeschrijving

U wilt dit fascinerende land in alle vrijheid ontdekken? Dan is dit de perfecte reis voor u! Er zijn vooraf geen bezoeken of gidsen geregeld, enkel uw hotels en transfers liggen vast. De rest van uw dagen kunt u zelf invullen zoals u dat wenst. We bieden enkele schitterende excursies aan in optie en met bijbetaling. Wilt u alle plekjes zelf verkennen, kiest u toch liever voor een professionele gids of brengt u uw dagen liever door al relaxend in het hotel? Alles is mogelijk!

De volgende opties voor uw reis zijn mogelijk:
- Tour van 9 nachten
- Tour van 9 nachten met verlenging naar strandverblijf voor 3 nachten
- Tour van 9 nachten met verlenging naar strandverblijf voor 5 nachten

Dag 1: Aankomst in Hanoi
Bij uw aankomst op de internationale luchthaven van Hanoi wordt u opgewacht door uw chauffeur die u naar het hotel in Hanoi brengt (kamer beschikbaar vanaf 14u).

Overnachting in Hanoi. 

Dag 2: Vrije dag in Hanoi 
Ontbijt in het hotel en vrije tijd om de stad zelf te verkennen. Optioneel en met bijbetaling kunt u kiezen voor een excursie naar Ninh Binh.

Overnachting in Hanoi.

Optionele excursie: Ninh Binh - Halong Bay
Om 8:00 uur komt uw gids u halen voor een bezoek aan Ninh Binh, ook bekend als Halong, waar u aankomt na 2 uur rijden. U maakt een boottocht in een roeiboot over de Ngo Dong rivier waar u tal van kalkstenen rotsformaties en grotten kunt bewonderen. De boot vaart door 3 grotten en meert na 2 uur varen opnieuw aan. Lunch in een plaatselijk restaurant.

In de namiddag maakt u een fietstocht door de omliggende dorpjes zoals Ninh Hai en bezoekt u de Bich Dong pagode.  Terugkeer naar Hanoi aan het einde van de namiddag.
Dag 3: Hanoi – Mai Chau 
Ontbijt in het hotel en vertrek met een bus richting de Mai Chau Ecolodge in de Mai Chau vallei. U rijdt door de prachtige bergachtige provincie Hoa Binh, gelegen ten zuidwesten van de hoofdstad. Gedurende 4 uur komt u langs tal van kleine bergdorpjes van etnische minderheden, adembenemende landschappen en rijstvelden.  Bij aankomst checkt u in en heeft u vrije tijd om een wandeling of fietstocht te maken (gratis gebruik van fietsen bij de Mai Chau Ecolodge).

Overnachting in Mai Chau.

Dag 4: Mai Chau – Hanoi 
Na het ontbijt heeft u nog wat vrije tijd om de prachtige omgeving te verkennen en rond 14u neemt u de bus terug richting Hanoi.

Overnachting in Hanoi.
Dag 5 : Hanoi – Ha Long Bay
Na het ontbijt vertrekt u richting de wereldbekende Ha Long Bay, een Werelderfgoed site met een uitzonderlijke natuurlijke schoonheid. Onderweg rijdt u langs de weelderige groende delta van de Rode Rivier en eindeloze rijstvelden waar zowel de waterbuffels als de locals bezig zijn met hun dagelijkse activiteiten. 

Bij aankomst in Ha Long Bay gaat u aan boord van een traditionele junk boot voor de lunch en een cruise door deze bijzondere baai. U kunt de unieke rotsformaties bewonderen die uit het niets uit het water lijken te komen en krijgt ontelbaar veel kleine eilandjes te zien, sommigen niet meer dan enkele struiken die boven het wateroppervlak uitsteken, anderen groter met een weelderige begroeiing. 
Diner en overnachting aan boord.

Opmerking: het programma is onder voorbehoud en kan gewijzigd worden aan de hand van de weersomstandigheden.

Dag 6: Ha Long – Hanoi – Hué 
Na het ontwaken in deze prachtige natuurlijke omgeving kunt u genieten van een uitgebreide brunch terwijl u nogmaals uitvaart door de baai. De junk zal tenslotte aanmeren in de haven van Ha Long rond 11u. Terugkeer naar Hanoi en transfer naar de luchthaven voor uw vlucht richting Hué.

Transfer naar het hotel en overnachting in Hué.
Dag 7: Vrije dag in Hué
Ontbijt in het hotel en vrije tijd om de stad zelf te verkennen of te kiezen voor een tour met gids (optioneel en met bijbetaling).

Overnachting in Hué.

Optionele excursie: Bezoek aan Hué met gids
Om 8u30 vertrekt u van het hotel voor een bezoek aan de overdekte brug Thanh Toan, een plaatselijke markt en de omgeving van deze authentieke stad. U bezoekt de Imperial City (de keizerlijke citadel, uitgeroepen tot Werelderfgoed), de Flag Tower, Nine Holy Cannons, Ngo Mon Poort, Thai Hoa Paleis, Nine Dynastic Urns, de Verboden Paarse Stad....
Lunch in een plaatselijk restaurant.
 

Vervolgens vaart u de Parfumrivier (Huong Rivier) af naar de Thien Mu Pagode en het graf van keizer Tu Doc. Deze indrukwekkende graftombe werd door de keizer zelf ontworpen en gebouwd tussen 1864 en 1867. 
Einde van de excursie.

Dag 8 : Hué – Da Nang - Hoi An (zonder gids)
Na het ontbijt wordt u met een privévoertuig overgebracht naar Hoi An over de spectaculaire Hai Van pas waar u een prachtig uitzicht krijgt over de kustlijn en het witte zandstrand van Lang Co -één van de mooiste stranden van het land. Na zo'n 3 uur rijden komt u aan in Hoi An.
Vrije tijd om te relaxen, het strand te ontdekken of een eerste kennismaking met de stad.

Overnachting in Hoi An.
Dag 9: Vrije dag in Hoi An
Vandaag heeft u tijd om zelf op ontdekking te gaan langs de mooiste plekjes van de stad of kunt u kiezen voor de optionele excursie naar het Tra Que groentedorp.

Overnachting in Hoi An.


Optionele excursie: Tra Que Groentedorp - Kookles - Hoi An
Na het ontbijt maakt u een fietstocht naar het Tra Que groentedorp, dat wordt zo genoemd omdat hier al eeuwenlang groenten worden gekweekt die bemest worden met zeewier uit het plaatselijke meer. U leert meer over deze bijzondere techniek en maakt een wandeling door de tuinen. Vervolgens kunt u zelf leren om 'Tam Huu' of verse loempia's klaar te maken en maakt u ook de streekspecialiteit Banh Xeo, waarna u deze lekkernijen kunt proeven. Aan het einde van het bezoek fietst u terug richting Hoi An voor een ontdekking van de stad en zijn fascinerende haven.

Wandel door de smalle straatjes en bewonder de Chinese, Japanse, Franse en Europese architectuur. U brengt een bezoek aan enkele belangrijke toeristische sites zoals de 400 jaar oude Japanse brug, de Phuoc Kien Assembly Hall, een plaatselijke vismarkt en nog veel meer. Aan de rand van de stad vindt u tal van kunstgalerijen en kleermakers waar u een op maat gemaakt kledingstuk kunt laten maken.
Einde van de excursie.

Dag 10: Hoi An – Da Nang - Hanoi of Ho Chi Minh – Terugvlucht
Ontbijt in het hotel en vrije tijd tot u naar de luchthaven wordt gebracht voor uw vlucht richting Hanoi of Ho Chi Minh City voor de terugvlucht.

Verlenging: Strandvakantie naar Nha Trang

Na de rondreis kunt u kiezen voor een verlenging naar het strand voor 3 tot 5 nachten.

Dag 10: Hoi An - Da Nang – Nha Trang 
Ontbijt in het hotel en vrije tijd tot aan de transfer naar de luchthaven voor uw vlucht richting Nha Trang. Bij aankomst wordt u overgebracht naar The Anam Resort. Vrije tijd om te relaxen aan de rand van het zwembad of op het strand.

Overnachting in Nha Trang  

Dag 11 en 12 of 11 tot 14: Nha Trang 
Elke ochtend geniet u van een stevig ontbijt en de rest van de dag kunt u genieten van de schitterende faciliteiten van het hotel.

Overnachtingen in Nha Trang.

Dag 13 of 15: Nha Trang – Ho Chi Minh – Terugvlucht
Ontbijt in het hotel en vrije tijd tot u naar de luchthaven wordt overgebracht voor uw vlucht naar Ho Chi Minh City voor uw terugvlucht.

Extra opties

Bezoek aan de eilanden van Nha Trang met Emperor Cruises

Extra opties
Om 8:00 uur komt uw chauffeur u halen aan het hotel en gaat u samen naar de haven van Nha Trang waar u inscheept aan boord van de Emperor Cruise. Bij aankomst geniet u van een welkomstdrankje en krijgt u meer uitleg over Nha Trang Bay, de bewoners, de cultuur en de veiligheidsmaatregelen aan boord. Vervolgens vaart u langs adembenemende landschappen richting de eilanden Tam, Mot en Mun in de baai. De eindbestemming is Bai Cau en de Dam Bay lagune, waar u kunt gaan duiken, zwemmen, vissen, wandelen of met een kajak varen. Maar u kunt er ook voor kiezen om gewoon te relaxen aan de Mango Bar met een heerlijk drankje.

Vervolgens is het tijd voor een uitgebreide lunch met huiswijn, plaatselijke bieren en sterkedrank. Na de lunch vaart u naar de haven van Nha Trang langs het drijvende dorp Vung Ngan, het eiland Vinpearl en het aquarium van Tri Nguyen.

De volgende halte is het eiland Mieu voor een wandeling naar een plaatselijk vissersdorp waar u ook de viskwekerij kunt bezoeken. Bij uw terugkeer op de Emperor Cruise geniet u van een verfrissend glaasje kokosmelk en wacht uw chauffeur u op om u terug naar het hotel te brengen.
Einde van de excursie.

Inbegrepen: 
-    Duik- en snorkelkit en kit voor het kajakken
-    Lunch
-    Wifi 
-    Cocktails, mocktails, fruitsap, huiswijn en plaatselijke bieren
-    Water, thee en koffie
-    Entreeprijzen
-    Verse seizoensvruchten

Wat moet u meebrengen:
-    Zonnebril
-    Zonnemelk
-    Hoofddeksel
-    Muskietenmelk
-    Zwempak

Opmerking:
Van november tot april komen er vaak winderige dagen voor, in dat geval zal de boot aangemeerd blijven bij het eiland Mot. U wordt dan met een gemotoriseerde boot overgebracht naar het strand van Dam Bay om te relaxen of aan watersport te doen. Het programma van de cruise is onder voorbehoud van de weersomstandigheden. Uw touroperator zal u 24 uur voor vertrek contacteren om het uur en de plaats van vertrek te bevestigen.

Om u te helpen

30%
Boekt u meer dan 35 dagen van te voren en is het totaal bedrag meer dan €1000 ? Dan hoeft u niet alles in één keer te betalen! Klik de optie aan van een voorschot van 30% op het moment van boeken.

Lees hier onze algemene verkoopsvoorwaarden.

Voor meer informatie of voor telefonische hulp, kunt u ons bellen via (+31) 30 808 01 49.

Uw hotels

Gedurende de hele reis verblijft u in comfortabele 5* hotels op schitterende locaties:
- Hanoi : Melia Hotel of gelijkwaardig 
- Halong : Indochina Sails Cruise of gelijkwaardig 
- Hué : Pilgrimage Village Resort
- Hoi An : Palm Garden Resort of gelijkwaardig 

Tijdens het strandverblijf:
- Nha Trang : 
The Anam Resort of gelijkwaardig

Uw verlenging naar The Anam Resort 5*

Om uw vakantie in schoonheid af te sluiten, kunt u kiezen voor een verlenging naar de stranden van Nha Trang in The Anam Resort 5*.

Dit resort is prachtig gelegen tussen de zee en de weelderige bergen op zo'n 30 minuten van het Nha Trang dorp en op 20 minuten van de Cam Ranh luchthaven. Hier krijgt u onmiddellijk het gevoel dat u in het paradijs bent terechtgekomen... Laat u charmeren door de prachtige zeezichten, de elegante inrichting en de moderne faciliteiten. 

Kom tot rust in uw comfortabele kamer, neem een verfrissende duik in één van de 3 zwembaden, ga zonnebaden op het strand of laat u in de watten leggen in de spa.

Om uw verblijf in The Anam Resort nog extra bijzonder te maken, krijgt u:
- 1 spa-sessie van 60 minuten per persoon (2 personen per kamer)
- 1 lunch en diner voor 2 personen (exclusief drankjes)

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
1 Baby

Uw pension en restaurants

Gedurende de hele tour geniet u van een dagelijks ontbijt, tijdens de cruise in Ha Long Bay geniet u van volpension (exclusief drankjes). Als u kiest voor de verlenging naar de stranden van Nha Trang verblijft u op basis van ontbijt.

Elke ochtend ontdekt u de overheerlijke smaken van dit verrassende land, laat u ook voor uw andere maaltijden verleiden door nieuwe smaaksensaties en overheerlijke streekgerechten.
 

Details over het hotel:

Alle praktische informatie over de rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan
- De rondreis is toegankelijk voor kinderen vanaf 5 jaar

Inbegrepen in de prijs:
- Overnachtingen in de vermelde hotels of gelijkwaardig in een tweepersoonskamer
- Transfers in een voertuig met airconditioning van de luchthaven naar het hotel en terug in Hanoi, Hué en Hoi An
- Gedeelde minibus richting de Mai Chau vallei, Ha Long Bay en voor de verlenging naar Nha Trang
- Alle entreeprijzen en bootkosten volgens het programma
- Maaltijden volgens het programma 

- Overheidsbelastingen en servicekosten
- Binnenlandse vluchten in Economy class (20 kg bagage en 7 kg handbagage) van Hanoi naar Hué, van Da Nang naar Hanoi of Ho Chi Minh City en van Da Nang naar Nha Trang/Nha Trang naar Ho Chi Minh City bij verlenging
ng – Hanoi ou Ho chi Minh) et (Da Nang – Nha Trang, Nha Trang – Ho Chi Minh) pour l’extension sur la plage 
- Spa-sessie van 60 minuten per persoon; lunch en diner voor 2 personen in The Anam Resort

Niet inbegrepen in de prijs:
- Niet vermelde maaltijden en dranken
- Bijkomende kosten voor speciale verzoeken
- Entreeprijzen, transfers en gidsen tijdens de vrije tijd
- Verzekeringen
- Persoonlijke uitgaven en fooien
- Internationale luchthavenbelasting bij vertrek
- Visum voor Vietnam 
- Alle niet vermelde diensten

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

The Anam Resort beschikt over:

  • Receptie
  • Conciërge
  • Wifi
  • Parking
  • Wasserij
  • Roomservice

De kamers van The Anam Resort zijn uitgerust met:

  • Balkon of terras
  • Airconditioning
  • Flatscreen televisie
  • Telefoon
  • Kluis
  • Minibar
  • Badkamer met bad en/of douche

Uw reis

Vluchten: Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij. U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Gezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

Opgelet: Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (Code: BRU), Brussel-Charleroi (Code: CRL), Amsterdam (Code: AMS), Rotterdam (Code: RTM) of Eindhoven (Code: EIN). Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Transfers: Inclusief.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is:
Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

Bagage: Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald.

Tour, excursie of autoverhuur: U ontvangt hiervoor de benodigde documenten met uitgebreide beschrijving van uw verblijf of verhuur van de auto uiterlijk 3 weken voor vertrek.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.

België: http://diplomatie.belgium.be/nl/Diensten/Op_reis_in_het_buitenland/reisdocumenten
Nederland: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/reisadviezen/inhoud

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan Belgische burgers of inwoners van de Europese Unie, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.


Regenseizoen
Houd er rekening mee dat u te maken heeft met regenseizoenen. Voordat u uw periode boekt raden wij u aan om op internet te informeren naar deze periodes.


Belangrijke informatie over vluchten

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt verstuurd een paar dagen na de reservering via e-mail ter bevestiging.

Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema.

In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel.

Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen. De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij.

Reisdocumenten

Nadat u de ontvangstbevestiging heeft ontvangen van uw aankoop en wanneer deze betaald is, sturen wij u per e-mail :

- Een document voor het transport in de vorm van een elektronisch ticket (wanneer u een aanbieding met transport heeft gekocht). In dit document vindt u alle informatie betreffende uw transport (tijd en plaats / informatie voor de check-in / bagage informatie).

- Een of meerdere boekingsbewijzen die bij aankomst gepresenteerd moet worden aan de receptie en aan de dienstverlener voor eventuele bijgeboekte opties.
U kunt hier ook alle adres- en contactgegevens van uw hotel of dienstverlener vinden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Ontdekking van Vietnam in alle vrijheid met of zonder strandvakantie