Rondreis door Cambodja en Vietnam met optionele verlenging naar Sapa - Hanoi - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Maak een onvergetelijke rondreis langs de hoogtepunten van Cambodja en Vietnam
  • Bezoek fascinerende plaatsen zoals Siem Reap, Hoi An, Hanoi en Halong Bay
  • Kies voor de optionele verlenging naar het adembenemende Sapa in Noord-Vietnam
  • Pak uw koffers uit in een Standaard Kamer in comfortabele 4 of 5* hotels

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Welkom in... Cambodja en Vietnam

Cambodja

Cambodja is gedurende lange tijd verborgen geweest voor de rest van de wereld. Na jarenlange isolatie staat dit prachtige land tegenwoordig op het verlanglijstje van vele reizigers! 
Van stoffige drukke steden tot bergachtige jungles, kalme baaien en paradijselijke stranden... Het landschap van Cambodja is ontzettend divers!

Rond de eeuwwisseling was Siem Reap nog een klein stadje met beperkte faciliteiten, slechte wegen en weinig sfeer. Tegenwoordig is het een bruisende toeristische trekpleister dankzij de wereldberoemde nabijgelegen Angkor-tempels, door Unesco tot werelderfgoed uitgeroepen!

Vietnam

Vietnam wordt steeds populairder als vakantiebestemming omdat reizigers van over de hele wereld ontdekken dat dit fascinerende en prachtige land heel wat te bieden heeft. De unieke cultuur, eeuwenoude tradities, het historisch erfgoed en een divers en adembenemend landschap... Dit land in Zuidoost-Azië is een unieke bestemming! 

Dit is uw kans om dit bijzondere land te bezoeken en het fascinerende verleden te ontdekken dat in contrast staat met het moderne gezicht van de steden, terwijl u kunt rekenen op een warm onthaal van de vriendelijke bevolking. Tijdens deze onvergetelijke reis nemen we u mee naar de bruisende steden Hoi An en Hanoi en naar de natuurlijke schoonheid van Ha Long Bay. U kunt ook kiezen voor een optionele verlenging in 3 nachten naar Sapa in Noord-Vietnam. 

Reisbeschrijving

U heeft de keuze tussen de volgende aanbiedingen:

Aanbieding 1:

- Rondreis in 11 nachten door Cambodja en Vietnam in 4 of 5* hotels

Aanbieding 2:
- Rondreis in 11 nachten door Cambodja en Vietnam in 4 of 5* hotels + 3 nachten in Sapa

Uw reisroute
Dag 1: Aankomst in Siem Reap
Dag 2 tot 4: Siem Reap
Dag 5: Siem Reap - Da Nang - Hoi An
Dag 6 en 7: Hoi An
Dag 8: Hoi An - Da Nang - Hanoi
Dag 9: Hanoi
Dag 10: Hanoi - Ha Long
Dag 11: Ha Long - Hanoi
Dag 12: Vertrek uit Hanoi

Optionele verlenging naar Sapa
Dag 12: Hanoi - Sapa
Dag 13: Sapa
Dag 14: Sapa - Hanoi
Dag 15: Vertrek uit Hanoi

Uw reisprogramma

Dag 1: Aankomst in Siem Reap
Bij aankomst wordt u verwelkomd door uw chauffeur en naar uw hotel gebracht.
Overnachting in Siem Reap.

Dag 2, 3 en 4: Siem Reap
Na het ontbijt bezoekt u de stad op uw eigen tempo of maakt u een van de aangeboden excursies met een privé Engelstalige gids.
Overnachting in Siem Reap. Ontbijt inbegrepen.
Dag 5: Siem Reap - Da Nang - Hoi An
Geniet na het ontbijt van wat vrije tijd in Siem Reap, waarna u naar de luchthaven gebracht wordt voor uw vlucht naar Da Nang. Bij aankomst wordt u hartelijk ontvangen door uw chauffeur en naar uw hotel gebracht in Hoi An.
Overnachting in Hoi An. Ontbijt inbegrepen.
Dag 6: Hoi An
Verken na het ontbijt de stad op uw eigen tempo of ga naar een van de nabijgelegen stranden. U kunt ook kiezen voor een optionele excursie naar het oude stadsgedeelte, inclusief een Engelstalige gids.
Overnachting in Hoi An. Ontbijt inbegrepen.


Dag 7: Hoi An

Geniet van een lekker ontbijt en breng de dag door zoals u wilt. U heeft ook de mogelijkheid om een excursie naar Hué, de voormalige hoofdstad, te maken.
Overnachting in Hoi An. Ontbijt inbegrepen.
Dag 8: Hoi An - Da Nang - Hanoi
Na het ontbijt heeft u wat vrije tijd, alvorens u naar de luchthaven gebracht wordt voor uw vlucht naar Hanoi. Bij aankomst wordt u verwelkomd door uw chauffeur en naar uw hotel overgebracht. 
Overnachting in Hanoi. Ontbijt inbegrepen.


Dag 9: Hanoi

Neem een goede start van de dag met een lekker ontbijt, waarna u de stad op uw eigen tempo kunt verkennen. U kunt ook kiezen voor een optionele begeleide stadstour.
Overnachting in Hanoi. Ontbijt inbegrepen.
Dag 10: Hanoi - Ha Long
Rond 8.00u 's morgens, na het ontbijt, wordt u naar Ha Long Bay gebracht, UNESCO-werelderfgoed, waar duizenden kalkstenen eilandjes en grotten uit de smaragdgroene Golf van Tonkin oprijzen. 
Bij aankomst krijgt u een welkomstdrankje, gevolgd door check-in en een lunch met verse zeevruchten. Intussen vaart u door de vele drijvende dorpen en langs kleine stranden. U bezoekt een drijvend dorp, waar u de kans heeft om de lokale bevolking te ontmoeten. Vervolgens kunt u een verfrissende duik in zee nemen of relaxen op het bovendek. 's Avonds wordt er een diner aan boord geserveerd.
Overnachting aan boord in Ha Long Bay. Ontbijt, lunch en diner inbegrepen.
Dag 11: Ha Long - Hanoi 
's Morgens krijgt u een brunch aangeboden, terwijl u vaart naar Bai Tu Long Bay. Onderweg vaart u langs talrijke rotsen, eilandjes en vissersdorpjes. Rond 11.00u komt u opnieuw aan in Ha Long City, waarna u naar uw hotel in Hanoi gebracht wordt. Bij aankomst kunt u ontspannen of opnieuw de stad induiken.
Overnachting in Hanoi. Ontbijt en brunch inbegrepen.

Dag 12: Vertrek uit Hanoi
Na uw ontbijt profiteert u van wat vrije tijd, alvorens u naar de luchthaven gebracht wordt voor uw vlucht huiswaarts.
Ontbijt inbegrepen.

Uw optionele verlenging naar Sapa

Dag 12: Hanoi - Sapa
Na het ontbijt wordt u tussen 7.00u en 7.30u opgehaald in uw hotel. U neemt een pendelbus (limousine, Ford transit pendelbus met maximum 9 passagiers) en reist over de nieuwe snelweg naar Sapa. Onderweg maakt u enkele stops om uiteindelijk na een 5-tal uur aan te komen in Sapa.
Overnachting in Sapa. Ontbijt inbegrepen.

Dag 13: Sapa
Na het ontbijt kunt u Sapa op uw eigen tempo verkennen of een optionele excursie maken.
Overnachting in Sapa. Ontbijt inbegrepen.

Dag 14: Sapa - Hanoi
Neem een goede start van de dag met een lekker ontbijt, waarna u profiteert van nog wat vrije tijd om de omgeving te verkennen. Rond 15.30u wordt u opgehaald voor de terugrit naar Hanoi. Onderweg stopt u voor een licht diner (voor eigen rekening), waarna u rond 21.00u in Hanoi aankomt. 
Overnachting in Hanoi. Ontbijt inbegrepen.

Dag 15: Vertrek uit Hanoi
Geniet van uw laatste ontbijt, alvorens u wordt opgehaald en naar de luchthaven gebracht wordt voor uw vlucht huiswaarts.
Ontbijt inbegrepen.

Uw hotels

Tijdens deze rondreis verblijft u in een Standaard Kamer in zorgvuldig uitgekozen 4 of 5* hotels.

Uw 4* hotels tijdens de rondreis (of gelijkwaardig):
- Siem Reap: Sakmut Hotel
- Hoi An: Atlas Hoi An
- Hanoi: Hanoi Pearl Hotel
- Ha Long Bay: Huong Hai Sealife Cruise

Indien u voor de optionele verlenging kiest:
- Sapa: Sapa Legend Hotel

Uw 5* hotels tijdens de rondreis (of gelijkwaardig):
- Siem Reap: Angkor Palace Resort
- Hoi An: Allegro Hoi An Hotel
- Hanoi: Melia Hotel
- Ha Long Bay: Athena Luxury Cruise

Indien u voor de optionele verlenging kiest:
- Sapa: Pao's Sapa Hotel

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen

Uw pension

Bij deze aanbieding is uw pension afhankelijk van het reisprogramma.

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met supplement). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM), Eindhoven (code: EIN) of indien beschikbaar vanuit Oostende, Antwerpen, Luik, Rijsel of Parijs. Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is.

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij.

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

Retourtransfers zijn inclusief, zoals in het programma vermeld.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Extra opties

De tempels van Angkor - klein circuit (op dag 2, lunch inbegrepen)

Extra opties
Na het ontbijt start u uw verkenning van het Angkor-complex met twee speciale tempels buiten Siem Reap:

- Banteay Srei: bijna ieders favoriete site. De speciale charme van deze tempel ligt in zijn compacte formaat, opmerkelijke staat van bewaring en zijn prachtige decoratieve snijwerk.

- Banteay Samre: De roze zandstenen muren zijn versierd met houtsnijwerk en bas-reliëfs, die behoren tot de meest volmaakte die Angkor te bieden heeft.

Lunch in een restaurant. In de namiddag bezoekt u de volgende sites:
- Het fantastische Ta Prohm, overwoekerd door de wortels van enorme bomen en gigantische klimplanten
- Prasat Kravan, met zijn unieke sculpturen op de stenen
- Srah Srang, The Royal Bathtubs, werd ooit gebruikt voor rituele baden
- Banteay Kdei, ten zuiden van Ta Promh, werd gebouwd in het midden van de 12e eeuw tot het begin van de 13e eeuw door koning Jayavarman II in het Mahayana-boeddhisme 

Nadien keert u terug naar uw hotel voor ontspanning.

Angkor Thom & Angkor Wat per tuk-tuk (op dag 3, lunch inbegrepen)

Extra opties
's Morgens neemt u een tuk-tuk over de minder bereisde wegen van Siem Reap en steekt u de jungle over langs lokale dorpen en winkels. U krijgt de kans om enkele van de mooiste tempels van Angkor te verkennen.




U bezoekt de Westpoort van Angkor Thom, onontdekt door massatoeristen:
- De oude hoofdstad van Angkor Thom (12e eeuw)
- De South Gate, Bayon-tempel, uniek omwille van de 54 torens die zijn ingericht met meer dan 200 lachende gezichten van Avalokitesvara
- Phimeanakas
- Elephant Terrace en het Terrace of the Leper King

Lunch in een lokaal restaurant. In de namiddag bezoekt u de bekende tempel Angkor Wat. Angkor Wat is een Werelderfgoed sinds 1992, beroemd om zijn schoonheid en pracht. Angkor Wat heeft het langste continue bas-reliëf ter wereld, dat langs de buitenste galerijmuren loopt en verhalen vertelt over de hindoeïstische mythologie. 
Terugkeer naar het hotel voor ontspanning.

Drijvend dorp & de tempels van Roluos (op dag 4, lunch inbegrepen)

Extra opties
Rond 8.00u wordt u in uw hotel opgehaald. U begint met een prachtige rit naar het dorp Kompong Khleang, langs uitgestrekte wateren en rijstvelden. Maak daarna een wandeling in het dorp om kennis te maken met het lokale leven voordat u een traditionele boottocht langs de grachten maakt. 
Terugkeer naar Siem Reap en lunch in een lokaal restaurant.

's Middags bezoekt u de Roluos Temple Group. De ruïnes van Roluos behoren tot de oudste Khmer-monumenten in het gebied, die dateren uit de 9e-eeuwse regering van koning Indravarman I. Wees getuige van de evolutie van deze prachtige tempels vanaf de vroege dagen van het Khmer-imperium tot aan de top met de Angkor-tempels in de 13e eeuw. Er zijn drie belangrijke hindoeïstische structuren in Roluos; Lolei, Bakong en Preah Ko, die allemaal deel uitmaakten van de oude stad Hariharalaya. Verken de tempels op uw eigen tempo en snuif de unieke sfeer op.
Terugkeer naar het hotel.

Ter informatie
Tijdens het droge seizoen (van maart tot juli) is een boottocht op Tonlé Sap niet aangeraden omwille van het gebrek aan water. Tijdens deze periode kan de tour vervangen worden door een excursie naar het platteland van Siem Reap, zoals hieronder beschreven:

Na het ontbijt neemt u een tuk-tuk om een van de lokale dorpen te verkennen, waar u de dagelijkse activiteiten van de lokale bevolking kunt zien. Slenter door het dorp om verlegen maar nederige dorpelingen te ontmoeten. Veel kinderen en volwassenen zullen vriendelijke glimlachen tijdens uw bezoek aan hun dorp.
Bezoek daarna een lokale markt waar u een onbekende mix van kleuren, geuren en geluiden zult ontdekken terwijl u door de steegjes wandelt. Maak kennis met enkele vriendelijke Khmer-mensen die een verscheidenheid aan voedingsmiddelen en huishoudelijke artikelen kopen en verkopen.

Bezoek aan My Son Holy Land & Hoi An stadstour (op dag 6, lunch inbegrepen)

Extra opties
U wordt om 8.00u opgehaald bij uw hotel om My Son Sanctuary te bezoeken, een UNESCO-werelderfgoed 40 km ten zuidwesten van Hoi An. My Son, gelegen in een weelderige vallei, was ooit een hoofdstad en een religieus centrum van het Cham-volk. Met zijn indrukwekkende torens en heiligdommen met rode bakstenen wordt My Son beschouwd als in dezelfde klasse als enkele van de grootste archeologische vindplaatsen van Zuidoost-Azië, waaronder Angkor Wat in Cambodja, Bagan in Myanmar en Ayutthaya in Thailand. De resterende torens en heiligdommen werden gebouwd van de 7e tot de 13e eeuw. Lunch in een lokaal restaurant.

In de namiddag krijgt u een rondleiding door de oude stad van Hoi An. Bezoek de Japanse overdekte brug, de Chinese vergaderzaal, een typisch Vietnamees koopmanshuis, een van de interessante musea en de lokale markt. Er zijn talloze kunstgalerijen, souvenirs en kleermakerswinkels waar u, als u wilt, een aantal op bestelling gemaakte kleren kunt kopen. 
Nadien keert u terug naar uw hotel voor ontspanning.

Hué stadstour (op dag 7, lunch inbegrepen)

Extra opties
Rond 7.30u zal uw gids u ophalen en vervolgens langs een van de mooiste snelwegen van Vietnam naar Hué rijden. Bij het oversteken van de Hai Van Pass, heeft u de kans om te genieten van een prachtig panorama van de centrale kustlijn en het strand van Lang Co, een van de mooiste stranden van Vietnam.

Bij aankomst neemt u uw transfer om de Keizerlijke Citadel (Wereld Cultureel Erfgoed) te verkennen, waaronder Hat Tower, Ngo Mon Gate, Palace of Thai Hoa. Lunch in een lokaal restaurant.

's Middags bezoekt u de King Minh Mang-tombe op de linkeroever van de rivier de Huong, dat de perfecte harmonie tussen natuur en architectuur vertegenwoordigt. Minh Mang King (1821-1840) pochte met maar liefst 64 prinsessen en 78 prinsen. 
Terugkeer naar uw hotel voor ontspanning.

Hanoi stadstour (op dag 9, lunch inbegrepen)

Extra opties
De dag start met een bezoek aan het complex dat is gewijd aan Ho Chi Minh, de stichter van het land, met het mausoleum van Ho Chi Minh (buiten) en het huis op palen. Dit complex omvat ook de One Pillar Pagoda, waarvan de oorsprong teruggaat tot de stichting van de stad. Bezoek daarna Van Mieu - Quoc Tu Giam (Tempel van de Literatuur en de eerste universiteit van Vietnam). De tuinen zijn gebouwd in de 11e eeuw en bieden een goed bewaard gebleven architectuur en een ontspannen blik op het verleden van Vietnam. Lunch in een lokaal restaurant.

's Middags bezoekt u het Vietnam Museum of Ethnology, dat zich richt op de 54 officieel erkende etnische groepen in Vietnam. Neem vervolgens een cyclo (een soort van riksja) rond de straten van de oude wijk die zijn vernoemd naar de specifieke goederen die ooit op deze plaatsen te koop werden aangeboden. Onderweg maakt u een tussenstop om de Ngoc Son-tempel te bezoeken. 
Terugkeer naar uw hotel.

Verken de dorpen (op dag 13)

Extra opties
Na het ontbijt maakt u een wandeling door fruittuinen en moestuinen naar het zuidelijke uiteinde van Cat Cat Village (van 1486 m tot 1288 m). Volg daarna de trappen naar beneden naar de Muong Hoa-rivier, geniet van een korte rust in de buurt van de Cat Cat-waterval (1212 m). Loop nadien opnieuw de trap op om de prachtige dorpen Sin Chai en Y Linh Ho (op 1018 m) te bezoeken, en vervolgens nog een ander dorp van de Black H'mong-bevolking. Lunch in een lokaal restaurant.

Na de lunch, gaat u verder naar Lao Chai Village van de Black H'mong-bevolking, waar u een lichte tocht door Muong Hoa Valley met prachtige landschappen naar Ta Van Village van de Dzay-bevolking zult maken. Tijdens de wandeling heeft u de kans om de lokale bevolking te ontmoeten, gekleed in hun traditionele kostuums.
Terugkeer naar uw hotel.

Het weer

Jan
min : 14°C max : 19°C
Feb
min : 15°C max : 19°C
Mrt
min : 18°C max : 22°C
Apr
min : 21°C max : 26°C
Mei
min : 25°C max : 30°C
Jun
min : 26°C max : 32°C
Jul
min : 26°C max : 32°C
Aug
min : 26°C max : 31°C
Sep
min : 25°C max : 31°C
Okt
min : 22°C max : 27°C
Nov
min : 18°C max : 24°C
Dec
min : 15°C max : 21°C

Details over uw tour

Alle praktische informatie over uw rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan
- Check-in: 15.00u
- Check-out: 12.00u

Inbegrepen in de prijs:
- Accommodatie met ontbijt zoals vermeld in het reisprogramma
- Transfers in een privaat geklimatiseerd voertuig
- Pendelbus van Hanoi naar Ha Long
- Groepsboot in Ha Long Bay
- Toegangskosten indien van toepassing
- Maaltijden zoals in het programma vermeld
- Engelstalige gids
- Engelstalige gids aan boord van de boot in Ha Long Bay
- Overheidsbelastingen
- Flessen mineraalwater en vochtige doekjes in de auto tijdens de rondreis
- Vluchten van Siem Reap naar Da Nang en van Da Nang naar Hanoi in economy class
- 20 kg ingecheckte bagage en 7 kg handbagage
- Groepstransfer per limousinebus naar Sapa (indien u voor de aanbieding met de verlenging naar Sapa kiest)

Niet inbegrepen in de prijs:
- Niet-vermelde drankjes en maaltijden
- Toeslag voor speciale dieetvereisten
- Toegangskosten, vergunningen en gids tijdens vrije tijd
- Verzekeringen, fooien en persoonlijke uitgaven
- Toeslag voor feestdagen
- Luchthavenbelastingen
- Visums voor Cambodja en Vietnam
- Alles wat niet specifiek als inbegrepen vermeld wordt

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing. 

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie over uw tour en bezoeken
De hotels, die voldoen aan de lokale normen, zijn indicatief en kunnen ter plaatse gewijzigd worden voor hotels van een soortgelijke categorie. Het reisprogramma is onderhevig aan wijzigingen als gevolg van dwingende redenen zoals vertraagde vluchten, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd.

... verder lezen

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Rondreis door Cambodja en Vietnam met optionele verlenging naar Sapa