Rondreis in Vietnam - Hanoi - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Bezoek enkele van Vietnam spannendste en mooiste bestemmingen
  • Vertrek in het noorden en trek helemaal door tot het zuiden waarbij u Hanoi, Halong en de Mekongdelta passeert
  • Ons aanbod omvat 4-sterren accommodaties, transfers en een toegewijde, deskundige lokale gids.
  • En ook... dit wordt een onvergetelijke trip met fascinerende ontmoetingen!

Welkom in... Vietnam!

Jaar op jaar wordt Vietnam steeds meer een populaire vakantiebestemming, nu dat mensen beginnen te ontdekken wat dit prachtige en fascinerende land te bieden heeft. De aantrekkingskracht van een vakantie naar Vietnam is duidelijk als u haar unieke culturele en historische erfgoed overweegt in het ongerepte, gevarieerde en boeiende landschap. Hoewel Vietnam een buitengewoon land is om te verkennen, zijn een toenemend aantal toeristen gewoon om er te ontspannen; met meer dan 3.000 km kustlijn, prachtige witte zandstranden en een aantal prachtige resorts. Er is geen beter moment om Vietnam te bezoeken dan nu!

Bij een bezoek aan Vietnam vindt u een land dat iets voor elke vakantieganger te ontdekken biedt. Van de stranden van Hoi An, de charmes van Hanoi, de natuurlijke schoonheid van Halong Bay naar het hectische stadsleven in Ho Chi Minh City (Saigon): een vakantie in Vietnam biedt voor elk wat wils, waardoor het een echt ongeëvenaarde reiservaring wordt.

Om u te helpen

30%
Boekt u meer dan 35 dagen van te voren en is het totaal bedrag meer dan €1500 ? Dan hoeft u niet alles in één keer te betalen! Klik de optie aan van een voorschot van 30% op het moment van boeken.

Lees hier onze algemene verkoopsvoorwaarden.

Uw reisroute in een oogopslag

Vertrek met ons mee naar het prachtige Vietnam waar een unieke vakantie op u staat te wachten. Wij bieden 4* hotels aan zodat u in alle comfort kan uitrusten tussen de bezoeken door.

U verblijft 11 nachten.


Uw programma:
Dag 1: Hanoi - Aankomst
Dag 2: Hanoi - Bezoeken
Dag 3: Hanoi - Mai Chau
Dag 4: Mai Chau - Mai Hich - Ninh Binh
Dag 5: Ninh Binh - Hai Phong - Halong
Dag 6: Halong - Hanoi - Hue
Dag 7: Hue - Bezoeken
Dag 8: Hue - Hoi An
Dag 9: Hoi An - Bezoeken
Dag 10: Hoi An - Ho Chi Minh - Bezoeken
Dag 11: Ho Chi Minh - Mekongdelta / Ben Tre - Ho Chi Minh
Dag 12: Ho Chi Minh - Vertrek

Uw gedetailleerde programma

Dag 1: Hanoi - Aankomst (Diner)
Bij aankomst op de luchthaven No Bai Airport in Hanoi wordt u verwelkomd door een gids die u meeneemt naar uw hotel in het centrum van de stad om daar in te checken (de kamers zijn beschikbaar vanaf 14u00). Even ontspannen na een lange reis.

In de namiddag kan u dan een wandeling maken door de oude straten die werden vernoemd naar de specifieke goederen die eens te koop aangeboden werden. U maakt een toer van 1 uur in een elektrische wagen door de oude koloniale buurten van de stad. U stopt bij de Ngoc Son Tempel vlak aan het Hoan Kiem meer waar de gids u de mysterieuze legende rond het meer zal vertellen. U heeft een welkomstdiner in een restaurant. Overnachting in Hanoi.

Dag 2: Hanoi - Bezoeken (Ontbijt & lunch)
Na het ontbijt, begint u een echte ontdekkingsdag in Hanoi. U start met een bezoek aan het complex dat gewijd is aan Ho Chi Minh, met het Ho Chi Minh Mausoleum (op maandag, vrijdag en in de middag vanaf de buitenkant bekijken vanwege de sluiting). Daarna het huis op stelten, One Pillar Pagoda. Bezoek daarna Tran Quoc Pagoda - Hanoi's oudste pagoda aan de oever van het West Lake. U luncht in een restaurant.

In de namiddag brengt u een bezoek aan de Tempel van de Literatuur, de eerste universiteit van Vietnam die werd gebouwd in de 11e eeuw, en aan het museum van Etnografie. Vervolgens vertrekt u terug naar het stadscentrum en bezoekt u de Kathedraal van Saint Joseph om dan daarna de dag af te sluiten met een kleine wandeling in de oude buurten. Overnachting in Hanoi.

Dag 3: Hanoi - Mai Chau (Ontbijt, lunch & diner)
Na het ontbijt verlaat u Hanoi en vertrekt u richting Mai Chau. Deze route passeert de mooie bergachtige provincie van Hoa Binh, die zich situeert ten zuidoosten van de hoofdstad van Vietnam. Tijdens deze trip van 4 uur, zal u kunnen genieten van prachtige landschappen met rijstvelden en kleine traditionele dorpjes.

U komt aan tegen de middag. U geniet van een lunch bij lokale inwoners. Na een korte rustpauze, gaat u per fiets de streek verkennen. De rijstvelden staan het mooist tijdens de maanden augustus, september en oktober. U kan deze tocht ook doen al wandelend in de plaats van per fiets. Overnachting in Mai Chau.
Dag 4: Mai Chau - Mai Hich - Ninh Binh (Ontbijt & lunch)
Zet uw wekker op tijd zodat u nog net de zonsopgang kan meepikken alvorens naar het ontbijt te gaan. Na het ontbijt, maakt u een wandeling en bezoekt u verschillende lokale dorpjes met een kinderspelltuin of een lagere school op de route. U kan alweer de fiets erbij nemen en door maïsvelden gaan fietsen. Geniet van de mogelijkheid te raften op de Xia Spring en maak praatjes met de Etnische vrouwen. U luncht bij lokale inwoners.

In de namiddag vertrekt u naar Ninh Binh dat ongeveer 4u30 in beslag zal nemen. Verwelkoming in het hotel en overnachting in Ninh Binh.

Dag 5: Ninh Binh - Hai Phong - Halong (Ontbijt & lunch)
In de ochtend vertrekt u naar Tam Coc - de Ha Longbaai. U maakt een fietstocht door het platteland te midden van rijstvelden, rotsachtige formaties en de steiger van Thung Nham die nog redelijk onbekend is. Vervolgens gaat u aan boord van een traditionele boot en vaart u langs de prachtige landschappen van Thung Nham tussen kalkstenen eilanden en de bekende grotten But Cave. U bezoekt ook de pagode Bich Dong. U luncht in een lokaal restaurant.

Daarna vertrekt u naar de baai van Ha Long, in 1994 opgenomen op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Het is één van de populairste toeristenbestemmingen van Vietnam. U passeert de stad Hai Phong, de grootste havenstad. U komt aan in de baai op het einde van de dag. Verwelkoming in het hotel en overnachting in Halong.

Dag 6: Hai Phong - Ha Long - Hanoi - Vlucht - Hue (Ontbijt & lunch)
Na uw ontbijt vertrekt u naar de kade voor aan boord te gaan op een schip. U zal een cruise maken van ongeveer 4 uur waarbij u prachtige eilanden zal passeren. U bezoekt enkele mooie grotten van het land. U geniet van een zeevruchten-lunch aan boord van het schip.

U keert terug naar de haven en u vertrekt naar Hanoi. Onderweg bezoekt u enkele dorpen (indien er tijd voor is). U wordt meteen naar de luchthaven gebracht voor een vlucht naar Hue. Bij aankomst in Hue wordt u naar uw hotel gebracht. Overnachting in Hue.
Dag 7: Hue - Bezoeken (Ontbijt & lunch)
Na het ontbijt in uw hotel vertrekt u op tocht in Hu en verkent u deze stad met verschillende bezoeken. De stad is de oude keizerlijke hoofdstad van Vietnam. Zo bezoekt u het keizerlijk Paleis, de Poort van Ngo Mon en het paleis van Thai Hoa. U luncht in een restaurant.

In de namiddag maakt u een boottocht op de bekende Parfum rivier naar de pagode van Thien Mu. U heeft de mogelijkheid om een gebed bij de monniken bij te wonen. Daar de pagode op een redelijke hoogte ligt, geniet u van uitzonderlijke uitzichten over de stad. U bezoekt de graftombe van koning Minh Mang. Overnachting in Hue.

Dag 8: Hue - Hoi An (Ontbijt & Lunch)
U vertrekt na het ontbijt naar Hoi An en stopt in Da Nang wanneer u onderweg bent. U steekt de wolkenberg over (Hai Van), adembenemende uitzichten vanop deze berg over de stad en de mooiste stranden van Vietnam staan op u te wachten. U gaat verder en passeert de mooie stad Hoi An, gesitueerd op een 30 kilometer van het zuidoosten van Danang en geconstrueerd aan de oevers van de rivier Thu Bon. In de 15e eeuw kreeg de oude haven Champa de naam Faifo. U luncht in een restaurant in Hoi An.

In de namiddag heeft u vrije tijd en kan u genieten van het strand. Overnachting in Hoi An.

Dag 9: Hoi An - Bezoeken (Ontbijt & Lunch)
In de namiddag heeft u de mogelijkheid een trektocht te maken rond de stad en aan de prachtige haven. Volg de kleine straatjes met huisjes die veel weg hebben van de Chinese, Japanse, Franse en Europese architectuur. U maakt een mooie tocht door de stad en bezoekt tal van hotspots. U luncht in een restaurant. In de namiddag heeft u vrij en kan u zelf kiezen wat u nog wilt zien, eventueel de oude stad of een shoppingnamiddag inplannen. Overnachting in Hoi An.

Dag 10: Hoi An - Da Nang - Vlucht - Ho Chi Minh - Bezoeken (Ontbijt)
U ontbijt en vervolgens kan u vrij kiezen wat te doen tot het moment van vertrek naar de luchthaven (zonder gids). U vertrekt naar Saigon. U wordt verwelkomd bij aankomst in de luchthaven van Tan Son Nhat en wordt naar uw hotel gebracht in Saigon. In de namiddag bezoekt u het paleis van Hereniging en de Notre Dame Kathedraal, de koloniale buurten en de markten van Ben Thanh.

Dag 11: Ho Chi Minh - Mekongdelta / Ben Tre - Ho Chi Minh (Ontbijt & Lunch)
Na een ontbijt vertrekt u naar de Mekongdelta. U komt 2 uur later aan in de haven van Hung Vuong (in het dorp Ben Tre). Bij aankomst aan de Hung Vuong Pier gaat u op een gemotoriseerde boot op de Ben Tre River - een van de zijrivieren van de Mekong rivier.
De eerste stop is bij de steenoven om te zien hoe er traditioneel gebakt wordt. Ga verder om een van de kokos verwerkingsprocessen te ontdekken bij het kanaal. Keer terug naar de boot en ga door natuurlijke kreken naar een dorp.

Neem een tuk tuk, of spring op de fiets langs schaduwrijke paden, langs groene rijstvelden en kom meer te weten over de tropische culturen van de boeren. Lunch bij een lokaal restaurant. Na de lunch nemen we u mee in een roeiboot naar een mooie kreek om vervolgens de gemotoriseerde boot tegemoet te komen die u terug brengt naar de pier. Terug naar het hotel na een gedenkwaardige dag.
Overnachting in Ho Chi Minh.

Dag 12: Ho Chi Minh - Vertrek (Ontbijt)
Na uw ontbijt heeft u vrij tot het moment dat u dient te vertrekken naar de luchthaven (zonder gids) om uw vliegtuig terug naar België te nemen. U dient uit te checken ten laatste om 12u00.

Uw 4* hotels

Voor u hebben wij comfortabele 4* hotels geselecteerd tijdens deze rondreis waar u verblijft in Standaard kamers.

Uw 4* hotels tijdens het circuit:
- Hanoi: Thien Thai hotel of gelijkaardig
- Mai Chau : Sol Bungalow of gelijkaardig
- Ninh Binh : Legend hotel of gelijkaardig
- Halong : Saigon hotel of gelijkaardig
- Hue : Romance hotel of gelijkaardig
- Hoi An : Hoian Silk Village resort of gelijkaardig
- Ho Chi Minh : Paragon hotel of gelijkaardig

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen Volwassenen
4 Volwassenen
Just for you
Onderhandeld voor jou:
Lokale gids
Cruise van 4u00 in de baai van Ha Long
Interne vluchten van Ha Noi –  Hue en Da Nang – Ho Chi Minh
Transfers in vervoer met airconditioning

Uw pension en restaurants

Tijdens deze rondreis geniet u van een pension formule afhankelijk van het programma. In de gedetailleerde omschrijving vindt u terug wanneer welke maaltijd zit inbegrepen.

U zal genieten van lokale specialiteiten in restaurants alsook versgemaakte gerechten bij de lokale bevolking.

Tekst over activiteiten

Het weer

Jan
min : 14°C max : 19°C
Feb
min : 15°C max : 19°C
Mrt
min : 18°C max : 22°C
Apr
min : 21°C max : 26°C
Mei
min : 25°C max : 30°C
Jun
min : 26°C max : 32°C
Jul
min : 26°C max : 32°C
Aug
min : 26°C max : 31°C
Sep
min : 25°C max : 31°C
Okt
min : 22°C max : 27°C
Nov
min : 18°C max : 24°C
Dec
min : 15°C max : 21°C

Details over de rondreis:

Alle praktische informatie over de rondreis:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Kinderen zijn toegelaten vanaf 8 jaar
Huisdieren zijn niet toegestaan

In deze aanbieding zit inbegrepen:

- Verblijf zoals aangegeven in de beschrijving
- Transfers in een gekoelde wagen
- Entreegelden en bootkosten zoals vermeld in het programma
- Alle maaltijden zoals vermeld in het programma
- Lokale Franstalige of Engelstalige gids
- Cruise van 4u00
- Interne vluchten met 20 kg bagage en 7 kg handbagage tussen Hanoi - Hue en Da Nang - Ho Chi Minh

In deze aanbieding zit niet inbegrepen:

- Dranken en andere maaltijden niet vermeld in het programma
- Entreegeldien die niet vermeld worden in het programma
- Verzekeringen
- Visum om Vietnam binnen te mogen
- Alle diensten die niet vermeld worden in het programma

Uw reis

Vluchten: Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij. U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Opgelet: Onze vluchten vertrekken meestal uit Amsterdam (Code: AMS), Rotterdam (Code: RTM) of Eindhoven (Code: EIN). Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Transfers: Inclusief.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

Bagage: Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald.

Gezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het hier!

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan Nederlandse burgers of inwoners van de Europese Unie, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de Rijksoverheid Nederland.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Reisdocumenten

Nadat u de ontvangstbevestiging heeft ontvangen van uw aankoop en wanneer deze betaald is, sturen wij u per e-mail :

- Een document voor het transport in de vorm van een elektronisch ticket (wanneer u een aanbieding met transport heeft gekocht). In dit document vindt u alle informatie betreffende uw transport (tijd en plaats / informatie voor de check-in / bagage informatie).

- Een of meerdere boekingsbewijzen die bij aankomst gepresenteerd moet worden aan de receptie en aan de dienstverlener voor eventuele bijgeboekte opties.
U kunt hier ook alle adres- en contactgegevens van uw hotel of dienstverlener vinden.


Regenseizoen
Hou er rekening mee dat u te maken heeft met regenseizoenen. Voordat u uw periode boekt raden wij u aan om op internet te informeren naar deze periodes.


Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Rondreis in Vietnam