Rondreis Vietnam: Natuur en Etniciteit met of zonder verlenging - Hanoi - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Reis in optimale omstandigheden met een privéchauffeur en gids
  • Logeer in comfortabele 4* of 5* hotels en profiteer van een lunch bij de locals thuis
  • Ontdek de belangrijkste plekken in Vietnam: Hanoi, de Mai Chau vallei en Ha Long Bay
  • En ook... Kies voor een verlening naar de Mekongdelta in het zuiden van het land

Welkom in... Vietnam

Dag 1: Aankomst in Hanoi
Aankomst op de internationale Noi Bai luchthaven in Hanoi, de hoofdstad van Vietnam, waar uw gids u staat op te wachten voor uw transfer naar het hotel in het centrum van de stad. U heeft vrije tijd om bij te komen van de lange vlucht en geniet van een welkomstdiner in een plaatselijk restaurant.

Overnachting in Hanoi.

Dag 2: Hanoi bezoeken
Na het ontbijt in het hotel gaat u op ontdekking naar de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad. Hanoi is uniek met brede boulevards met grote bomen, Frans koloniale architectuur en oosterse tempels. U bezoekt het mausoleum van Ho Chi Minh (gesloten op maandag en vrijdag en van 20 september tot 10 december voor het jaarlijkse onderhoud), het huis van Ho Chi Minh, de One Pillar Pagode, de Tran Quoc pagode en de Tempel van de Literatuur.

Na de lunch gaat het naar het Museum of Ethnology en het Hoan Kiem meer om de dag af te sluiten met een ritje met een fietstaxi van 1 uur door het oude centrum van Hanoi en de Ngoc Son tempel.

Overnachting in Hanoi, ontbijt inbegrepen.
Dag 3: Hanoi - Mai Chau vallei
Na het ontbijt in het hotel verlaat u Hanoi om richting Mai Chau te rijden. Uw chauffeur neemt u mee door de prachtige en bergachtige provincie Hoa Binh, ten zuidwesten van de hoofdstad. Gedurende 4 uur ontdekt het mooie Vietnamese platteland waar de kalkstenen rotsen en rivieren het landschap nog interessanter maken. Tussen de rijstvelden vindt u kleine dorpjes waar de etnische minderheden van deze streek wonen.

Bij uw aankomst rond de middag, geniet u van een maaltijd bij een local thuis. Na een korte pauze, neemt u de fiets om door de authentieke dorpjes en langs de rijstvelden te rijden waar u het dagelijkse leven van de plaatselijke bevolking ziet. Het beste seizoen om de rijstvelden te bezoeken, is van augustus tot oktober.

Opmerking: u kunt kiezen voor een wandeling te voet in plaats van een fietstocht.

Overnachting in Mai Chau, ontbijt en lunch inbegrepen.

Dag 4: Mai Chau – Mai Hich - Ninh Binh (Ha Long van het vasteland)
Sta vroeg in de ochtend op om de zonsondergang te bewonderen voor het ontbijt in het hotel. Daarna maakt u een wandeling door de dorpjes, bezoekt u een kindertuin of een lagere school (tijdens de week) of maakt u een fietstochtje door de weilanden en maisvelden tot Xia Spring.

Lunch bij de locals en vertrek richting Ninh Binh waar u aankomt na ongeveer 4,5 uur rijden. 

Overnachting in Ninh Binh, ontbijt en lunch inbegrepen.
Dag 5: Ha Long van het vasteland OF natuurreservaat (afhankelijk van de reisperiode)
Ontbijt in het hotel waar uw gids uw komt ophalen voor de avonturen van de dag. Bij aankomst aan de pier van Trang An, stapt u aan boord van een boot met  platte bodem voor een tocht door wat het "Ha Long van het vasteland" wordt genoemd. U vaart langs verschillende grotten met namen zoals "tôi" (donker), "sang" (licht), "seo", "nau ruou" (distillatie van alcohol), "ba giot" (3 grotten)...

Trai An heeft ongeveer 48 grotten die vandaag bekend zijn, maar de bergen beschikken waarschijnlijk over nog veel meer verborgen ingangen. Hier vindt u ook een uniek ecosysteem met een bijzondere fauna en flora. De boottocht duurt ongeveer 2 uur heen en terug.

OF

Tijdens de periode van het Vietnamese nieuwjaar (januari, februari of maart), komen er veel toeristen naar Vietnam. Het programma wordt dan vervangen door een bezoek aan het Van Long Natuurreservaat.

Deze authentieke site ver weg van het massatoerisme ligt ongeveer 20 km ten noorden van Ninh Binh. Bij aankomst maakt u een boottochtje van 2 uur door het natuurreservaat om de dieren, planten en natuur te ontdekken in een rustige omgeving.

Lunch in een plaatselijk restaurant gevolgd door een fietstochtje om de oude pagode van Bich Dong te bezoeken. In de omgeving vindt u de typische landschappen van de Rode Rivier delta.

Overnachting in Ninh Binh, ontbijt en lunch inbegrepen.
Dag 6: Ninh Binh - Ha Long Bay
Vertrek om 7.30u aan uw hotel voor een rit van ongeveer 4,5 uur richting de wereldbekende Ha Long Bay, een plek met een adembenemende natuurlijke schoonheid en geklasseerd als Werelderfgoed. Bij aankomst scheept u in in een traditionele jonk waar de lunch geserveerd wordt tijdens een cruise door de baai. Ook het diner neemt u aan boord. 's Avonds kunt u kiezen om te gaan vissen (op aanvraag).

Overnachting aan boord, ontbijt, lunch en diner inbegrepen.

Dag 7: Ha Long Bay - Hanoi - Hué
Deze ochtend vaart u nogmaals uit richting de Bai Tu Long Bay terwijl het ontbijt geserveerd wordt. Tijdens uw maaltijd bewondert u de rotsen en eilanden, de Bo Nau grot en de vissersdorpjes langs de oevers. U gaat van boord rond 11 uur voor uw transfer naar Hanoi, onderweg bezoekt u het Con Son Kiep Bac dorpje. Het gaat terug naar de Noi Bai luchthaven waar u de vlucht neemt naar Hué. Bij aankomst staat uw gids u al op te wachten om u naar het hotel in Hué te brengen.

Overnachting in Hué, ontbijt inbegrepen.

Opmerkingen:
- De volgorde van de bezoeken kan aangepast worden als gevolg van de weersomstandigheden en de beschikbare boten
- De Engelstalige gids aan boord deelt u met de hele groep
Dag 8: Hué
Na het ontbijt in het hotel brengt u een bezoek aan de overdekte Than Toan brug, een plaatselijke markt en de omgeving van deze authentieke stad. Daarna gaat het naar de Imperial City (de keizerlijke citadel, Werelderfgoed), de Flag Tower, Nine Holy Cannons, Ngo Mon Poort, Thai Hoa Paleis en het graf van koning Minh Mang. De lunch neemt u in een plaatselijk restaurant.

Na de middag maakt u een boottocht op de Parfumrivier tussen de weelderige tuinen en meren tot aan een van de belangrijkste religieuze plekken van de stad, de Thien Mu pagode. De volgende halte is het mausoleum van keizer Tu Doc en de keizerlijke citadel. 

Overnachting in Hué, ontbijt en lunch inbegrepen.
Dag 9: Hué - Hoi An
Ontbijt in het hotel en vertrek naar Hoi An. Onderweg steekt u de Hai Van Pass over tussen de wolken voor een prachtig uitzicht op de kustlijn en het strand van Lang Co - een van de mooiste stranden van Vietnam!

U zet de route verder naar Hoi An, ongeveer 30 km ten zuidoosten van Da Nang en gebouwd aan de oevers van de Thu Bon rivier, ook bekend als de oude haven Champa uit de vijftiende eeuw. Lunch in een plaatselijk restaurant.

Na de middag maakt u een wandeling door de stad en de charmante haven, kuiert u door de smalle straatjes en bewondert de Chinese, Japanse, Franse en Europese architectuur. U brengt een bezoek aan enkele belangrijke toeristische sites zoals de 400 jaar oude Japanse brug, de Phuoc Kien Assembly Hall, een plaatselijke vismarkt en nog veel meer. Aan de rand van de stad vindt u tal van kunstgalerijen en kleermakers waar u een op maat gemaakt kledingstuk kunt laten maken.  

Tenslotte brengt u nog een bezoek aan het huis van een plaatselijke kunstenaar die traditionele lantaarns maakt, waar u meer uitleg krijgt over de geschiedenis, de oorsprong, de betekenis, de kleuren en het productieproces.

Overnachting in Hoi An, ontbijt en lunch inbegrepen.

Dag 10: Hoi an
Ontbijt in het hotel en vrije tijd om deze charmante stad op uw eigen ritme te ontdekken of richting de stranden in de omgeving te gaan.

Overnachting in Hoi An, ontbijt inbegrepen.

Dag 11: Hoi An - Da Nang - Hanoi - Vertrek
Na een laatste ontbijt in het hotel heeft u vrije tijd om op souvenirjacht te gaan voor u zich klaarmaakt voor uw transfer naar de luchthaven van Da Nang. Daar neemt u ofwel uw vlucht naar Hanoi waar u aansluitend uw vlucht huiswaarts neemt, of uw vlucht richting Saigon voor de verlenging.

Uw programma voor 12 nachten - verlenging naar het zuiden van Vietnam

De eerste 10 dagen zijn identiek als bij het programma voor 10 nachten.

Dag 11: Da Nang - Saigon
Bij aankomst in Saigon, gaat het eerst richting het hotel om daarna op verkenning te gaan in de stad. U bezoekt de Notre Dame kathedraal, de koloniale wijken, de Chinese wijk en de Ben Thanh markt.

Overnachting in Saigon.

Dag 12: Saigon - Mekongdelta (Ben Tre)
Na het ontbijt vertrekt u naar de Mekongdelta. Aankomst in de haven van Hung Vuong in de Ben Tre provincie. U stapt aan boord van een boot voor een tocht over de Ben Tre rivier, een zijrivier van de Mekong. U stopt bij een steenoven, waar u kunt zien hoe de stenen gebakken worden op een traditionele manier. U bezoekt ook één van de lokale bedrijven die kokosolie maken en een familiebedrijf dat slaapmatten produceert, waar u een korte pauze maakt en geniet van vers fruit. 

U gaat verder met een tuktuk door de rijstvelden en moestuinen om een kijkje te nemen hoe de plaatselijke bewoners leven. Lunch in een traditioneel restaurant. Na de lunch gaat u met een roeiboot terug naar de haven van Hung Vuong voor uw terugkeer naar Saigon.

Overnachting in Saigon, lunch en ontbijt inbegrepen.

Dag 13: Saigon - Vertrek
Ontbijt in het hotel en vrije tijd tot aan uw transfer naar de luchthaven voor uw terugvlucht.

Om u te helpen

30%
Boekt u meer dan 35 dagen van te voren en is het totaal bedrag meer dan €1000 ? Dan hoeft u niet alles in één keer te betalen! Klik de optie aan van een voorschot van 30% op het moment van boeken.

Lees hier onze algemene verkoopsvoorwaarden.

Uw hotels

We bieden u de keuze om zelf de categorie van uw accommodatie te bepalen: Comfort Superior 4* of Deluxe 5*, te beslissen bij het reserveren!

Uw 4* hotels tijdens de rondreis (of gelijkwaardig):
- Hanoi: Hanoi Pearl Hotel 
- Mai Chau: Sol Bungalow 
- Ninh Binh: Hidden Charm Hotel 
- Ha Long: Huong Hai Sealife Cruise of La Paci Cruise
- Hué: Alba Spa Hotel 
- Hoi An: Hoi An Silk Village Hotel

Tijdens de optionele verlenging naar het zuiden van Vietnam:
- Saigon: Central Palace Hotel

Uw 5* hotels tijdens de rondreis (of gelijkwaardig):
- Hanoi: Melia Hotel 
- Mai Chau: Mai Chau Ecolodge  
- Ninh Binh: Emeralda Resort 
- Ha Long: Indochina Sails Cruise of Perla Dawn Cruise 
- Hué: Pilgrimage Village Resort  
- Hoi An: Koi Hoi An Resort 

Tijdens de optionele verlenging naar het zuiden van Vietnam:
- Saigon: Nikko Saigon Hotel

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen

Uw pension en restaurants

Tijdens de rondreis hebben we verschillende maaltijden voorzien (exclusief dranken):

Voor het programma van 10 nachten: 9 keer ontbijt, 7 keer lunch, 1 brunch en 2 diners.

Voor de verlenging van 2 nachten naar het zuiden van Vietnam: 3 keer ontbijt, 1 keer lunch.

Details over het hotel:

Alle praktische informatie over de rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan
- Kinderen toegestaan vanaf 8 jaar

Inbegrepen in de prijs:
- Overnachtingen in de vermelde hotels of gelijkwaardig in een Standaard Kamer (uw keuze tussen 4* of 5* hotels)
- Transfers in een voertuig met airconditioning
- Entreeprijzen en bootkosten volgens het programma
- Alle vermelde maaltijden in plaatselijke restaurants
- Privégids (Engelstalig) op elke locatie
- Gedeelde gids in Ha Long Bay 
- Alle belastingen
- Binnenlandse vlucht van Hanoi naar Hué en van Da Nang naar Hanoi in economy klasse met 20 kg bagage en 7 kg handbagage

Als u kiest voor de verlenging (programma van 12 nachten):
- Binnenlandse vlucht van Da Nang naar Saigon in economy klasse met 20 kg bagage en 7 kg handbagage

Niet inbegrepen in de prijs:
- Niet vermelde maaltijden en dranken
- Supplement voor speciale verzoeken tijdens de maaltijden
- Andere kamertypes
- Entreekosten, transfers, bezoeken en gidsen tijdens de vrije tijd
- Verzekeringen (optioneel)
- Persoonlijke uitgaven
- Luchthavenbelasting bij vertrek
- Visumkosten
- Alle andere, niet vermelde diensten 

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen.

Uw reis

Vluchten: Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij. U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Gezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

Opgelet: Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (Code: BRU), Brussel-Charleroi (Code: CRL), Amsterdam (Code: AMS), Rotterdam (Code: RTM) of Eindhoven (Code: EIN). Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Transfers: Luchthaventransfers en transfers tussen de verschillende locaties zijn inclusief voor alle aanbiedingen.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is:
Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

Bagage: Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald.

Tour, excursie of autoverhuur: U ontvangt hiervoor de benodigde documenten met uitgebreide beschrijving van uw verblijf of verhuur van de auto uiterlijk 3 weken voor vertrek.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.

Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.


Regenseizoen
Houd er rekening mee dat u te maken heeft met regenseizoenen. Voordat u uw periode boekt raden wij u aan om op internet te informeren naar deze periodes.


Belangrijke informatie over vluchten

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt verstuurd een paar dagen na de reservering via e-mail ter bevestiging.

Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema.

In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel.

Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen. De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij.

Reisdocumenten

Nadat u de ontvangstbevestiging heeft ontvangen van uw aankoop en wanneer deze betaald is, sturen wij u per e-mail :

- Een document voor het transport in de vorm van een elektronisch ticket (wanneer u een aanbieding met transport heeft gekocht). In dit document vindt u alle informatie betreffende uw transport (tijd en plaats / informatie voor de check-in / bagage informatie).

- Een of meerdere boekingsbewijzen die bij aankomst gepresenteerd moet worden aan de receptie en aan de dienstverlener voor eventuele bijgeboekte opties.
U kunt hier ook alle adres- en contactgegevens van uw hotel of dienstverlener vinden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Onze diensten zijn kwalitatief, betrouwbaar en reactief
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Rondreis Vietnam: Natuur en Etniciteit met of zonder verlenging