Schrijf u gratis in

Schrijf u gratis in

Bespaar tot 70% op Europese stedentrips, rondreizen & exotische droomvakanties

of
Al lid? Log in
Meer dan 5,1 miljoen mensen vertrouwen al op ons voor hun vakantie! Exclusieve voordelen voor onze leden
Exceptionele reizen voor de beste prijzen
Onze klantenservice staat voor u klaar

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Geniet van pure ontspanning met een traditionele 2,5 uur durende massage, yoga en Tai Chi
  • Ontdek de lokale tradities en boeddhistische cultuur van Vietnam
  • Relax op het strand van Mui Ne tijdens de strandverlenging van 4 nachten
  • En ook... Verken de verschillende facetten van stedelijk en paradijselijk Vietnam.

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Welkom in... Vietnam

Deze fantastische tour door Vietnam brengt u langs de belangrijkste bezienswaardigheden en laat u het echte Vietnam proeven, voelen, ruiken en zien. U ontdekt de echte cultuur en leert de gebruiken van de vriendelijke bevolking kennen. Bewonder de meest adembenemende landschappen, zoals de unieke rotsformaties van Ha Long Bay, verken bruisende steden, bezoek eeuwenoude tempels en kom tot rust op de witte zandstranden van Mui Ne.

Ontdek de verschillende vormen van het Vietnamese boeddhisme, geniet van traditionele vegetarische gerechten en ontspan met massages, yoga en tai chi. Relaxatie, welzijn en ontspanning wachten op u tijdens deze spirituele reis.

Reisbeschrijving

Gedurende 10 dagen/9 nachten ontdekt u de belangrijkste bezienswaardigheden van dit land met een onvergetelijke cruise in Ha Long Bay. U begint dit avontuur in de hoofdstad Hanoi en eindigt in de koloniale stad Ho Chi Minh. Voor nog meer ontsnapping, kies voor een strandverlenging in Mui Ne voor 4 extra nachten. U verblijft in uitstekende 4 of 5* hotels voor absoluut comfort tussen bezoeken door.

Uw reisroute
Dag 1: Aankomst in Hanoi
Dag 2: Hanoi - Bezoek aan de stad, traditionele massage en kruidenbad
Dag 3: Hanoi - Ha Long Bay
Dag 4: Ha Long Bay, Tai Chi lessen - Hanoi en vlucht naar Hue city
Dag 5: Hue - Bezoek aan de stad
Dag 6: Hue - Zen-sessie en transfer naar Hoi An
Dag 7: Hoi An - Yoga op het strand en bezoek aan de stad
Dag 8: Hoi An - Vlucht naar Ho Chi Minh City
Dag 9: Ho Chi Minh - Mekong Delta
Dag 10: Ho Chi Minh City - Vertrek

En als u kiest voor de verlenging aan het strand van Mui Ne:
Dag 10: Ho Chi Minh - Mui Ne
Dag 11: Mui Ne
Dag 12: Mui Ne
Dag 13: Mui Ne
Dag 14: Mui Ne - Ho Chi Minh-stad - Vertrek

Uw programma

Dag 1: Aankomst in Hanoi 
Bij aankomst op de Noi Bai luchthaven in Hanoi wordt u verwelkomd door uw gids en naar uw hotel in het stadscentrum gebracht om in te checken. Ontspan na een lange reis. 
Overnachting in Hanoi.
Opmerking: Hotel check-in tijd: 14:00 uur. Vroeg inchecken is niet bij de prijs inbegrepen.

Dag 2: Bezoek aan Hanoi (ontbijt en diner)
Uw dag begint om 5 uur met een bezoek aan de kleurrijke ochtendbloemenmarkt in het Tay Ho District waar honderden verschillende soorten bloemen in bulk worden verkocht aan de bloemenwinkelverkopers. Vervolgens gaat u verder op weg naar de grote Long Bien markt om te zien hoe deze voor zonsopgang tot leven komt. Mensen uit de hele stad komen hier om fruit en groenten te kopen en later in hun eigen winkel of op lokale markten te verkopen. Rond 6 uur maakt een een wandeling rond het Hoan Kiem-meer om de activiteiten en oefeningen van de lokale bevolking bij te wonen. U kunt ook oudere groepen Tai Chi of Yoga zien doen, en jongere mensen zien dansen of aerobics doen (als het weer het toelaat). Wanneer de zon opkomt kunt u dit moment het beste vastleggen. Wandel vervolgens langzaam door de oude wijk en zie hoe de lokale bevolking de straatmarkten klaarmaken voor de ochtend.
Om 7.30 uur keert u terug naar het hotel voor het ontbijt. Na het ontbijt slentert u door een lokale markt waar dagelijks een grote verscheidenheid aan verse producten wordt gekocht en verkocht, een fundamenteel onderdeel van de Vietnamese cultuur. Vervolgens bezoekt u het Museum of Ethnology of Vietnam, een kostbaar centrum voor het behoud van de culturele prestaties van de 54 etnische groepen in Vietnam. Ga verder naar de Tempel van de Literatuur in het centrum. In de middag kunt u ontspannen met een traditionele 2,5-uur durende massage en een kruidenbad in Sen1992 Health Centre.
Overnachting in Hanoi.

GOLDEN LOTUS BEHANDELING (2,5 uur)
De Golden Lotus-behandeling is ontworpen om het meeste te halen uit een korte tijd en omvat verschillende fases (reiniging, ontspanning, verjonging en relaxatie).

De behandeling omvat:
- Evaluatie door deskundigen met een eenvoudige gezondheidscontrole om u te helpen de behoeften van uw lichaam vast te stellen en de juiste behandeling te kiezen
- Yogalessen met professoren en fysiotherapeuten die ervaring hebben in westerse en oosterse behandelingen
- Meditatie in de tuin, met een zuurstofgehalte van 21-26% met Vietnamese rustgevende kruiden 
- Bad met gedroogde en warme kruiden
- Een speciale Vietnamese behandeling door de beste therapeuten
- Kapper- en manicureservice
Speciaal diner in Sen1992 Health Center met geneeskrachtige eigenschappen, bereid en onmiddellijk geserveerd wanneer uw behandeling klaar is.
Dag 3: Hanoi - Ha Long Bay (ontbijt, lunch en diner) met Engelssprekende gids tijdens de cruise
Vertrek om 3.30 uur richting de wereldbekende Ha Long Bay, een Werelderfgoed site met een uitzonderlijke natuurlijke schoonheid. Onderweg rijdt u langs de weelderige groende delta van de Rode Rivier en eindeloze rijstvelden waar zowel de waterbuffels als de locals bezig zijn met hun dagelijkse activiteiten. Bij aankomst in Ha Long Bay gaat u aan boord van een traditionele junk boot voor de lunch en een cruise door deze bijzondere baai. U kunt de unieke rotsformaties bewonderen die uit het niets uit het water lijken te komen en krijgt ontelbaar veel kleine eilandjes te zien, sommigen niet meer dan enkele struiken die boven het wateroppervlak uitsteken, anderen groter met een weelderige begroeiing. 
Diner en overnachting aan boord.


Dag 4: Ha Long - Hanoi - vlucht naar Hue (ontbijt, brunch) met Engelssprekende gids op de cruise
Vroeg in de ochtend krijgt u Tai Chi-lessen op het bovendek en geniet u van het adembenemende uitzicht over de baai als het schip rustig terugvaart naar Ha Long Bay. Na het ontbijt bezoekt u een grot en kunt u ontspannen op het dek of in uw cabine. Geniet van een laatste brunch aan boord en keer terug naar de haven voor uw transfer naar de luchthaven van Hanoi waar u de vlucht naar Hue neemt. Onderweg stopt u in de Hai Duong provincie aan de Con Son Pagode, een oude Vietnamese site aan de oever van de Parfumrivier.
Hue is de hoofdstad van de provincie Thua Thien Hue in centraal Vietnam, op 700 km ten zuiden van Hanoi, 1100 km ten noorden van Ho Chi Minh-stad en op een paar kilometer van de zee. Hue staat bekend om zijn historische waarden en is door Unesco uitgeroepen tot werelderfgoed. Bij aankomst wordt u opgewacht door de gids en overgebracht naar uw hotel.
Overnachting in Hue.
Dag 5: Hue - City Tour (ontbijt en lunch)
Na het ontbijt haalt de gids u op bij het hotel om de keizerlijke citadel te verkennen, waar de laatste feodale dynastie van de koningen van Vietnam regeerde van 1802 tot 1945. Breng een bezoek aan de vlagtoren, negen heilige kanonnen, Ngo Mon Gate, Thai Hoa Palace en de Verboden Paarse Stad. U brengt ook een bezoek aan een oude pagode van Tu Hieu, gelegen tussen dennenbossen. U luncht in een restaurant en vervolgt met de auto de schilderachtige route naar de graven van koning Minh Mang en koning Khai Dinh. Bezoek aan de Dong Ba-markt voordat u terugkeert naar het hotel.
Overnachting in Hue.

Dag 6: Hue - Hang Da - Hoi An (ontbijt en lunch)
Na het ontbijt verlaat u het hotel voor een Zen-sessie van 1,5 uur in het Cat Tuong Quan House.
- Ontvangst en uitleg
- 45 minuten Zen-oefeningen
- Ontspanning en een speciale gezondheidstest.
Na afloop keert u terug naar het hotel en heeft u vrije tijd tot uw transfer naar Hoi An in de namiddag (3 uur rijden). Hoi An is een belangrijke Aziatische handelshaven van de 17e en 18e eeuw, waarvan de architectuur en ontspannen levensstijl door de jaren heen weinig is veranderd. De schilderachtige route loopt door het prachtig fotogenieke vissersdorpje Lang Co voordat u de Hai Van Cloud Pass beklimt. Bij aankomst in Hoi An, checkt u in in het hotel en heeft u de rest van de dag vrij voor ontspanning.
Overnachting in Hoi An.
Dag 7: Hoi An - Yoga op het strand en bezoek aan Hoi An (ontbijt)
U staat vroeg op en wordt naar An Bang Beach gebracht voor een yogasessie van 1.15u bij zonsopgang op het strand (yogales wordt verplaatst naar een yogastudio in geval van slecht weer). Terugkeer naar het hotel voor het ontbijt. 's Morgens brengt u een bezoek aan het oude centrum van Hoi An. Bezoek de markt, de Japanse brug, de Chinese vergaderzaal, een typisch Vietnamees koopmanshuis, een van de interessante musea en de lokale markt. Er zijn veel kunstgalerijen, souvenirs en kleermakerswinkels waar u op maat gemaakte kleding kunt laten maken. U brengt een bezoek aan het huis van een vakman in de oude straten. Hier krijgt u een korte inleiding over de geschiedenis, de vorm en de kleur van de lantaarns en de verschillende stadia van hun productie. Daarna kunt u zelf een lantaarn maken, decoreren, inpakken en bewaren als een herinnering aan uw tijd in Hoi An. 's Middags keert u terug naar het hotel en heeft u de rest van de dag vrij om te ontspannen.
Overnachting in Hoi An.

Dag 8: Hoi An - Danang - vlucht naar Ho Chi Minh (ontbijt)
Ontbijt in het hotel en transfer naar de luchthaven van Danang voor uw vlucht naar Ho Chi Minh, het voormalige Saigon. Bij aankomst wordt u opgewacht door uw gids en overgebracht naar uw hotel in het stadscentrum.'s Middags verkent u de bruisende stad met een bezoek aan het Herenigingspaleis, de Notre Dame, het centrale postkantoor en de Ben Thanh-markt.
Overnachting in Ho Chi Minh.
Dag 9: Ho Chi Minh - Mekong Delta (ontbijt en lunch)
Ontbijt in het hotel. Vertrek uit het hotel rond 8 uur naar de haven van Hung Vuong in de Ben Tre provincie. U stapt aan boord van een boot voor een tocht over de Ben Tre rivier, een zijrivier van de Mekong. U stopt bij een steenoven, waar u kunt zien hoe de stenen gebakken worden op een traditionele manier. U bezoekt ook één van de lokale bedrijven die kokosolie maken en een familiebedrijf dat slaapmatten produceert, waar u een korte pauze maakt en geniet van vers fruit. U gaat verder met een tuktuk door de rijstvelden en moestuinen om een kijkje te nemen hoe de plaatselijke bewoners leven. Lunch in een traditioneel restaurant. Na de lunch gaat u met een roeiboot terug naar de haven van Hung Vuong. Vanaf de pier wordt u weer teruggebracht naar uw hotel. 
Overnachting in Ho Chi Minh-stad.

Dag 10: Ho Chi Minh - Vertrek (ontbijt)
Na uw ontbijt heeft u vrij tot het moment dat u dient te vertrekken naar de luchthaven om uw vlucht terug naar huis te nemen.

Uw strandverlenging in Mui Ne

Als u kiest voor de strandverlenging is uw programma identiek tot en met dag 9.

Dag 10 : Ho Chi Minh City – Mui Ne
Na het ontbijt in het hotel vertrekt u richting de idyllische stranden van Mui Ne. Na ongeveer 4 uur rijden komt u aan in uw hotel en heeft u tijd om te relaxen op het strand.
Overnachting in Mui Ne, ontbijt inbegrepen.

Dag 11, 12, 13 : Mui Ne
Ontbijt in het hotel en vrije tijd om te genieten van de prachtige omgeving, de stranden en de moderne faciliteiten van het hotel.
Overnachting in Mui Ne, ontbijt inbegrepen.

Dag 14 : Mui Ne – Ho Chi Minh City – Terugvlucht
Na het ontbijt in het hotel is het tijd om terug te keren naar Ho Chi Minh City voor uw terugvlucht.

Om u te helpen

30%
Boekt u meer dan 35 dagen van te voren en is het totaal bedrag meer dan €1000 ? Dan hoeft u niet alles in één keer te betalen! Klik de optie aan van een voorschot van 30% op het moment van boeken.

Lees hier onze algemene verkoopsvoorwaarden.

Uw hotels

Tijdens de hele reis kunt u zelf kiezen hoeveel luxe u nodig hebt, u krijgt de keuze tussen schitterende 4* of 5* hotelsWe hebben op elke locatie gekozen voor comfortabele, verzorgde en goed gelegen accommodatie.

Uw 4* hotels tijdens de rondreis:
- Hanoi: het Lapis-hotel of vergelijkbaar (Superior Kamer)
- Ha Long: Huong Hai Sealife Cruise of vergelijkbaar (Cabin Suite)
- Hue: Moonlight Hotel of vergelijkbaar (Deluxe City View Kamer)
- Hoi An: Hoi An Silk Village Resort & Spa of vergelijkbaar (Deluxe Garden View Kamer)
- Ho Chi Minh: Central Palace Hotel of vergelijkbaar (Deluxe kamer)
- Mui Ne: Goboo Beach Resort & Spa of vergelijkbaar (Deluxe Garden View Kamer)

Uw 5* hotels tijdens de rondreis:
- Hanoi: Hotel Nikko Hanoi of vergelijkbaar (Deluxe Kamer)
- Ha Long: Athena Cruise of vergelijkbaar (Cabin Athena Executive Suite)
- Hue: Pilgrimage Resort of vergelijkbaar (Deluxe Kamer)
- Hoi An: Siesta Hoi An Resort & Spa of vergelijkbaar (Deluxe Kamer met Balkon)
- Ho Chi Minh-stad: Nikko Saigon Hotel of vergelijkbaar (Deluxe Kamer)
- Mui Ne: Princess of An Nam Resort & Spa of vergelijkbaar (Mandarin Suite)

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen

Uw pension en restaurants

Tijdens deze reis geniet u van dagelijks inbegrepen ontbijt en maaltijden volgens het programma in lokale restaurants op basis van lokale gerechten met een vast menu (alle maaltijden exclusief dranken). Als u kiest voor de strandverlenging in Mui Ne, geniet u ook van een dagelijks ontbijt.

Leer nieuwe smaken kennen en verwen uw smaakpapillen met de verse gerechten die typisch zijn voor de Aziatische keuken. De Vietnamese keuken staat ook bekend omwille van zijn heerlijke en verse kruiden en specerijen die de gerechten echt naar een nieuw niveau tillen.

Hotels in Mui Ne

Tijdens uw strandverlenging in Mui Ne verblijft u in An Nam Princess Resort & Spa 5* of in Allezboo Beach Resort & Spa 4* (of vergelijkbaar), afhankelijk van uw keuze bij reserveren.

In het Princess An Nam Resort & Spa profiteert u van 15% korting in de spa en een speciale aanbieding voor een lichaamsmassage van 1 uur (per persoon). U krijgt ook 10% korting op eten en drinken (exclusief wijn en bier). Optioneel en met bijbetaling kunt ook kiezen voor halfpension.

Details over het hotel:

Alle praktische informatie over de rondreis:
De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Huisdieren zijn niet toegestaan
U kunt inchecken tussen 13:00 en 14:00 uur
U kunt uitchecken tussen 11:00 en 12:00 uur

Inbegrepen in de prijs:
- Accommodatie met dagelijks ontbijt zoals vermeld of vergelijkbaar in 4 of 5* hotels
- Privétransfers in een voertuig met airconditioning
- Entreegelden voor de sites aangegeven in het programma
- Maaltijden vermeld in het programma (ontbijt, lunch, diner) in lokale restaurants op basis van lokale gerechten met een vast menu
- Traditionele massage en kruidenbad van 150 minuten in Sen1992 Health Centre
- Zen-sessie van 90 minuten in Cat Tuong Quan
- 75 minuten yoga bij zonsopgang op het strand
- Binnenlandse vluchten: Hanoi / Hue en Da Nang / Ho Chi Minh met Vietnam Airlines, inclusief luchthavenbelastingen (2 vluchten) 20 kg ingecheckte bagage en 7 kg handbagage
- Engelstalige lokale gids tijdens elke etappe
- Flesjes water tijdens bezoeken
- Cruise van 2 dagen/1 nacht in Ha Long Bay (Engelssprekende gids aan boord)
- Overheidsbelastingen
- Goedkeuringsverklaring voor Vietnamese visum bij aankomst (gelieve ons een kopie van het paspoort 15 dagen voor vertrek te sturen) 

Niet inbegrepen in de prijs:
- Internationale vluchten en belastingen
- Reisverzekering
- Drankjes en andere maaltijden
- Persoonlijke uitgaven en fooien
- Entreegelden, transferservices en gids tijdens de vrije tijd
- Alle diensten die niet in het programma worden genoemd
- Toeslag voor feestdagen (indien van toepassing)
- Visumkosten (indien van toepassing)
- Fooien voor de gids en de chauffeur (aanbevolen hoeveelheid voor groepen van 2 tot 4 personen: $10/dag/groep voor gids $5/dag/groep voor chauffeur)


De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen.

Uw reis

Vluchten: Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij. U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Gezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

Opgelet: Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (Code: BRU), Brussel-Charleroi (Code: CRL), Amsterdam (Code: AMS), Rotterdam (Code: RTM) of Eindhoven (Code: EIN). Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Transfers: Inclusief. De luchthaventransfers zijn inclusief indien u een aanbieding met vluchten kiest en optioneel indien u een aanbieding zonder vluchten kiest.

Binnenlandse vluchten Hanoi / Hue en Da Nang / Ho Chi Minh omvatten luchthavenbelastingen (2 vluchten), evenals 20 kg ingecheckte bagage en 7 kg bagage bij de hand.

Uw terugvlucht is vanaf Ho Chi Minh luchthaven (te boeken vanaf 15.00 uur).


Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is:
Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

Bagage: Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald.

Tour, excursie of autoverhuur: U ontvangt hiervoor de benodigde documenten met uitgebreide beschrijving van uw verblijf of verhuur van de auto uiterlijk 3 weken voor vertrek.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.

Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.


Regenseizoen
Houd er rekening mee dat u te maken heeft met regenseizoenen. Voordat u uw periode boekt raden wij u aan om op internet te informeren naar deze periodes.


Belangrijke informatie over vluchten

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt verstuurd een paar dagen na de reservering via e-mail ter bevestiging.

Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema.

In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel.

Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen. De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij.

Reisdocumenten

Nadat u de ontvangstbevestiging heeft ontvangen van uw aankoop en wanneer deze betaald is, sturen wij u per e-mail :

- Een document voor het transport in de vorm van een elektronisch ticket (wanneer u een aanbieding met transport heeft gekocht). In dit document vindt u alle informatie betreffende uw transport (tijd en plaats / informatie voor de check-in / bagage informatie).

- Een of meerdere boekingsbewijzen die bij aankomst gepresenteerd moet worden aan de receptie en aan de dienstverlener voor eventuele bijgeboekte opties.
U kunt hier ook alle adres- en contactgegevens van uw hotel of dienstverlener vinden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Onze diensten zijn kwalitatief, betrouwbaar en reactief
Meer wetenMinder weten

- Een klantenservice die u voor, tijdens en na uw reis begeleidt.

Een team van experts staat voor u klaar

Om u te helpen bij uw keuze en u te adviseren, staat een team experts van maandag tot en met zaterdag van 10 uur tot 19 uur.

ONZE ANDERE LOPENDE AANBIEDINGEN

Deze aanbieding is gesloten.
Ontdek onze andere lopende aanbiedingen.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Vietnam Zen & Spa en optionele strandverlenging in Mui Ne