De charme van Vietnam en Cambodja + optionele strandverlenging - Ho Chi Minh - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Reis met ons mee naar Vietnam en Cambodja, twee adembenemende landen
  • Ontdek een schat aan historische bezienswaardigheden, prachtige landschappen, oude tempels en exotische stranden
  • Bewonder het heilige Angkor Wat, ontdek de oude pagodes van Hanoi, ga op een decadente cruise en verken het betoverende Ha Long Bay
  • Maak een onvergetelijke reis vol bezoeken aan iconische bestemmingen, relax op het strand en beleef vele avonturen!

De beoordeling van onze klanten

Welkom in... Vietnam en Cambodja

Wilt u de unieke charme van het oosten beleven? Naast de authentieke charme van Vietnam ontdekt u tijdens deze fantastische rondreis ook de pracht van Cambodja: de tempels van Angkor. Tijdens elke etappe, soms cultureel, soms natuurlijk, beleeft u een onvergetelijke ervaring. Bezoek Unesco World Heritage sites, geniet van de gastvrijheid, proef nieuwe smaken en ontmoet de lokale bevolking.

Reis van het intellectuele Hanoi naar het dynamische Ho Chi Minhstad, via de mythische Ha Long Bay, het schilderachtige Hoi An, en de ongelooflijke tempels van Angkor, door twee bijzondere landen. Met een rijke cultuur, warme bevolking, eeuwenoude spiritualiteit en een overheerlijke gastronomie, zullen deze landen in Zuidoost-Azië u verbazen!

En om uw reis nog wat te verlengen, kunt u kiezen voor een strandverlenging van 4 nachten in Mui Ne. Kortom, een onvergetelijke vakantie die in het teken staat van cultuur, spiritualiteit en natuurpracht!

Reisbeschrijving

Om ervoor te zorgen dat u tijdens het reizen volop kunt genieten van alle indrukken, geuren, kleuren en smaken, hebben we voor u de accommodatie, tours en sommige maaltijden geregeld en bent u tijdens uw volledig reis in het gezelschap van een Engelstalige gids.

Het enige wat u nog hoeft te doen is het programma kiezen dat het beste bij u past: een rondreis van 9 nachten of een rondreis met strandverlenging van 13 exotische nachten. U kiest ook zelf of u uw nachten doorbrengt in 4* Superior hotels of 4* en 5* Deluxe hotels.

De volgende opties voor uw reis zijn mogelijk:
- Rondreis van 9 nachten in Superior hotels
- Rondreis van 9 nachten in Deluxe hotels
- Rondreis van 9 nachten en 4 nachten strandverlenging in Mui Ne in Superior hotels
- Rondreis van 9 nachten en 4 nachten strandverlenging in  Mui Ne in Deluxe hotels

Uw reisroute
Dag 1: Aankomst Hanoi 
Dag 2: Hanoi 
Dag 3: Hanoi - Ha Long
Dag 4: Ha Long - Hanoi - Da Nang - Hoi An
Dag 5: Hoi An
Dag 6: Hoi An - Da Nang - Siem Reap
Dag 7: Siem Reap
Dag 8: Siem Reap - Tonle Sap - Ho Chi Minh
Dag 9: Ho Chi Minh - Mekong Delta
Dag 10: Ho Chi Minh - Vertrek

Strandverlenging:
Dag 10: Ho Chi Minh - Mui Ne
Dag 11: Mui Ne
Dag 12: Mui Ne
Dag 13: Mui Ne
Dag 14: Mui Ne - Ho Chi Minh - Vertrek

Staan uw koffers al klaar?

Uw programma

Dag 1: Hanoi - Aankomst (diner)
Bij aankomst op de Noi Bai Airport in Hanoi wordt u verwelkomd door uw chauffeur voor een transfer naar het hotel in het centrum van de stad. Neem de tijd om even op adem te komen na een lange reis.  Welkomstdiner in een lokaal restaurant.
Overnachting in Hanoi.

Dag 2: Hanoi  (ontbijt/lunch)
Ontbijt in het hotel. Vertrek om 8 uur met uw gids en chauffeur die u bij het hotel ophalen om u naar het dorp Duong Lam te brengen. Dit is een van de laatste traditionele agrarische dorpen in het noorden van de Rode Rivierdelta waar diverse oude huizen bewaard zijn gebleven. U wandelt door het dorp om het dagelijkse leven en het werk van Vietnamese boeren op de velden te ervaren en twee traditionele huizen van 200 tot 400 jaar oud te bezoeken. U zult ook de tempel van Ngo Quyen en Phung Hung bezoeken, gewijd aan twee nationale helden. Daarna gaat u naar de Mia Pagoda (een van de mooiste pagodes in Vietnam), gebouwd in de 15e eeuw met 287 beelden. Terugkeer naar Hanoi en lunch bij de lokale bewoner. In de namiddag bezoekt u de Tempel van de Literatuur en Hoan Kiem Lake. Daarna fietsen we door de oude stad en ontmoet u de lokale bevolking.
Overnachting in Hanoi.

Dag 3: Hanoi – Ha Long Bay (ontbijt/lunch/diner)
Na het ontbijt vertrekt u rond 8 uur richting de wereldbekende Ha Long Bay, een Werelderfgoed site met een uitzonderlijke natuurlijke schoonheid. Onderweg rijdt u langs de weelderige groende delta van de Rode Rivier en eindeloze rijstvelden waar zowel de waterbuffels als de locals bezig zijn met hun dagelijkse activiteiten. Bij aankomst in Ha Long Bay gaat u aan boord van een traditionele junk boot voor de lunch en een cruise door deze bijzondere baai. 's Avonds kunt u op aanvraag nachtvissen.
Diner en overnachting aan boord.

Dag 4: Ha Long Bay - Hanoi - Danang - Hoi An (brunch/lokale gids aan boord)
's Ochtends krijgt u uw ontbijt aan boord geserveerd terwijl u verder vaart om de schoonheid van de baai te verkennen, alvorens terug te keren naar de kade. De junk vaart verder naar de Ha Long haven, waar u zal uitstappen. De auto staat klaar om u mee te nemen naar Hanoi. U rijdt meteen door naar de luchthaven voor uw vlucht naar Danang. Bij aankomst in Danang wordt u verwelkomd door onze gids en meegenomen naar Hoi An, 35 km verder.
Overnachting in Hoi An.

Opmerking: het programma is onder voorbehoud en kan gewijzigd worden aan de hand van de weersomstandigheden.
Dag 5: Hoi An (ontbijt/lunch)
Ontbijt in het hotel. Vertrek op excursie door Hoi An en maak een wandeling door de stad en langs de haven. Wandel door de smalle straatjes en bewonder de Chinese, Japanse, Franse en Europese architectuur. U brengt een bezoek aan enkele belangrijke toeristische sites zoals de 400 jaar oude Japanse brug, de Phuoc Kien Assembly Hall, een plaatselijke vismarkt en nog veel meer. Aan de rand van de stad vindt u tal van kunstgalerijen en kleermakers waar u een op maat gemaakt kledingstuk kunt laten maken. Vervolgens gaat u door naar het huis van een ambachtsman in het oude kwartier. U zal een korte inleiding krijgen over de geschiedenis en fabrikatie van lantaarns. Lunch in een restaurant. In de namiddag bezoekt u het dorp Tra Que en het dorp Cam Thanh met de auto of per fiets.
Overnachting in Hoi An

Dag 6: Hoi An - Da Nang - Siem Reap (ontbijt)
Ontbijt in het hotel, vrije tijd om te ontspannen tot uw transfer naar het vliegveld voor uw vlucht naar Siem Reap. Bij aankomst in Siem Reap wordt u overgebracht naar het hotel.
Overnachting in Siem Reap
Dag 7: Siem Reap - Angkor Thom - Ta Prohm - Angkor Wat (ontbijt/lunch)
Na het ontbijt bezoekt u een aantal van de minder bezochte bezienswaardigheden van Angkor. Om deze wereldarchitectuur te bereiken, steekt u de jungle over door de plaatselijke dorpjes. Het is een bijzondere dag, omdat u enkele van de mooiste tempels van Angkor zult verkennen. 
U begint aan de westelijke ingang van Angkor Thom:
- De oude hoofdstad van Angkor Thom (12e eeuw)
- De zuidelijke ingang, de Bayon Tempel, uniek voor zijn 54 torens met meer dan 200 lachende gezichten van Avalokitesvara
- Phimeanakas en Celestial Palace
- Het Olifantenterras en het Terras van de Melaatse Koning
- Ta Prohm, een indrukwekkende templel, volledig vergroeid met grote bomen
- Pre Rup, gebouwd in opdracht van Rajendravarman in 961
Daarna brengt u een bezoek aan de beroemde tempel van Angkor Wat. Deze majestueuze werelderfgoedsite is sinds 1992 beroemd om zijn schoonheid en pracht. Angkor Wat heeft het langste doorlopende reliëf in de wereld, die langs de muren van de buitenste galerij loopt en verhalen vertelt over de hindoe-mythologie. Terugkeer naar uw hotel in de late namiddag.
Overnachting in Siem Reap
Dag 8: Siem Reap - Tonle Sap - Ho Chi Minh (ontbijt/lunch)
Na het ontbijt bezoekt u het "drijvend dorpje" Kompong Khleang aan het Tonle Sap-meer. Bewonder de paalwoningen en geniet van de adembenemende uitzichten. Verken het dorp en ontmoet de lokale bevolking. Daarna stapt u in een traditionele boot voor een tocht over het water. Terugkeer naar Siem Reap.

Opmerking: De boottocht op Tonle Sap wordt niet aanbevolen tijdens het droge seizoen (van maart tot augustus) door gebrek aan water. 
In deze periode kan deze excursie worden vervangen door een bezoek aan het Nationale Silk Centre: In de ochtend, bezoekt u eerst de centrale markt en daarna het Nationale Silk Centre, een fascinerende manier om meer te leren over de Cambodjaanse zijde productie. We zullen hier wat tijd doorbrengen en het productie proces van zijden van begin tot eind waar te nemen. Terugkeer naar Siem Reap voor de luch. Vervolgens brengt u een bezoek het Artisans d’Angkor centrum waar lokale bevolking verschillende ambachten leren. Terugkeer naar Siem Reap voor de lunch.

Transfer naar de luchthaven voor de vlucht naar Ho Chi Minh. Transfer naar uw hotel.
Overnachting in Ho Chi Minh

Dag 9: Ho Chi Minh - Mekong (ontbijt/lunch)
Na het ontbijt vertrekt u richting de majestueuze Mekong Delta, u komt aan in de Hung Vuong haven in het dorpje Ben Tre. Het bezoek van deze prachtige regio begint met een boottocht over de Ben Tre rivier, één van de zijrivieren van de Mekong, voor een ontdekking van de eeuwenoude ambachten. U bezoekt een traditionele baksteenfabriek waar alles nog met de hand en op de authentieke manier gebeurt en kijkt hoe kokosnoten worden verwerkt tot allerlei producten. U brengt ook een bezoek aan een familie die slaapmatten maakt en krijgt te kans om te proeven van het exotische fruit dat langs de oevers van deze machtige rivier groeit. 
Vervolgens neemt u een tuk-tuk langs de eindeloze rijstvelden en moestuinen om een glimp op te vangen van het dagelijkse leven langs de rivier. Lunch in een plaatselijk restaurant.
In de namiddag neemt u een roeiboot richting de haven van Hung Vuong waar een auto u staat op te wachten voor de terugkeer naar Ho Chi Minh City.
Overnachting in Ho Chi Minh

Dag 10: Ho Chi Minh - Vertrek (ontbijt)
Na het ontbijt kunt u nog even relaxen in het hotel voor u terugkeert naar de luchthaven voor uw terugvlucht.

Uw optionele strandverlenging

Als u kiest voor de strandverlenging is uw programma identiek tot en met dag 9.

Dag 10 : Ho Chi Minh – Mui Ne

Na het ontbijt in het hotel vertrekt u richting de idyllische stranden van Mui Ne. Na ongeveer 4 uur rijden komt u aan in het luxueuze resort en heeft u tijd om te relaxen op het strand.
Overnachting in Mui Ne, ontbijt inbegrepen.

Dag 11, 12, 13 : Mui Ne
Ontbijt in het hotel en vrije tijd om te genieten van de prachtige omgeving, de stranden en de moderne faciliteiten van het hotel.
Overnachting in Mui Ne, ontbijt inbegrepen.

Dag 14 : Mui Ne – Ho Chi Minh – Terugvlucht
Na het ontbijt in het hotel is het tijd om terug te keren naar Ho Chi Minh City voor uw terugvlucht.

Uw hotels

Tijdens de hele reis kunt u zelf kiezen hoeveel luxe u nodig heeft. U krijgt de keuze uit schitterende 4* Superior of 4* en 5* Deluxe hotels, waar u verblijft in een Standaard Kamer. 
We hebben op elke locatie gekozen voor comfortabele, verzorgde en goed gelegen accommodatie.Uw 4* Superior hotels tijdens de rondreis:

- Hanoi: La Belle Vie of vergelijkbaar
- Halong: Sealife Cruise of vergelijkbaar
- Hoi An: Belle Maison Haddana resort of vergelijkbaar
- Siem Reap: Tara Angkor Hotel of Sakmut boutique of vergelijkbaar
- Ho Chi Minh: Central Palace Hotel of vergelijkbaar
- Bij strandverlenging in Mui Ne: Cliff Hotel of vergelijkbaar

OF

Uw Deluxe 4* en 5* hotels tijdens de rondreis:
- Hanoi: Melia Hotel of vergelijkbaar
- Halong: Paradise Luxury  Cruise of vergelijkbaar
- Hoi An: Koi Hoi An Hotel of vergelijkbaar
- Siem Reap: Angkor Palace hôtel of vergelijkbaar
- Ho Chi Minh: Nikko Saigon Hotel of vergelijkbaar
- Bij strandverlenging in Mui Ne: Victoria Mui Ne Resort of vergelijkbaar

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind
Tijdens deze reis geniet u van dagelijks inbegrepen ontbijt, 5 lunches, 1 brunch en 1 diner (alle maaltijden exclusief drankjes). Als u kiest voor de strandverlenging in Mui Ne, geniet u ook van een dagelijks ontbijt.

Leer nieuwe smaken kennen en verwen uw smaakpapillen met de verse gerechten die typisch zijn voor de Aziatische keuken. De Vietnamese keuken staat ook bekend omwille van zijn heerlijke en verse kruiden en specerijen die de gerechten echt naar een nieuw niveau tillen... Smakelijk!

Om u te helpen

30%
Boekt u meer dan 35 dagen van te voren en is het totaal bedrag meer dan €1000 ? Dan hoeft u niet alles in één keer te betalen! Klik de optie aan van een voorschot van 30% op het moment van boeken.

Lees hier onze algemene verkoopsvoorwaarden.

Details over het hotel:

Alle praktische informatie over de rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Niet geschikt voor kinderen onder de 8 jaar
- Huisdieren zijn niet toegestaan

Inbegrepen in de prijs:
- 9 nachten of 14 nachten in accommodatie volgens programma of gelijkwaardig en een Standaard Kamer in 4* Superior hotels of 4* en 5* Deluxe hotels, afhankelijk van uw keuze bij het boeken
- Maaltijden volgens het programma inclusief ontbijt, 5 lunches, 1 brunch, 1 diner (maaltijden exclusief drankjes en georganiseerd in lokale restaurants)
- 4 nachten op basis van ontbijt tijdens de strandverlenging in Mui Ne
- Transfers in privévoertuig met airconditioning
- Alle entreeprijzen en bootkosten volgens het programma
- Lokale gids op iedere bestemming
- Overheidsbelasting en servicekosten
- Binnenlandse vluchten in economy klasse met 20 kg bagage en 7 kg handbagage: Hanoi - Da Nang, Da Nang - Siem Reap, Siem Reap - Ho Chi Minh
- Visa On Arrival voor Vietnam, gelieve ons ten minste 20 dagen voor uw reis een kopie van de paspoorten van alle reizigers te bezorgen.

Niet inbegrepen in de prijs:
- Drankjes, niet vermelde maaltijden en toeslag voor speciale maaltijden 
- Niet vermelde entreegelden en excursies 
- Kosten voor een gids tijdens de vrije tijd 
- Persoonlijke uitgaven en fooien 
- Reisverzekering 
- Visa voor Cambodja (30USD te betalen bij de douane)

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen.

Algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing.

Uw reis

Vluchten: Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij. U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Gezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

Opgelet: Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (Code: BRU), Brussel-Charleroi (Code: CRL), Amsterdam (Code: AMS), Rotterdam (Code: RTM) of Eindhoven (Code: EIN). Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Transfers: Inclusief. U komt aan op de luchthaven van Hanoi en u vertrekt vanaf Ho Chi Minh (Saigon).

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is:
Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

Bagage: Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald.

Tour, excursie of autoverhuur: U ontvangt hiervoor de benodigde documenten met uitgebreide beschrijving van uw verblijf of verhuur van de auto uiterlijk 3 weken voor vertrek.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.

Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.


Regenseizoen
Houd er rekening mee dat u te maken heeft met regenseizoenen. Voordat u uw periode boekt raden wij u aan om op internet te informeren naar deze periodes.


Belangrijke informatie over vluchten

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt verstuurd een paar dagen na de reservering via e-mail ter bevestiging.

Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema.

In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel.

Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen. De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij.

Reisdocumenten

Nadat u de ontvangstbevestiging heeft ontvangen van uw aankoop en wanneer deze betaald is, sturen wij u per e-mail :

- Een document voor het transport in de vorm van een elektronisch ticket (wanneer u een aanbieding met transport heeft gekocht). In dit document vindt u alle informatie betreffende uw transport (tijd en plaats / informatie voor de check-in / bagage informatie).

- Een of meerdere boekingsbewijzen die bij aankomst gepresenteerd moet worden aan de receptie en aan de dienstverlener voor eventuele bijgeboekte opties.
U kunt hier ook alle adres- en contactgegevens van uw hotel of dienstverlener vinden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Onze diensten zijn kwalitatief, betrouwbaar en reactief
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. De charme van Vietnam en Cambodja + optionele strandverlenging