Klassieke rondreis door Vietnam - 13 nachten - Ho Chi Minh - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Ontdek de adembenemende natuurlijke schoonheid, fascinerende geschiedenis en rijke cultuur van Vietnam
  • Ervaar de bruisende sfeer in steden zoals Ho Chi Minhstad, Hanoi, Hué en Hoi An
  • Maak een onvergetelijke cruise door de adembenemende Ha Long Bay
  • En ook... U kunt zelf kiezen of u in 3*, 4* of 5* hotels verblijft tijdens uw reis

De beoordeling van onze klanten

Welkom in... Vietnam

Vietnam wordt steeds populairder als vakantiebestemming omdat reizigers van over de hele wereld ontdekken dat dit fascinerende en prachtige land heel wat te bieden heeft. De unieke cultuur, eeuwenoude tradities, historisch erfgoed en een divers en adembenemend landschap... Dit land in Zuidoost-Azië heeft heel wat te bieden voor iedereen. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de idyllische kustlijn die maar liefst 3000 km lang is, met prachtige witte zandstranden en luxueuze resorts.

Dit is uw kans om dit bijzondere land te bezoeken en het fascinerende verleden te ontdekken dat in contrast staat met het moderne gezicht van de steden, terwijl u kunt rekenen op een warm onthaal van de vriendelijke bevolking.

Reisbeschrijving

Uw programma van 2 weken door dit bijzondere land ziet er als volgt uit:

Dag 1: Aankomst in Ho Chi Minhstad
Dag 2: Ho Chi Minhstad + Tunnels van Cu Chi
Dag 3: Ho Chi Minhstad - Hué
Dag 4: Hué - Hoi An
Dag 5-8: Hoi An
Dag 9: Hanoi
Dag 10: Hanoi
Dag 11: Hanoi - Ha Long Bay
Dag 12: Ha Long Bay
Dag 13: Ha Long Bay - Hanoi
Dag 14: Hanoi - Vertrek

Dag 1: Aankomst in Ho Chi Minhstad
Bij aankomst in de Tan Son Nhat internationale luchthaven in Ho Chi Minhstad wordt u verwelkomd door uw gids en overgebracht naar uw hotel in het centrum van de stad. Neem even de tijd om op adem te komen na een lange reis. 
Overnachting in Ho Chi Minhstad.

Dag 2: Ho Chi Minhstad en Cu Chi Tunnels
Na het ontbijt brengt u een bezoek aan de bijzondere Cu Chi Tunnels, een ondergronds netwerk van tunnels die tijdens de Vietnam oorlog gebruikt werden.

's Middags brengt u bezoek aan het War Remnants Museum. Hier vindt u een aantal indrukwekkende exposities over de Amerikaanse oorlog (zoals de Vietnamezen de Vietnam oorlog noemen). Daarna bezoekt u het Herenigingspaleis, het voormalige presidentiële paleis tot de val van Saigon op 30 april 1975, een fascinerend stukje recente geschiedenis. Aan het einde van de middag brengt u nog een bezoek aan de indrukwekkende Notre Dame Kathedraal en de levendige Ben Thanh markt.
Overnachting in Ho Chi Minhstad.

Dag 3: Ho Chi Minhstad - Imperial Citadel & King Tomb in Hué
Na het ontbijt wordt u naar de luchthaven gebracht voor de binnenlandse vlucht richting Hué. Hier ontmoet u uw gids die u naar het hotel brengt waar u kunt lunchen op eigen gelegenheid.

In de namiddag maakt u een tour in een riksja door deze poëtische stad aan de Parfumrivier. U bezoekt de Imperial City (de keizerlijke citadel), een prachtig bouwwerk dat geklasseerd is als werelderfgoed. Hier vindt u ook de Flag Tower, Nine Holy Cannons, Ngo Mon Poort, Thai Hoa Palace, Nine Dynastic Urns, de Verboden Paarse Stad....
Overnachting in Hué.
Dag 4: Hué - Oude stad van Hoi An 
Na het ontbijt vaart u met een Dragon boat de Parfumrivier (Huong Rivier) af naar de Thien Mu Pagode. Vandaar wordt u met de auto overgebracht het graf van keizer Tu Doc. Deze indrukwekkende graftombe werd door de keizer zelf ontworpen en gebouwd tussen 1864 en 1867. Het is gelegen midden in een weelderige tuin met een prachtig meer.

Vervolgens is het tijd om richting Hoi An te rijden langs de meest adembenemende kust van het land. U houdt halte aan de Hai Van pass om te genieten van het fantastische uitzicht over de witte zandstranden, de eindeloze zee en de Groene Berg. 

Bij aankomst in Hoi An maakt u een wandeling met een gids door de oude stad. U komt langs de Japanse brug, de Chinese Assemby Hall en de lokale markt. In dit charmante stadje zijn veel kunstgalerijen, souvenirwinkeltjes en kleermakers te vinden. Ga dus zeker op zoek naar het leukste souvenir of laat een uniek kledingstuk maken!
Overnachting in Hoi An.
Dag 5 tot 8: Vrije dagen in Hoi An
Hoi An is misschien wel het gezelligste en meest charmante stadje van Vietnam dat redelijk ongeschonden uit de verschillende oorlogen is gekomen. Uitgegroeid van vissersdorp tot een toeristische trekpleister met tal van hotels, restaurants, bars en bezienswaardigheden. Elke maand kunt u er bij volle maan door de gezellige straatjes lopen waar voor 1 keer geen auto's en bromfietsen toegelaten zijn en de straten tot leven komen met traditioneel eten, muziek en dans. 
Overnachtingen in Hoi An.

Dag 9: Hoi An - Hanoi
Na het ontbijt hebt u wat vrije tijd voordat u naar de luchthaven wordt gebracht voor uw vlucht naar Hanoi. In Hanoi wordt u opgewacht door uw gids, die u naar uw hotel zal brengen.
Overnachting in Hanoi.
Dag 10: Sightseeing in Hanoi
Na het ontbijt begint de dag met een bezoek aan het mausoleum van Ho Chi Minh en zijn woning op stilten. Op wandelafstand ligt één van de bekendste symbolen van Hanoi: de One Pillar pagode, een houten tempel uit de 11e eeuw gebouwd op één enkele stenen pilaar in het water, zodat het een lotusbloem voorstelt. Via het West Lake komt u bij de Tran Quoc Pagoda, de oudste pagode van de stad, en bij de Tempel van de Literatuur gebouwd in 1077 aan Vietnam's eerste universiteit. Lunch op eigen kosten.

In de namiddag brengt u een bezoek aan het museum van Etnologie, waar u meer te weten komt over de 54 etnische minderheden in Vietnam. Vervolgens keert u terug naar de oude stad voor een wandeltour. Hier dragen de straten de namen van de producten die er ooit verkocht werden. De laatste halte van de dag is het Hoan Kiem Meer met de Ngoc Son Tempel.
Overnachting in Hanoi.
Dag 11: Hanoi - Ha Long Bay
Na het ontbijt vertrekt u richting Ha Long Bay, een plek van uitzonderlijke natuurlijke schoonheid die beschermd is als werelderfgoed. Onderweg kunt u genieten van de prachtige landschappen en rijstvelden langs de Rode rivier waar u de waterbuffels en de plaatselijke bevolking kunt zien in hun dagelijkse activiteiten. 

12:15 Inschepen op een traditionele boot in de Tuan Chau haven voor een onvergetelijke cruise. Welkomstdrankje en veiligheidsinstructies.
13:15-14:00 Luxueuze Vietnamese lunch aan boord.
14:00-16:00 Cruise door de adembenemende baai waarbij u de unieke rotsformaties kunt bewonderen die uit het niets uit het water lijken te komen en de vele kleine eilandjes te zien krijgt, sommigen niet meer dan enkele struiken die boven het wateroppervlak uitsteken, anderen groter met een weelderige begroeiing.
16:00 Aankomst bij het Cua Van drijvende vissersdorp. Dit is één van de grootste vissersdorpen de baai. U kunt zelf met een kajak het dorpje bezichtigen of samen met een lokale bewoner in een traditionele sampan (bamboe boot). Kajakkers moeten per twee in een boot zitten en worden begeleid door een tour gids in een kajak.
17:30 Vertrek voor een cruise van 30 minuten richting Luon Bo, waar u zult aanmeren voor de overnachting.
18:30-19:00 Workshop fruit decoreren met de chef-kok op de boot en kookdemonstratie. 
19:30 Diner aan boord.
20:45 Avondprogramma. Gezelschapsspelen, massages (deze dienst is beschikbaar tijdens de hele cruise) of vissen op inktvis met behulp van de bemanning.
Dag 12: Ha Long Bay - Lan Ha Bay
06:45 Koffie, thee en gebak aan boord.
07:00 Tai Chi op het zonnedek (ongeveer 30 minuten).
07:45 Ontbijt met een prachtig uitzicht over de baai
08:30–15:30 U scheept in op de Indochina Sails Day Boat, een ruim houten schip met lounge, eetruimte en zonneterras. U gaat vandaag langs minder drukke gebieden van de Bay, met een bezoek aan de Surprise Cave en kajakken aan de Luon Cave (afhankelijk van de weersomstandigheden). Lunch aan boord. Daarna brengt u een bezoek aan een parelkwekerij. 
15:30 Terugkeer naar de Indochina Sails boat. U zeilt naar de overnachtingsplaats.
19:30 Diner aan boord.
20:45 Avondprogramma met gezelschapsspelen, massages en vissen naar inktvis.
21:00–23:00 Happy Hour. 

Dag 13: Ha Long Bay - Hanoi 
6:45 Koffie, thee en ontbijtgebak aan boord.
07:00 Tai Chi op het zonnedek (ongeveer 30 minuten).
07:45–9:00 Bezoek aan Titov Island voor 1 uur, met tijd om naar de top van berg te wandelen voor een adembenemend uitzicht over het eiland en de baai. Er is ook een uitkijkpunt ongeveer halverwege de beklimming voor wie geen zin heeft in een zware inspanning. Relax op het strand of ga zwemmen in de baai.
09:00 Bij terugkomst op het schip heeft u 30 minuten om uw bagage in te pakken. U kunt zware bagage voor uw cabine leggen (de bemanning zal deze naar de pier brengen).
09:30 Ontbijt en betalen van eventuele rekeningen. Tijd om nog wat te relaxen op het zonneterras. 
11:00. Aankomst in de haven van Tuan Chau.
11:30. Transfer naar Hanoi met de auto. 
16:00 Aankomst in Hanoi. Check-in bij het hotel.

Overnachting in Hanoi.

Dag 14: Hanoi - Terugvlucht
Na het ontbijt heeft u vrije tijd in de stad tot u naar de luchthaven wordt overgebracht voor uw terugvlucht.

Om u te helpen

30%
Boekt u meer dan 35 dagen van te voren en is het totaal bedrag meer dan €1000 ? Dan hoeft u niet alles in één keer te betalen! Klik de optie aan van een voorschot van 30% op het moment van boeken.

Lees hier onze algemene verkoopsvoorwaarden.

Voor meer informatie of voor telefonische hulp, kunt u ons bellen via (+31) 30 808 01 49.

Uw hotels

Tijdens deze rondreis kunt u zelf kiezen of u in 3, 4 of 5* hotels verblijft! In alle hotels hebben wij comfortabele Standaard Kamers voor u uitgezocht.

Uw 3* hotels:
- Ho Chi Minhstad: Sonnet Saigon Hotel (of gelijkwaardig)
- Hué: Rosaleen Hotel (of gelijkwaardig)
- Hoi An: Hoi An Silk Boutique Hotel (of gelijkwaardig)
- Hanoi: Delano Hotel (of gelijkwaardig)
- Ha Long Bay: Oriental Sails Cruise (of gelijkwaardig)

Uw 4* hotels:
- Ho Chi Minhstad: Bay Hotel (of gelijkwaardig)
- Hué: Eldora Hotel (of gelijkwaardig)
- Hoi An: Vinh Hung Riverside Resort (of gelijkwaardig)
- Hanoi: The Ann Hotel (of gelijkwaardig)
- Ha Long Bay: Huong Hai Sealife Cruise (of gelijkwaardig)

Uw 5* hotels:
- Ho Chi Minhstad: Pullman Hotel (of gelijkwaardig)
- Hué: Indochine Palace Hotel (of gelijkwaardig)
- Hoi An: Victoria Hoi An Resort 4* Sup (of gelijkwaardig) in een Garden View Kamer
- Hanoi: Nikko Hotel (of gelijkwaardig)
- Ha Long Bay: Indochina Sails Cruise (of gelijkwaardig)

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen Volwassenen Volwassenen
5 Volwassenen
+
1 Kind
of
Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
+
2 Kinderen

Uw pension en restaurants

U geniet van een dagelijks ontbijt om u voldoende krachten te geven voor de avonturen van de dag. Bovendien krijgt u 3 lunches en 2 diners aangeboden, evenals een brunch tijdens uw cruise door de Ha Long Bay.

Details over het hotel:

Alle praktische informatie over de rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan

Inbegrepen in de prijs:
- Accommodatie met dagelijks ontbijt volgens de beschrijving of gelijkwaardig
- Maaltijden volgens het programma (in plaatselijke restaurants)
- Entreegelden en bootkosten 
- Binnenlandse vluchten van Ho Chi Minhstad naar Hué en van Da Nang naar Hanoi met Vietnam Airlines, luchthavenbelasting inbegrepen (2 vluchten)
- Excursies met een plaatselijke Engelstalige gids
- Sightseeing tour van een volledige dag in Ho Chi Minh City & Cu Chi Tunnels
- Tour van een volledige dag in Hué
- Hanoi City tour van een volledige dag
- Wandeling met een gids door de oude stad in Hoi An
- Cruise van 3 dagen/2 nachten in Ha Long Bay met kajakken op de tweede dag
- Overheidsbelastingen
- Flessenwater en natte doekjes tijdens de tours (2 flessen per persoon per dag)
- Transfers in een voertuig met airconditioning

Niet inbegrepen in de prijs:
- Persoonlijke uitgaven en fooien  
- Niet vermelde maaltijden en dranken 
- Niet vermelde excursies en bezoeken 
- Verzekeringen
- Vietnamees visum bij aankomst (ongeveer $25 per persoon)

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen.

Uw reis

Vluchten: Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij. U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Gezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

Opgelet: Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (Code: BRU), Brussel-Charleroi (Code: CRL), Amsterdam (Code: AMS), Rotterdam (Code: RTM) of Eindhoven (Code: EIN). Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Transfers: Alle transfers zijn inclusief. U komt aan op de luchthaven van Ho Chi Minhstad en u vertrekt van de luchthaven van Hanoi.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is:
Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

Bagage: Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald.

Tour, excursie of autoverhuur: U ontvangt hiervoor de benodigde documenten met uitgebreide beschrijving van uw verblijf of verhuur van de auto uiterlijk 3 weken voor vertrek.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.

België: http://diplomatie.belgium.be/nl/Diensten/Op_reis_in_het_buitenland/reisdocumenten
Nederland: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/reisadviezen/inhoud

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan Belgische burgers of inwoners van de Europese Unie, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.


Regenseizoen
Houd er rekening mee dat u te maken heeft met regenseizoenen. Voordat u uw periode boekt raden wij u aan om op internet te informeren naar deze periodes.


Belangrijke informatie over vluchten

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt verstuurd een paar dagen na de reservering via e-mail ter bevestiging.

Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema.

In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel.

Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen. De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij.

Reisdocumenten

Nadat u de ontvangstbevestiging heeft ontvangen van uw aankoop en wanneer deze betaald is, sturen wij u per e-mail :

- Een document voor het transport in de vorm van een elektronisch ticket (wanneer u een aanbieding met transport heeft gekocht). In dit document vindt u alle informatie betreffende uw transport (tijd en plaats / informatie voor de check-in / bagage informatie).

- Een of meerdere boekingsbewijzen die bij aankomst gepresenteerd moet worden aan de receptie en aan de dienstverlener voor eventuele bijgeboekte opties.
U kunt hier ook alle adres- en contactgegevens van uw hotel of dienstverlener vinden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Onze diensten zijn kwalitatief, betrouwbaar en reactief
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Klassieke rondreis door Vietnam - 13 nachten