Autovakantie Zuid-Afrika: Ontdekking van de Big 7 - Kaapstad - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Ontdek de niet te missen plekjes in Zuid-Afrika zoals Kaapstad, Kaap de Goede Hoop, het Krugerpark en het Hluhluwe reservaat
  • Vertrek op safari op zoek naar de Big 7: buffels, neushoorns, olifanten, leeuwen, luipaarden, walvissen en haaien
  • Geniet van het voorrecht om in een privéreservaat te logeren en de tradities van de Zoeloe en Swazi bevolking te leren kennen
  • En ook... Bewonder wilde dieren in hun natuurlijke habitat en neem de mooiste foto's!

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Welkom in... Zuid-Afrika

Wanneer bent u voor de laatste keer halsoverkop verliefd geworden?
Met zijn majestueuze natuur, grootse landschappen, prachtige wilde dieren, bruisende steden en heerlijke wijnen, zal Zuid-Afrika u verleiden, verbazen en charmeren! Hier vindt u een rijke en gevarieerde fauna en flora, adembenemende uitzichten, prachtige blauwe zee, schitterende natuurparken en reservaten, watervallen die u sprakeloos zullen achterlaten en een traditionele cultuur die even fascinerend is als uniek.

Laat de adrenaline stromen tijdens safari's op zoek naar buffels, olifanten, neushoorns, leeuwen en luipaarden. Maar tijdens deze reis ontmoet u niet alleen de Big 5, u komt ook in oog te staan met walvissen en haaien, die het lijstje van de Big 7 compleet maken!
Bent u klaar voor de ervaring van uw leven?

Reisbeschrijving

Tijdens een reis in Zuid-Afrika ontdekt u het mooiste wat onze "Blauwe Planeet" te bieden heeft met weelderig natuurschoon. Deze autovakantie laat u toe om zelf op zoek te gaan naar de mooiste plekken van het land en de verschillende aspecten te ontdekken. Met de optionele excursies maakt u deze ervaring helemaal uniek en onvergetelijk!


Uw programma ziet er als volgt uit:
Dag 1: Kaapstad
Dag 2: Kaapstad
Dag 3: Kaapstad - Stellenbosch - Franschhoek - Hermanus
Dag 4: Hermanus
Dag 5: Hermanus - Knysna
Dag 6: Knysna
Dag 7: Knysna - Addo
Dag 8: Camp Figtree
Dag 9: Camp Figtree - Port Elisabeth / Durban - Hluhluwe
Dag 10: Hluhluwe (privéreservaat) - Swazilan
Dag 11: Swaziland - Blyde River Canyon
Dag 12: Blyde River Canyon - Krugerpark
Dag 13: Krugerpark
Dag 14: Krugerpark - Pietersburg
Dag 15: Pietersburg
Dag 16: Johannesburg - Vertrek

Dag 1: Kaapstad
Aankomst op de internationale luchthaven van Kaapstad waar onze vertegenwoordiger u staat op de wachten (Engelstalig) om u te helpen met uw reisdocumenten en het in gebruik nemen van uw huurauto. Inchecken in het hotel waar u 2 nachten zult verblijven: Cape Manor Hotel of gelijkwaardig.

Vrije lunch. Overnachting in het hotel.

Dag 2: Kaapstad
Ontbijt in het hotel en vrije tijd om Kaapstad en het Kaapse schiereiland te ontdekken.

Voorgestelde excursies:
Vertrek richting de idyllische stranden aan de Atlantische Oceaan op het Kaapse schiereiland. Breng een bezoek aan Hout Bay, een kleine vissershaven en maak een boottocht naar Duiker Eiland waar een indrukwekkende kolonie zeehonden leeft, de landschappen ongerept zijn en de uitzichten adembenemend. Bij Boulders Beach ontmoet u de plaatselijke pinguïns.

Een bezoek aan Kaap de Goede Hoop mag zeker niet ontbreken, dit is het meest zuidelijke punt van het continent, ooit een gevreesde plek bij de zeevaarders. In het natuurreservaat van 7750 ha ontdekt u de plaatselijke fauna en flora en vindt u een uitkijkpunt waar u een prachtig panorama op zee kunt bewonderen. 


In de stad zelf is Victoria & Alfred Waterfront niet te missen, een nieuw project om het havengebied zijn originele charme terug te geven met animatie, winkels, restaurants, musea, uitstapjes op zee en nog veel meer!

Vrije lunch en diner. Overnachting in het hotel.
Dag 3: Kaapstad - Stellenbosch - Franschhoek - Hermanus
Ontbijt in het hotel en vertrek richting Hermanus. Onderweg stellen we de volgende excursies voor:

- Wijnroute:
 Ga op zoek naar de lekkerste Zuid-Afrikaanse wijnen die gekweekt worden op de vruchtbare bergflanken en in de valleien. Onderweg ziet u tal van huizen met een typische Kaap-Hollandse architectuur, waardoor de streek aan zijn bijnaam "Cape Dutch" komt.

- Bezoek aan Stellenbosch: De hoofdstad van de wijnstreek met meer dan 100.000 hectare aan wijngaarden. De wijnen die in deze streek gekweekt worden, hebben een sterke wereldreputatie.

-Wijnproeverij in een wijnkelder

- Franschhoek: Letterlijk "de Franse hoek", een prachtige vallei waar de Franse Hugenoten in de zeventiende eeuw begonnen met het verbouwen van wijn. De kunst van het maken van wijn werd van generatie op generatie doorgeven en vandaag worden hier uitstekende wijnen van de beste kwaliteit geproduceerd. Bezoek de stad en het museum.

Bij aankomst in Hermanus installeert u zich voor 2 nachten in het Harbour House Guest House of gelijkwaardig.

Vrije lunch en diner. Overnachting in het hotel.


Dag 4: Hermanus
Na het ontbijt in het hotel kunt u Hermanus bezoeken, een oud vissersdorpje met een bijzondere sfeer. Dit is ook de ideale plek in Zuid-Afrika om walvissen te spotten omdat ze elk jaar, tussen juni en november tijdens hun migratie naar warmere wateren, halte houden in Hermanus.

Mogelijkheid om de optionele excursies "Observatie van walvissen" of "Kooiduiken met witte haaien" bij te boeken om walvissen te spotten en witte haaien van dichtbij te ontmoeten in Gansbaai.

Vrije lunch en diner. Overnachting het hotel.
Dag 5: Hermanus - Knysna
Ontbijt in het hotel en vertrek richting Knysna.

Voorgestelde excursie:
Cruise in de lagune van Knysna: "Knysna Heads" is de wereldbekende site waar 2 immense kalkstenen kliffen aan de monding van de Knysna rivier te vinden zijn.

Inchecken in het hotel waar u voor 2 nachten zult verblijven: Bradach Manor Guest House of gelijkwaardig.

Vrije lunch en diner. Overnachting in het hotel.

Dag 6: Knysna
Na het ontbijt in het hotel stellen we de volgende excursies voor:

- Nationaal Park Tsitsikamma: Verken de oude en mysterieuze bossen van Tsitsikamma tijdens een wandeling door de indrukwekkende bomen tot aan het paradepaardje van het bos: een 700 jaar oude Outeniqua Yellowwood

- Monkeyland: Het eerste reservaat ter wereld waar verschillende soorten primaten in hun natuurlijke habitat wonen. Bezoek het inheemse bos en zijn bewoners met een plaatselijke ranger.

- De verschillende wandelroutes in de omgeving van Knysna: Op elke locatie kunnen verschillende wandelingen met gids gemaakt worden, gaande van makkelijke en korte wandelingen zoals die van Jubilee Creek (3,6 km) tot meer uitdagende tochten van 25 km of langer.
Dag 7: Knysna - Regio van Addo
Na het ontbijt in het hotel vertrekt u richting Addo, een olifantenpark dicht bij Port Elizabeth. Het Nationaal Park Addo Elephant werd opgericht in 1931 door Sydney Skaife om de 11 overgebleven olifanten te beschermen. En met succes, vandaag telt het park meer dan 350 exemplaren van de majestueuze dieren, net als 280 kafferbuffels, zwarte neushoorns, verschillende antilopen en de zeldzame bladsprietkevers.

Lunch (afhankelijk van het uur van aankomst). Installatie in het Camp Figtree (of gelijkwaardig) voor 2 nachten. Vrije tijd in de middag.

Diner en overnachting in het kamp.

Dag 8: Camp Figtree
U logeert in dit prachtige natuurgebied in een charmante accommodatie met volpension. Uw programma voor de dag ziet er als volgt uit:
Ontbijt
Safari met een 4x4
Terugkeer naar het kamp en vrije tijd
Lunch
Interactie met de olifanten
Diner en overnachting in het kamp.

Dag 9: Camp Figtree- Port Elizabeth / Durban - Hluhluwe
Na het ontbijt in het kamp vertrekt u naar Port Elizabeth waar u een binnenlandse vlucht neemt naar Durban. Uw huurauto brengt u terug aan de luchthaven van Port Elizabeth. Bij aankomst in Durban neemt u een nieuwe huurauto in gebruik.

Van daar neemt u de route richting Maputaland, de streek van het suikerriet, waar de plantages te zien zijn vanaf de weg, net als eucalyptus en sparren. In dit gebied heerst de "Zoeloe Koning" en vindt u tal van privéreservaten.

De Zoeloe bevolking kwamen hier toe in het begin van de zeventiende eeuw en begon met het verbouwen van granen en leefden van de jacht. Toen de Portugese handelaren langskwamen, brachten ze mais mee. In die tijd leefden hier veel olifanten en voor de plaatselijke "Nguni" bevolking, was dit majestueuze dier heilig. Maar koning Shaka Zulu had, net als de blanken, een voorliefde voor ivoor, waardoor veel van de olifanten verdwenen.

1 nacht in de regio van Hluhluwe in het Anew Hluhluwe Hotel of gelijkwaardig.

Diner en overnachting in het hotel.
Dag 10: Hluhluwe (privéreservaat) - Swaziland
Vandaag staat u vroeg op om een safari in een 4x4 te maken in het reservaat. Nadien keert u terug naar het hotel voor het ontbijt. Daarna is het tijd om richting Swaziland te vertrekken, een klein en onafhankelijk koninkrijk. Hier worden eeuwenoude tradities in eer gehouden en ontdekt u de belangrijkste ceremonies van de bevolking. Het Siswati is nog altijd de officiële taal van het gebied en dit is de plek waar u het authentieke Afrika vindt. Het merendeel van de bevolking gaan nog steeds naar de "Inyanga", de traditionele genezer of Sangoma.

Om 16.00u gaat het naar het Mkhaya reservaat waar u de neushoorns kunt ontmoeten tijdens een safari. Dit is een van de grootste privéreservaten in Swaziland en tijdens een bezoek met een 4x4, ziet u de plaatselijke wilde dieren in hun natuurlijke habitat.

Opmerking: kinderen jonger dan 10 jaar zijn niet toegestaan in het Mikhaya Camp.

Vrije lunch. Diner en overnachting voor 1 nacht in het Mikhaya Camp of gelijkwaardig.

Dag 11: Swaziland - Blyde River Canyon
Ontbijt in het hotel en vertrek richting Blyde River Canyon. Onderweg stellen we de volgende excursies voor:

-Mantenga Cultural Village: Ontdek de plaatselijke cultuur, tradities en taal in een dichte gemeenschap waar solidariteit centraal staat. Dit bezoek laat u niet onverschillig.

- Plaatselijke markt: Hier worden typische Swazi producten en ambachten (zoals kaarsen) aangeboden in een gemoedelijke sfeer. 

Bij aankomst in de regio van Blyde River Canyon, checkt u voor 1 nacht in in de Gecko Lodge of gelijkwaardig.

Vrije lunch en diner. Overnachting in het hotel.
Dag 12: Blyde River Canyon - Krugerpark
Vandaag heeft u, na het ontbijt in het hotel, de kans om de prachtige regio van Blyde River Canyon te ontdekken.

Voorgestelde Excursies:
- Bourke’s Luck Potholes: Diepe cilindervormige gaten in de rotsen gevormd door erosie en overstromingen. Een bezoek aan God's Window waar een panoramisch uitzicht over de bergen en dichtbegroeide bossen te zien is.
Blyde River Canyon: Een diepe kloof in het landschap van 26 km lang, omringd door weelderige landschappen.
De Drie Rondawels: Gigantische rotsformaties die doen denken aan de typische Zoeloe-hutten. Dit is één van de mooiste plekken met een prachtig uitzicht over de canyon en het meer.

Daarna rijdt u verder naar het Krugerpark. Hier kunt u een safari maken met een 4x4 op zoek naar wilde dieren. Optioneel en met supplement kunt u de excursie "Interactie met de olifanten" bijboeken.

U checkt-in voor 2 nachten in een comfortabel kamp in het Krugerpark.
Vrije lunch en diner. Overnachting in het kamp.

Dag 13: Krugerpark
Vandaag bent u zo vrij als een vogel om dit adembenemende park te ontdekken. U kunt ervoor kiezen om een safari te maken met uw huurauto of met een 4X4 in groep.

Ontbijt, lunch en diner zijn vrij te nemen. Overnachting in het kamp.
Dag 14: Krugerpark - Pietersburg
Ook vandaag stellen we u voor om aan boord van een 4x4 op ontdekking te gaan in het park. Daarna vertrekt u richting Pietersburg waar u 1 nacht logeert in het Protea Hotel The Ranch of gelijkwaardig.

Ontbijt, lunch en diner vrij te nemen. Overnachting in het hotel.

Dag 15: Pietersburg - Johannesburg
Ontbijt in het hotel en vertrek richting Johannesburg (4 uur rijden). Hier maakt u het zich gemakkelijk in het Z
ulu Nyala Country Manor of gelijkwaardig voor 1 nacht.

Vrije lunch en diner. Overnachting in het hotel.

Dag 16: Johannesburg - Terugvlucht
Ontbijt in het hotel. Vrije lunch.

Voorgestelde excursies:
- Constitution Hill:
Een voormalige gevangenis waar Mahatma Ghandi, Robert Sobukwe en Nelson Mandela tijd doorbrachten, net als studenten van de revolutie in 1976. Hier vindt u het oude fort (ook bekend als "Number Four"), de oude gevangenis voor blanke mannen (Nelson Mandela was de enige zwarte die hier ooit opgesloten zat), de oude gevangenis voor vrouwen (Winnie Mandela, Albertina Susulu, Fatima Meer en anderen ware hier ooit 'bewoonsters') en het nieuwe Constitutionele Hof.

- Apartheid Museum: Dit museum opende de deuren in november 2001 en is een plek die u niet mag missen tijdens een bezoek aan Johannesburg. Hier ontdekt u de belangrijkste bladzijde uit de geschiedenis van het land...

- Liliesleaf in Rivona: Een museum dat de deuren opende in 2001 in de zakenwijk van Johannesburg en waar u de rijke geschiedenis van de stad, de Apartheidsstrijd van Nelson Mandela en nog veel meer kunt ontdekken.  

U brengt uw huurauto terug aan de luchthaven van Johannesburg en maakt u klaar voor uw vlucht huiswaarts.

Om u te helpen

30%
Boekt u meer dan 35 dagen van te voren en is het totaal bedrag meer dan €1000 ? Dan hoeft u niet alles in één keer te betalen! Klik de optie aan van een voorschot van 30% op het moment van boeken.

Lees hier onze algemene verkoopsvoorwaarden.

Uw hotels

Tijdens deze onvergetelijke autovakantie in Zuid-Afrika, logeert u op elke locatie in een Standaard Kamer in een schitterende accommodatie die met veel zorg door ons werd uitgekozen. De hotels en lodges zijn ideaal gelegen om uw omgeving te ontdekken en de tradities van de streek te ervaren. 


Deze reis neemt u mee langs de mooiste plekjes van het land. In sommige streken is enkel authentieke accommodatie beschikbaar, om aan al uw wensen te voldoen, hebben we met veel zorg de beste adresjes voor u uitgekozen. Als u liefhebber bent van atypische bestemmingen, prachtige natuur en culturele ontdekkingen, is deze reis perfect voor u!

Uw hotels tijdens de rondreis (of gelijkwaardig):
- Kaapstad: 2 nachten in het Pemier Cape Manor Hotel
- Hermanus: 2 nachten in het Harbour House Guest House 
- Knysna: 2 nachten in Alfreds Manor Guest House
- Addo: 2 nachten in het Camp Figtree
- Hluhluwe: 1 nacht in het Anew Hluhluwe Hotel
- Mkhaya reservaat: 1 nacht in het Mkhaya Camp 
- Blyde: 1 nacht in de Gecko Lodge
- Krugerpark: 2 nachten in een kamp
- Pietersburg: 1 nacht in het Protea Hotel The Ranch 
- Johannesburg : 1 nuit au Zulu Nyala Country Manor ou similaire

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension en restaurants

Uw pension tijdens deze rondreis is aangepast aan het programma en bevat 13 keer ontbijt, 2 keer lunch (exclusief dranken) en 3 diners (exclusief dranken).

Huurauto

U ontdekt de prachtige landschappen en unieke plekjes van het land in alle vrijheid met uw inbegrepen huurauto, afhankelijk van het aantal personen:
- Categorie C (type Toyota Corolla of gelijkwaardig) voor 2 personen
- Categorie K (type Honda CRV of gelijkwaardig) voor 4 personen
- Categorie N (type Toyota Quantum of gelijkwaardig) voor 5 personen en meer

Bij aankomst in Kaapstad wordt u ontvangen door onze vertegenwoordiger (Engelstalig) die u helpt bij het in gebruik nemen van uw huurauto. Op dag 7 brengt u de huurauto terug voor u vertrekt richting de regio van Addo om hem weer in gebruik te nemen om richting Port Elizabeth te rijden op dag 9. Aan de luchthaven brengt u de huurauto binnen en bij aankomst in Durban staat een nieuw voertuig op u te wachten. Op dag 16 brengt u de huurauto terug aan de luchthaven van Johannesburg.

Extra opties

Observatie van walvissen

Extra opties
Voor de kust van Zuid-Afrika zwemmen maar liefst 8 walvissoorten, de bekendste is de Zuidkaper. Met zijn lage kliffen en kristalhelder water, is Hermanus één van de beste plekken van het land (en zelfs ter wereld) om deze dieren te observeren. Tussen juni en november bent u bijna zeker om 1 of meerdere exemplaren te zien.

Kooiduiken met witte haaien

Extra opties
In Gansbaai kunt u gaan kooiduiken om de witte haaien te ontmoeten, een van de meest bedreigde soorten ter wereld. Heeft u het lef om deze uitdaging aan te gaan? U wordt beloond met een unieke ervaring!

Interactie met de olifanten

Extra opties
Beleef een unieke en fascinerende ervaring met een van de grootste en meest majestueuze dieren ter wereld. U ontdekt hun intelligentie, hun zachte aard en hun nieuwsgierigheid tijdens een uniek moment. U heeft de kans om hen aan te raken en enkele lekkernijen aan te bieden. De verzorgers vertellen u ondertussen meer over deze prachtige dieren.

Duur: 1 uur
Uren: 9.00, 12.00 en 16.00 uur

Details over de rondreis:

Alle praktische informatie over de rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan
- Verblijf in een eenpersoonskamer is niet mogelijk
- Safari's zijn toegankelijk voor kinderen vanaf 6 jaar
- Kinderen jonger dan 10 jaar zijn niet toegestaan in het Mkhaya Camp 

Inbegrepen in de prijs:
- Overnachtingen in een Standaard Kamers in de vermelde accommodatie of gelijkwaardig
- Maaltijden volgens het programma
- Ontvangst op de luchthaven (Engelstalig)
- Huurauto categorie C, K of N
- Belastingen

Niet inbegrepen in de prijs:
- Niet vermelde maaltijden en dranken 
- Persoonlijke uitgaven en fooien 
- Optionele excursies 
- Entreeprijzen voor de parken en sites
- Toeristenbelasting (ter plaatse te betalen) 
- Bagagekosten (luchthaven/hotel)
- Visumkosten 
- Verzekeringen (optioneel) 

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen.

Details over de huurauto:

Praktische informatie over de huurauto:
- Huurauto categorie C (Toyota Corolla of gelijkwaardig, voor 2 personen), categorie K (Honda CRV, voor 4 personen), categorie N (Toyota Quantum, voor 5, 6 of 7 personen)
- Ophalen op dag 1 aan de luchthaven van Kaapstad. Op dag 9 brengt u de huurauto terug aan de luchthaven van Port Elizabeth. Aan de luchthaven van Durban staat een nieuwe huurauto te wachten op dag 9. Op dag 16 brengt u de huurauto terug aan de luchthaven van Johannesburg.
- Internationaal rijbewijs is noodzakelijk
- Kredietkaart op naam van de bestuurder is noodzakelijk
- Er wordt een borgsom gevraagd van ongeveer R2800 (dat u terugkrijgt bij het terugbrengen van de huurauto)

Inbegrepen in de prijs:
- Onbeperkt aantal kilometers
- Verzekering
- Contractkosten 
- Belastingen
- One-way fee (Kaapstad-Port Elizabeth en Durban-Johannesburg)

Niet inbegrepen in de prijs:
- Bijkomende bestuurder (ongeveer ZAR 145 per chauffeur)
- GPS (ongeveer ZAR 100)
- Brandstof, boetes, parkeergelden
- Bijkomende verzekeringen

Het originele rijbewijs, leesbaar en geldig gedurende minstens 1 jaar moet worden voorgelegd worden wanneer u het voertuig ophaalt (afhankelijk van de voorwaarden van de verhuurder). Voor het verzekeren van uw voertuig moet een kredietkaart op naam van de bestuurder worden getoond (houd er rekening mee dat Visa Electron- of Maestro-kaarten niet door de verhuurders worden geaccepteerd). Een aanbetaling in de vorm van een bankrekening of een abonnement op een SCDW- of CDW-verzekering is vereist wanneer u het voertuig ophaalt. In geval van weigering van uw kant, heeft de huurder het recht om uw huurauto te annuleren. Huur per 24 uur. Voor eventuele bijkomende uren kan een toeslag gelden. Tarieven zijn indicatief onder voorbehoud van wijzigingen.

Uw reis

Vluchten: Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij. U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Gezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

Opgelet: Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (Code: BRU), Brussel-Charleroi (Code: CRL), Amsterdam (Code: AMS), Rotterdam (Code: RTM) of Eindhoven (Code: EIN). Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Transfers: Exclusief. U profiteert van een inbegrepen huurauto.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is:
Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

Bagage: Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald.

Tour, excursie of autoverhuur: U ontvangt hiervoor de benodigde documenten met uitgebreide beschrijving van uw verblijf of verhuur van de auto uiterlijk 3 weken voor vertrek.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.

Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Belangrijke informatie over vluchten

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt verstuurd een paar dagen na de reservering via e-mail ter bevestiging.

Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema.

In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel.

Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen. De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij.

Reisdocumenten

Nadat u de ontvangstbevestiging heeft ontvangen van uw aankoop en wanneer deze betaald is, sturen wij u per e-mail :

- Een document voor het transport in de vorm van een elektronisch ticket (wanneer u een aanbieding met transport heeft gekocht). In dit document vindt u alle informatie betreffende uw transport (tijd en plaats / informatie voor de check-in / bagage informatie).

- Een of meerdere boekingsbewijzen die bij aankomst gepresenteerd moet worden aan de receptie en aan de dienstverlener voor eventuele bijgeboekte opties.
U kunt hier ook alle adres- en contactgegevens van uw hotel of dienstverlener vinden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Onze diensten zijn kwalitatief, betrouwbaar en reactief
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Autovakantie Zuid-Afrika: Ontdekking van de Big 7