Rondreis van 3 nachten door Zwitserland - Zwitserland - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Beleef een unieke panoramische treinreis langs majestueuze bergtoppen door de besneeuwde Alpen.
  • Ontdek het pittoreske stadje Montreux aan de oever van het Meer van Genève en geniet van het adembenemende uitzicht op het Matterhornmassief op de Gornergrat-spoorlijn.
  • Trek de eeuwige sneeuw in en verken de Aletschgletsjer, de grootste gletsjer in de Alpen, en maak een wandeltocht.
  • Verblijf in zorgvuldig geselecteerde hotels voor een comfortabele rondreis.

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Reisprogramma

Heb je geen zin in alweer een vakantie aan het strand aan de veel te drukke Spaanse costa' s? Ben je op zoek naar uitzonderlijke landschappen en natuur niet te ver van huis. Ontdek dan de diversiteit van de Zwitserse Alpen tijdens een onvergetelijke treinreis van 3 nachten! De Glacier Express neemt je mee door prachtige landschappen met woeste rivieren, bergen en rotsen met adembenemende vergezichten op besneeuwde bergtoppen en gletsjers.

Je avontuur begint in Montreux, waar je een authentiek ansichtkaartlandschap ontdekt tussen het meer, de bergen en de wijngaarden. Daarna reis je verder naar Zermatt en bewonder je het uitzicht op de prachtige Matterhorn op de Gornergrat Bahn. Tenslotte staat ook Brig op het programma. Brig heeft een prachtige ligging aan een eeuwenoude Europese kruising waar de Simplon Pass de alpen oversteekt richting Italië en is één van de zonnigste plekken van Zwitserland. Het kleine en pittoreske dorpje Brig herbergt vele architectonische schatten, waaronder het indrukwekkende Stockalper Castle paleis en het oude stadscentrum staat bovendien bol van de leuke winkels en restaurants. 

 

Reisroute:

- Dag 1: Aankomst in Montreux

- Dag 2: Montreux - Zermatt (Gornergrat Bahn)

- Dag 3: Zermatt - Brig  (Glacier Express panoramatrein + Glacier Aletsch)

- Dag 4: Vertrek naar huis

Reisbeschrijving

Dag 1: Montreux

Bij aankomst in Montreux heb je tijd om in te checken in het hotel, dat op slechts een steenworp afstand van het treinstation ligt.

De Zwitserse stad Montreux, gelegen aan de glinsterende oevers van het Meer van Genève, wordt gekenmerkt door tijdloze elegantie en uitzonderlijke natuurlijke schoonheid. Montreux, genesteld tussen de majestueuze Zwitserse Alpen en het kalme water van het meer, biedt een schilderachtige achtergrond die bezoekers van over de hele wereld boeit.

Haal het meeste uit je dag en breng een bezoek aan het kasteel van Chillon. Het is gemakkelijk te voet of zelfs per boot te bereiken en lijkt rechtstreeks uit een sprookje te komen. Vergeet niet te genieten van de vredige sfeer van Montreux en dompel jezelf onder in de natuurlijke schoonheid die deze Zwitserse stad omringt.

Overnachting in het Grand Hotel Suisse Majestic 4* (of gelijkwaardig)

Dag 2: Montreux -Zermatt

De treinreis tussen Montreux en Zermatt is een schilderachtige ervaring door het prachtige Zwitserse Alpenlandschap. De reis biedt een spectaculair uitzicht op de Zwitserse Alpen. De trein rijdt door valleien, bossen, rivieren en pittoreske dorpjes en biedt reizigers een ware onderdompeling in de natuurlijke schoonheid van de regio.

Het laatste deel van je reis, tussen Visp en Zermatt, is werkelijk bijzonder: de Matterhorn-Gotthardspoorlijn biedt een prachtig uitzicht op de beroemde Matterhorn.

Bij aankomst in Zermatt wordt je in je hotel verwacht voor de check-in dat op slechts een paar meter lopen van het hoofdstation ligt.

En dan ga je de hoogte in. Met een dagkaart voor de Gornergrat Bahn kun je met de hoogste open tandradbaan van Europa naar 3.089 meter hoogte. De reis van 30 minuten biedt een van de meest spectaculaire uitzichten op het Matterhornmassief. Zodra je de top bereikt, word je beloond met een van de meest iconische uitzichten van de Zwitserse Alpen. De Matterhorn steekt majestueus boven het landschap uit en op heldere dagen kun je ook de omliggende bergen zien.

Je keert terug naar Zermatt met de Gornergrat-spoorweg en geniet de rest van de dag van vrije tijd in dit autovrije dorp aan de voet van de majestueuze Matterhorn. 's Avonds kun je gebruikmaken van de wellnessruimte van het hotel met sauna, stoombad en zwembad.

Overnachting in Hotel Schloss 4* (of gelijkwaardig)

Dag 3: Zermatt - Brig

De ochtend staat in het teken van de beroemdste panoramatrein van Zwitserland: de Glacier Express. Aan boord geniet je van een heerlijk comfortabele reis door de Alpen.

De Glacier Express vertrekt 's ochtends uit Zermatt en bereikt de stad Brig na een rit van 1 uur en 20 minuten. Sinds 1930 doorkruist deze uitzonderlijke trein de Zwitserse Alpen van west naar oost over een afstand van 291 km, waarbij hij bruggen en tunnels passeert op een route die zijn hoogtepunt bereikt op de Oberalppas op 2033 meter.

Deze zelfbenoemde "langzaamste express ter wereld" is trots op zijn gemiddelde snelheid van 36 km/u en is een van de meest bijzondere treinen in Europa. Dankzij de wagons met grote ramen kun je optimaal genieten van het landschap. Tijdens de hele reis zijn er audiogidsen beschikbaar om je informatie te geven over de plaatsen die je passeert.

Nadat je je bagage in het hotel hebt afgezet, ga je op pad om de Aletschgletsjer te ontdekken, die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat vanwege zijn belang als biosfeerreservaat. Laat je meeslepen en beleef een unieke ervaring op de Aletschgletsjer, die met een lengte van ongeveer 23 kilometer de grootste gletsjer in de Alpen en een van de meest emblematische plekken in de regio is.

Er zijn verschillende observatiepunten met een spectaculair uitzicht op de Aletschgletsjer, waaronder het observatieplatform Eggishorn op 2927 m hoogte, het hoogste uitkijkpunt in de Aletsch Arena met een adembenemend uitzicht op de Eiger, de Mönch, de Jungfrau (de hoogste top van Europa) en natuurlijk de Aletschgletsjer.

Met je ticket heb je bovendien de hele dag onbeperkt toegang tot de drie emblematische uitzichtpunten van de Aletschgletsjer.
Tussen elk uitzichtpunt loopt een wandelroute die perfect is aangegeven, zodat je van de Fiescheralp naar de Bettmeralp en vervolgens van de Bettmeralp naar de Riederalp kunt wandelen.
Elke wandeling duurt ongeveer 50 minuten, over een relatief vlak, besneeuwd pad, met de Matterhorn altijd voor je.

De wandeling van Moosfluh naar Hohfluh is verder een van de mooiste tochten om zowel in de in zomer als in de winter doen. De gletsjer ligt bijna altijd rechts van je en de Matterhorn weer voor je.

Na je terugkeer naar Brig geniet je de rest van de dag van vrije tijd in dit pittoreske stadje.

Overnachting in Hotel Stockalperhof 4* (of gelijkwaardig)



DAG 4: VERTREK NAAR HUIS

Na een laatste ontbijt in je hotel geniet je nog van een laatste vrije ochtend afhankelijk van je vertrektijd. Je bereikt je vertrekpunt (Genève of Zurich) met een van de reguliere treinen, die in je pakket zijn inbegrepen.

Belangrijke informatie over je tour en bezoeken

De hotels, die voldoen aan de lokale normen, zijn indicatief en kunnen ter plaatse gewijzigd worden voor hotels van een soortgelijke categorie. Het reisprogramma is onderhevig aan wijzigingen als gevolg van dwingende redenen zoals vertraagde vluchten, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd.

Accommodaties

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Accommodatie volgens programma
  • Ontbijt
  • Elektronische reisgids
  • Swiss Travel Pass in eerste klas
  • Retourtickets voor de Gornergrat Bahn
  • Ticket voor de Glacier Express met gereserveerde plaats
  • Ticket voor Aletsch Arena met toegang tot alle liften op dag 3
  • Ticket voor openbaar vervoer in alle plaatsen langs de route

Hotels

Maximale kamercapaciteit

Tijdens je rondreis verblijf je een Standaard Kamer in zorgvuldig geselecteerde hotels:


- In Montreux: Eurotel 4* of Eden Palace au Lac 4* (of gelijkwaardig)

- In Zermatt: Wellness Hotel Alpenhof 4* (of gelijkwaardig)

- In Brig: Stockalperhof 4* (of gelijkwaardig)

Uw pension

Begin je dagen vol frisse energie dankzij het inbegrepen ontbijt.

Vervoer & transport

Uw vluchten

Tijdens het boeken van je vlucht, kun je je luchtvaartmaatschappij en vluchttijden kiezen. Mogelijk bevat je vlucht één of meer tussenlandingen. Er kan sprake zijn van een technische tussenstop, waarbij je in het vliegtuig kunt blijven zitten, maar het is ook mogelijk dat je van vliegtuig moet veranderen.

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden aan boord en andere services aan boord, worden mogelijk kosten in rekening gebracht. Bij het kiezen van je luchtvaartmaatschappij en de vluchttijden, kom je te weten of je bagage is inbegrepen in de prijs. Als je bagage niet is inbegrepen in de prijs, kun je voor vertrek de website van de luchtvaartmaatschappij raadplegen met de referentie van je reisdocumenten om het exacte tarief te weten te komen en extra bagage bij te boeken. Als je een goedkopere luchtvaartmaatschappij kiest, kun je je bagage tijdens het boekingsproces toevoegen.

 

Voor binnenlandse vluchten is het niet altijd mogelijk om bagage te reserveren bij de luchtvaartmaatschappij. In dit geval dien je het tarief voor de bagage aan de balie van de luchthaven te betalen.

 

Bij sommige luchtvaartmaatschappijen kan het traject naar de luchthaven in Parijs per trein worden afgelegd. Deze informatie vind je onder het kopje “Details”.

 

Als je per TGV reist, dien je tussen 24 uur en 20 minuten voor vertrek je TGV-ticket af te halen bij het bij het TGV AIR-loket op je vertrekstation. Indien je per vliegtuig reist, ga je na het ophalen van je bagage naar het TGV AIR-loket om je TGV-ticket af te halen.

 

 

Nadat je je reservering hebt voltooid, ontvang je alle benodigde informatie om in te checken voor je vluchten.

Uw transfers

Transfers tussen de luchthaven en het hotel zijn niet inbegrepen. Optioneel en tegen bijbetaling kun je, indien beschikbaar, in de tweede stap van je boeking een transfer bijboeken voor aanbiedingen met vlucht.

Bestemming

Welkom in ... Zwitserland!

Je volgende vakantie staat in het teken van culturele ontdekkingen, natuurlijke wonderen en een uitzonderlijke gastronomie … Welkom in Zwitserland! Dit land is rijk aan een fascinerende geschiedenis die je verschillende eeuwen mee terug in de tijd neemt, maar zal je eveneens betoveren met een wonderbaarlijke natuur en indrukwekkende bergen. Naast de wintersporten die je kunt beoefenen in het kanton Wallis, beschikt dit kleine landje over tal van wandelpaden in wondermooie natuurparken en is het een paradijs voor wie houdt van een actieve vakantie. Om helemaal te ontspannen moet u plaatsnemen bij het Meer van Genève om van de zon, watersporten en de prachtige natuur te genieten. En natuurlijk mag je de plaatselijke lekkernijen niet missen: kaas en chocolade!

Meer details over de rondreis

Alle praktische informatie over de rondreis:
De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.

Huisdieren zijn niet toegestaan.
De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

 

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.

 

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

De prijs van de tour is exclusief:

- Internationaal vervoer (per trein of vliegtuig)

- Hotelbelastingen (ter plaatse te betalen)

- Eenpersoonstoeslag in hotels

- Niet vermelde maaltijden en drankjes

- Niet vermelde bezoeken en entreeprijzen

- Optionele excursies

- Persoonlijke uitgaven en fooien

- Visumkosten

- Verzekeringen (optioneel)

- Alle andere, niet vermelde diensten


 
Houd er rekening mee dat de volgorde van de activiteiten kan worden gewijzigd zonder het belang van het programma te veranderen.

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

 

Een ontvangst in de beste omstandigheden.

Voor het meest ontspannen verblijf, geniet u van een ontvangst in alle rust. Onze partners beloven de geldende sanitaire maatregelen te respecteren om uw veiligheid en welzijn te garanderen.

Let op: De sanitaire maatregelen kunnen worden gewijzigd overeenkomstig de aanbevelingen van de overheid. Bijgevolg kunnen zij de toegang tot bepaalde voorzieningen beïnvloeden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Rondreis van 3 nachten door Zwitserland