Swisscabins - Zwitserland - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Profiteer van een perfecte locatie om op een hoogte van 1400 meter het adembenemende landschap van de Zwitserse Alpen te bewonderen
  • Trakteer uzelf op een unieke gastronomische ervaring in Les Cerniers, met Zwitserse kaviaar, wilde erwten, zomertruffels en wilde kersen
  • Ontspan met een duik in het verwarmd Scandinavisch bad met zicht op de Rhône-vallei en de omliggende bergen

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Uw residentie

Het alpendorp Swisscabins, gelegen op 1400 meter hoogte, biedt u een tijdloos verblijf in een unieke natuurlijke omgeving. Deze residentie combineert het comfort en de gezelligheid van een pension met hoogwaardige hotelservice. Het verwelkomt u voor een onvergetelijk verblijf in de bergen om exclusieve momenten met familie en vrienden te delen. Kortom, de ideale omgeving om de smaak voor eenvoudige dingen te herontdekken!

 

Deze avant-gardistische residentie onderscheidt zich door zijn ecologisch engagement, zichtbaar in elk detail: van de keuze voor lokale materialen tot een weloverwogen gebruik van energie en een seizoensgebonden gastronomisch aanbod.

 

Tot slot laat de beperking van de nachtverlichting u ten volle genieten van het prachtige schouwspel dat de hemel na zonsondergang biedt!

Uw appartement

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Cosy Cabin met tuin

Cosy Cabin met tuin

Uw comfortabele Cosy Cabin met tuin verenigt op sublieme wijze modern design, luxe en een uiterst gezellige sfeer. Laat u aangenaam verrassen door het geurige hout van het meubilair en geniet intens van elk moment in deze formidabele omgeving!

Maximale kamercapaciteit

of
Volwassenen Volwassenen Volwassenen Volwassenen Volwassenen
5 Volwassenen
+
1 Kind
+
1 Baby

Uw pension

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Verblijf op basis van logies
  • Apero Box voor 2 personen (plankje met lokale producten en halve fles rode wijn)

Geniet in alle vrijheid van uw verblijf op basis van logies.

Elke ochtend komt er een elektrische food truck langs om u een gezond ontbijt aan te bieden. Deze wacht u op het dorpsplein op om u verse, lokale producten aan te bieden, zorgvuldig door de chef samengesteld tot een heus kunstwerk. U vindt er ook lokale ingrediënten om zelf in de keuken mee aan de slag te gaan en te genieten met familie en vrienden. Beleef dit geweldige ochtendritueel geïnspireerd op lokale tradities!

 

Ook niet te missen is het restaurant Les Cerniers, gelegen in het hart van het domein, waarvan de chef u een origineel concept van 'wilde keuken' aanbiedt met lokale producten en wilde oogsten uit het nabijgelegen bos.

Activiteiten

Midden in de natuur geniet u van de privacy van de prachtige wellnessruimte. U heeft er toegang tot een Scandinavisch bad, een buitensauna en een traditionele sauna. U kunt ook een massage boeken in een eenpersoons- of duocabine, voor een diep gevoel van rust en sereniteit.

 

De gehele wellnessruimte is op ecologische wijze verwarmd en ontworpen met lokale materialen, en sluit aan bij de wens van de residentie om het milieu en de omringende natuur te beschermen.

 

Om uw verblijf nog aangenamer te maken, kunt u aan het eind van de dag terecht in de Social Cabin, ontworpen als een dorpscafé. Hier geniet u samen met andere gasten van een onvergetelijk moment van gezelligheid!

Welkom in ... Zwitserland!

Uw volgende vakantie staat in het teken van culturele ontdekkingen, natuurlijke wonderen en een uitzonderlijke gastronomie … Welkom in Zwitserland! Dit land is rijk aan een fascinerende geschiedenis die u verschillende eeuwen mee terug in de tijd neemt, maar zal u eveneens betoveren met een wonderbaarlijke natuur en indrukwekkende bergen. Naast de wintersporten die u kunt beoefenen in het kanton Wallis, beschikt dit kleine landje over tal van wandelpaden in wondermooie natuurparken en is het een paradijs voor wie houdt van een actieve vakantie. Om helemaal te ontspannen moet u naar het Meer van Genève om van de zon, watersporten en de prachtige natuur te genieten. En natuurlijk mag u de plaatselijke lekkernijen niet missen: kaas en chocolade!

Meer details ...

Alle praktische informatie over het complex:
De residentie is toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.
Aantal appartementen in het complex: 9

Check-in: 17:00
Check-out: 13:00

Huisdieren zijn toegestaan op aanvraag. Mogelijk zijn hier extra kosten aan verbonden. Neem contact op met het hotel indien u uw huisdier wenst mee te nemen. (CHF 30 per verblijf)
De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

 

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.

 

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Faciliteiten in het appartement:

  • Keuken
  • Tv
  • Balkon of terras

Restaurants en bars in het hotel:

  • Restaurant les Cerniers
  • Elektrische foodtruck (ontbijt, met bijbetaling)
  • Social Cabin

Activiteiten bij de residentie:

  • Sauna
  • Spa

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

 

Een ontvangst in de beste omstandigheden.

Voor het meest ontspannen verblijf, geniet u van een ontvangst in alle rust. Onze partners beloven de geldende sanitaire maatregelen te respecteren om uw veiligheid en welzijn te garanderen.

Let op: De sanitaire maatregelen kunnen worden gewijzigd overeenkomstig de aanbevelingen van de overheid. Bijgevolg kunnen zij de toegang tot bepaalde voorzieningen beïnvloeden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Swisscabins