Les Jardins du Marais 4* - Parijs - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Verblijf in een verfijnd hotel met een uniek terras in het hart van Parijs
  • Ontdek de typische sfeer en elegantie van de Franse hoofdstad vanuit je comfortabele kamer
  • Trakteer jezelf op een overheerlijke zondagse brunch in het hotel
  • Laat je na een bewogen dag eens goed verwennen in de spa

De beoordeling van onze klanten

Les Jardins du Marais 4*

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Late check-out

Midden in de levendige wijk Le Marais vind je dit verborgen pareltje. Les Jardins du Marais 4* creëert een sfeervolle omgeving en is een ware oase van rust in het hart van Parijs. Deze plek is een perfecte combinatie tussen een residentie en een hotel.

 

Het hotel ligt op slechts 900 meter van de Place de la République, vlak bij de Bastille en de metro, een ideale uitvalsbasis om de Franse hoofdstad te verkennen. Combineer ontspanning, winkelen, uitgaan en culturele ervaringen en kom aan het einde van de dag tot rust op de gezellige binnenplaats van 1500 m².

Kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Upgrade naar Executive Kamer of verblijf in Junior Suite

Executive Kamer (21 m²)

Een elegante mix tussen art-decostijl en hedendaags design met een gezellige sfeer kenmerkt je ruime Executive Kamer, perfect voor een heerlijke nachtrust in een unieke omgeving. De luxueuze materialen en comfortabele voorzieningen, evenals het schitterende uitzicht op de privétuin van het hotel, maken je verblijf onvergetelijk.

Maximale kamercapaciteit

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
of
Volwassenen
1 Volwassene
+
1 Kind

Junior Suite (30 m²)

De Junior Suite die uitkijkt op de privétuin en binnenplaats van het hotel, is ruim en modern ingericht met een kleine woonkamer. Het verfijnde interieur is gebaseerd op de art-decostijl en biedt alles wat je nodig hebt om volop te genieten van de elegante, Parijse sfeer.

Maximale kamercapaciteit

Eten & drinken

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Ontbijt

Begin je dagen vol frisse energie dankzij het inbegrepen ontbijt.

In de bar van het hotel kun je in een gezellige omgeving genieten van een heerlijke cocktail of een goed glas Franse wijn. Je proeft hier ook van een variatie van authentieke specialiteiten en nieuwe culturele trends. Op zonnige dagen neem je plaats op het unieke terras, omringd door weelderige tuinen.

Activiteiten

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • 1x rondvaart op de Seine per persoon bij een verblijf vanaf 3 nachten
  • Toegang tot de sauna

Na je bezoek aan alle iconische monumenten en verborgen pareltjes in de stad, kun je in het hotel weer helemaal tot rust komen in de luxueuze spa. Hier kun je kiezen uit tal van lichaamsbehandelingen, massages en een sauna. Voor liefhebbers van een stevige sportsessie is de fitnessruimte de ideale plek om aan je conditie te werken. Ook kun je in het hotel zelf genieten van een bioscoopfilm in de gezellige filmzaal

Inbegrepen excursies bij verblijf vanaf 3 nachten

Rondvaart op de Seine

Inbegrepen excursies bij verblijf vanaf 3 nachten

Ga op een rondvaart op de Seine van 1 uur met het bedrijf Bateaux Parisiens! Je vertrekt aan de voet van de Eiffeltoren. Het begeleidende commentaar ontvang je door middel van een individuele audiogids (in 14 talen beschikbaar).

Optionele excursies.

Paris Passlib' Mini

Optionele excursies.

Profiteer met je Paris Passlib' Mini van toegang tot 3 verschillende activiteiten, waaronder cruises, musea, monumenten, rondleidingen en huurfiets. Ideaal om Parijs op een andere manier te ontdekken!

Toegang Parc Astérix - 1 dag

Optionele excursies.

Ontdek de wereld van de Galliërs met een reeks atracties die alle generaties zullen bekoren. Lachen en avontuur zijn aan de orde van de dag op deze fantastische excursie met Asterix en zijn beroemde metgezellen.

Welkom in... Parijs!

Volg ons op ontdekking in de Franse hoofdstad Parijs waar je een dag, een weekend, een hele week of langer kunt verblijven en nog steeds nieuwe dingen zult ontdekken, zowel in de winter als in de zomer!

 

De Eiffeltoren, een cruise op de Seine, een bezoek aan het Louvre en een wandeling op de Champs-Élysées mogen natuurlijk niet ontbreken, maar Parijs heeft nog zoveel meer te bieden. Kunst, of het nu traditioneel of innovatief en modern is, is hier een tweede natuur en ’s nachts bruisen de verschillende wijken met eclectische muziek, verschillend in iedere buurt. En wist je dat de lichtstad ook tal van oases van rust heeft met grote parken en het bos van Vincennes?

 

Ook de Parijse gastronomie zal je charmeren in de talrijke typische cafés, overdekte hallen en culinaire restaurants. Ga met ons mee en (her)ontdek de Franse hoofdstad!

Meer details

Alle praktische informatie over het hotel:

Het hotel is toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit. Om een kamer te boeken die aan je behoeften is aangepast, kun je het beste contact opnemen met onze klantenservice. Zij kunnen de actuele beschikbaarheid voor je controleren.


Aantal kamers in het hotel: 265

Check-in: 15:00
Check-out: 12:00

Huisdieren zijn toegestaan op aanvraag. Neem contact op met het hotel indien je je huisdier wenst mee te nemen. Enkel huisdieren van minder dan 5 kg zijn toegestaan.
De toeristenbelasting (€ 8,13 per persoon per dag) moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

 

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.

 

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Faciliteiten in het hotel:

  • Conciërgedienst
  • 24-uursreceptie
  • Bagageopslag
  • Wifi
  • Wasservice

Faciliteiten in de kamer, afhankelijk van het gekozen kamertype:

  • Televisie
  • Kluisje
  • Keuken
  • Magnetron
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Airconditioning
  • Haardroger
  • Bad

Restaurants en bars in het hotel:

  • Restaurant
  • Bar

Activiteiten bij het hotel:

  • Spa
  • Fitnessruimte

Indien je een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Al naar gelang beschikbaarheid word je ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Je contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met je kunnen opnemen om je reservering te bespreken voordat je aankomt.

Bij aankomst kan je worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens je verblijf, vooral wanneer je buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt weergegeven met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land.

 

Een ontvangst in de beste omstandigheden.

Voor het meest ontspannen verblijf, geniet je van een ontvangst in alle rust. Onze partners beloven de geldende sanitaire maatregelen te respecteren om je veiligheid en welzijn te garanderen.

Let op: de sanitaire maatregelen kunnen worden gewijzigd overeenkomstig met de aanbevelingen van de overheid. Bijgevolg kunnen zij de toegang tot bepaalde voorzieningen beïnvloeden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Les Jardins du Marais 4*