Rondreis: de schoonheid van Myanmar in 10 nachten met optionele verlenging in Ngapali - Yangon - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Ontdek de niet te missen bezienswaardigheden van het betoverend mooie land Myanmar: Mandalay, Bagan en het Inlemeer 
  • Pak onderweg uw koffers uit in 4 of 5* hotels voor een verblijf op maat
  • Kies voor een optionele verlenging in 3 nachten naar de schitterende panorama's van de badplaats Ngapali

Welkom in ... Myanmar!

Bent u op zoek naar een magische vakantie?
Wij kennen een plek die nog goed bewaard is en waar u weinig andere toeristen zult tegenkomen: Myanmar! Authentiek, spiritueel, adembenemend, verrassend ... Dit land in Zuidoost-Azië valt met geen ander te vergelijken! De pagodes liggen verspreid in de prachtige landschappen en de rijke cultuur zal u zeker fascineren. 

Deze reis neemt u mee van Yangon, waar de Shwedagon-pagode wacht, langs Bagan met zijn 1001 tempels, het wondermooie Inlemeer en tenslotte de paradijselijke stranden van Ngapali ... Dit is een reis die u recht in het hart zal raken!

Reisbeschrijving

Om deze reis een weerspiegeling te laten zijn van uw persoonlijke wensen, bieden wij een rondreis in vrijheid aan. Dit betekent dat uw reisroute gepland is en uw hotels en transfers geboekt zijn, maar dat er geen rondleidingen inbegrepen zijn. Zo kunt u zich laten inspireren door uw eigen voorkeur.

Om uw rondreis nog meer te personaliseren, kiest u zelf of u onderweg in 4 of 5* hotels logeert, en of u uw avontuur afsluit met een exotisch strandverblijf in Ngapali.

De volgende opties voor uw reis zijn mogelijk:
Aanbieding 1: Rondreis door Myanmar in 10 nachten
Aanbieding 2: Rondreis door Myanmar in 10 nachten + verlenging naar Ngapali in 3 nachten

Uw reisroute
Dag 1: Aankomst in Yangon
Dag 2: Yangon / Bagan
Dag 3: Bagan
Dag 4: Bagan / Mandalay
Dag 5: Mandalay / Ava / U Bein / Mingun / Mandalay
Dag 6: Mandalay / Heho / Pindaya
Dag 7: Pindaya / Nyaung Shwe / Inlemeer
Dag 8: Inlemeer / Indein / Inlemeer
Dag 9: Inlemeer
Dag 10: Inlemeer / Heho / Yangon
Dag 11: Vertrek uit Yangon

Indien u kiest voor de optionele verlenging naar Ngapali
Dag 10: Inlemeer / Heho / Thandwe / Ngapali
Dag 11 & 12: Ngapali
Dag 13: Ngapali / Thandwe / Yangon
Dag 14: Vertrek uit Yangon

Staan uw koffers al klaar?

Uw reisprogramma

Dag 1: Aankomst in Yangon
Welkom in Yangon! Bij aankomst op de luchthaven wordt u hartelijk ontvangen door uw gids en naar uw hotel gebracht waar u een welkomstcocktail krijgt aangeboden.
Overnachting in Yangon.
Dag 2: Yangon / Bagan
Na het ontbijt wordt u naar de luchthaven gebracht voor de vlucht naar Nyaung U. Ontdekking van de Ananda tempel die beschreven is als een architecturaal meesterwerk en zeker een van de meest opvallende tempels in Bagan is. Bewonder de muurschilderingen, daterend uit de 13e eeuw. Vervolgens gaat u naar de Manuha tempel, gebouwd in Mon-stijl in 1059, en de Nanpaya tempel, een zandstenen monument.

Ontdek de elegante Htilominlo tempel, beroemd om zijn fijne gipsen beelden en geglazuurde zandstenen decoraties. Deze grote tempel werd gebouwd door koning Htilominlo in 1218. De tempel werd tijdens de aardbeving van 1975 beschadigd en werd later gerenoveerd. Aansluitend gaat u naar Thatbyinnyu, de grootste tempel in Bagan. Vervolgens bezoekt u de Shwezigon pagode, waar de pelgrims komen om Boeddha te eren.

In de namiddag bezoekt u het dorp Mynkaba in het zuiden. Stop bij de Mynkaba-Gubaukkyi tempel met zijn indrukwekkende muurschilderingen en fresco's. De tempel is ook een van de oudste tempels in Bagan die teruggaat tot 1113. Daarna gaan we naar een traditionele lakwerkplaats waar u kunt zien hoe vakbekwame ambachtslieden een van de beroemdste ambachten van Myanmar maken. Bezoek aansluitend de Shwegugyi tempel, ook wel bekend als de Grote Gouden Grot, een voorbeeld van Bagan-architectuur in de Middeleeuwen. Vervolg uw verkenningstocht langs een pad dat leidt naar de Dhammayangyi pagode en de Shwesandaw pagode.
Overnachting in Bagan.

Dag 3: Bagan
Na het ontbijt geniet u van een vrije dag in Bagan.
Overnachting in Bagan.

Dag 4: Bagan / Mandalay
Na het ontbijt gaat u via een privétransfer met airconditioning naar Sagaing (reistijd: ongeveer 4 uur). 
Beleef een unieke ervaring en maak kennis met het dagelijkse leven van de gelovigen. Het is tijd om offers te brengen aan de nonnen in het klooster. Na het maken van een offer aan elke non, heeft u tijd om te leren en te discussiëren over het dagelijks leven van de nonnen en hun standpunt.

In de namiddag wordt u per privévoertuig met airconditioning naar Mandalay gebracht (reistijd: ongeveer 1 uur). Mandalay ligt op de oever van de rivier Irrawaddy, en is met zes miljoen inwoners de tweede grootste stad van Myanmar. Het was de laatste koninklijke hoofdstad, tussen 1860 en 1885, onder de Konbaung-dynastie en kreeg toen de bijnaam 'stad van de juwelen', vanwege de beroemde jade. Het is nu de administratieve hoofdstad van de regio Mandalay. Transfer naar uw hotel voor check-in.
Overnachting in Mandalay.

Dag 5: Mandalay / Ava / U Bein / Mingun / Mandalay
Start de dag met een lekker ontbijt alvorens naar Ava, waar oude tradities nog steeds gedijen, gebracht te worden (reistijd: ongeveer 30 minuten). Ontdek de stad aan boord van kleine traditionele paardenkoetsen. Bezoek de ruïnes van het koninklijk paleis, de wachttoren, het prachtige Bagaya-teakklooster en het steen- en stucklooster Maha Aung Mye Bonzon. Geniet van het uitzicht op de opmerkelijke ruïnes, kloostergebouwen en stoepa's. Vervolgens vertrekt u naar Amarapura en wandelt u over de pittoreske brug van U Bein, die volledig uit teakhout is opgetrokken.

In de namiddag gaat u naar de steiger van de rivier Irrawaddy en stapt u aan boord van een lokale boot naar Mingun. Na ongeveer 50 minuten vaartijd bereikt u deze oude koninklijke stad. U bezoekt er de Mingun pagode die in het begin van de 19e eeuw door koning Bodawpaya werd gebouwd en de grootste ter wereld had moeten zijn. De dood van de vorst in 1819 en de aardbeving van 1838 hielden dit grote project tegen. Het is nu verboden om naar de top van de pagode te klimmen omdat de toegang helemaal niet veilig is. Bovendien vernedert deze praktijk het monument. Een andere stop is gepland bij de Mingun klok (90 ton, 4 m hoog en 5 m in diameter), de op één na grootste klok ter wereld na die in Moskou. Het bezoek aan de site aan het einde van de middag is bijzonder aangenaam bij zonsondergang. U zult de prachtige witte pagode van Hsinbyume zien. Vervolgens keert u per boot terug naar Mandalay (reistijd: ongeveer 45 minuten) en wordt u naar uw hotel gebracht.
Overnachting in Mandalay.

Dag 6: Mandalay / Heho / Pindaya
Na het ontbijt in uw hotel wordt u met een privévoertuig met airconditioning naar de luchthaven van Mandalay gebracht om uw vlucht naar de luchthaven van Heho te halen (reistijd: ongeveer 1 uur, vliegtijd: ongeveer 1,5 uur). Bij aankomst wordt u naar Pindaya gebracht, bekend om zijn spectaculaire kalksteengrotten die de afgelopen jaren populaire toeristische bestemmingen zijn geworden. Hier, in deze grotten, vindt u overal beelden van Boeddha, gemaakt door aanbidders.

Later op de dag bezoekt u de natuurlijke grotten van Pindaya waar u zich zult verbazen over deze enorme grot waar u binnenin duizenden Boeddha-beelden kunt bewonderen. Daarna bezoekt u een workshop waar u leert hoe u Shan papieren paraplu's kunt maken, een specialiteit van de regio. Vervolgens gaat u naar de boerderij Plan Bee in de stad. Allereerst zult u ontdekken hoeveel soorten honing en andere producten er door de lokale bevolking van deze regio worden geproduceerd. Aansluitend proeft u de vijf soorten honing met toast onder een grote schaduwrijke boom met zicht op het meer. Na afloop wordt u naar uw hotel gebracht.
Overnachting in Pindaya.

Dag 7: Pindaya / Nyaung Shwe / Inlemeer
Geniet van een lekker ontbijt in uw hotel voordat u naar Nyaung Shwe gebracht wordt. Daarna gaat u aan boord van uw eigen houten boot voor een dagtocht op het Inlemeer. Verken de dorpen die op palen en drijvende tuinen zijn gebouwd en leer over het leven en de cultuur van de bewoners van het meer. Dan gaan we aan boord van een boot en maken we een watertocht naar de Phaung Daw Oo pagode, de heiligste tempel aan het Inlemeer. U krijgt de kans om vijf beelden van Boeddha te bewonderen die door hun aanbod van bladgoud een bijzondere vorm hebben gekregen.

In de namiddag gaat u per boot verder naar het Nga Phe Kyaung klooster, waar tientallen beelden van Shan Boeddha, beroemd om zijn 'springende katten', te zien zijn. Daarna kunt u de lokale ambachten ontdekken in het Inpawkhone wevendorp en de cherootfabriek waar ze met de hand Birmese sigaren maken. Na afloop keert u terug naar uw hotel met een gemotoriseerde kano.
Overnachting aan het Inlemeer.

Dag 8: Inlemeer / Indein / Inlemeer
U start de dag met een lekker ontbijt. Vandaag gaat u naar het dorp Pa-Oh Indein, gelegen aan de westelijke oever van Inlemeer. Maak een wandeling door het dorp voordat u de heuvel met een met mos bedekte trap beklimt. Bovenaan wordt u begroet door een Boeddha te midden van vele stoepa's en bosjes. Vanaf de top wordt u ook beloond met een prachtig uitzicht op de omgeving. Het religieuze complex van Indein is ongetwijfeld een van de meest indrukwekkende locaties aan de oever van het meer. Het bestaat uit honderden kleine stoepa's die bedekt zijn met mos en groen.

In de namiddag keert u terug naar Nyaung Shwe. Daarna bezoekt u de beroemde wijngaarden en wijnhuizen van het Red Mountain Estate, geniet u van een wijnproeverij en kijkt u naar de zonsondergang. Na afloop wordt u naar uw hotel gebracht.
Overnachting aan het Inlemeer.

Dag 9: Inlemeer
Na het ontbijt profiteert u van een vrije dag.
Overnachting aan het Inlemeer.

Dag 10: Inlemeer / Heho / Yangon
Geniet van een lekker ontbijt alvorens naar de luchthaven van Heho gebracht te worden voor de vlucht naar Yangon.
Na het ontbijt wordt u naar Thandwe gebracht voor de vlucht naar Yangon.In de namiddag ontdekt u de schoonheid van de koloniale architectuur van Yangon tijdens een bezoek aan de oude gebouwen met Victoriaanse gevels die door de Britten in de 19e eeuw werden gebouwd, zoals het Postkantoor of het Stand Hotel. Wandel door de levendige straten en geniet van verschillende soorten lokaal street food.
U bezoekt de markt van Bogyoke Aung San (voorheen Scott's markt), een favoriet bij het winkelend publiek, waar u een brede selectie van lokaal handwerk en andere producten kunt bekijken (opmerking: de markt is gesloten op maan- en feestdagen). Vervolgens profiteert u van wat vrije tijd voor een laatste winkelmoment.
In de late namiddag bezoekt u de Shwedagon pagode, een van de wereldwonderen. Geniet van het adembenemende zicht op de gouden stoepa.
Overnachting in Yangon.

Dag 11: Vertrek uit Yangon
Start de dag met een lekker laatste ontbijt in Myanmar, waarna u naar de luchthaven van Yangon gebracht wordt. Gezien de verkeersopstoppingen in Yangon duurt het minstens twee uur om het stadscentrum en het vliegveld te bereiken en het is noodzakelijk om minstens twee uur voor het opstijgen op het vliegveld te zijn.

Uw optionele verlenging naar Ngapali

Dag 10: Inlemeer / Heho / Thandwe / Ngapali
Na het ontbijt in uw hotel, wordt u per boot naar Nyaung Shwe gebracht, om vervolgens per wagen naar de luchthaven van Heho te gaan (reistijd: 1 uur). In Heho checkt u in voor uw vlucht naar Thandwe.
Bij aankomst in Thandwe gaat het richting uw hotel in Ngapali voor check-in. De rest van de dag brengt u door op uw eigen tempo.
Overnachting in Ngapali.

NB: Het reisprogramma kan gewijzigd worden in functie van de vluchturen van de vlucht Heho / Thandwe.

Dag 11 & 12: Ngapali
Start uw dagen met een heerlijk inbegrepen ontbijt en bepaal aansluitend zelf hoe uw dagen eruit zien.
Overnachtingen in Ngapali.

Dag 13: Ngapali / Thandwe / Yangon
Na het ontbijt wordt u naar Thandwe gebracht voor de vlucht naar Yangon.
In de namiddag ontdekt u de schoonheid van de koloniale architectuur van Yangon tijdens een bezoek aan de oude gebouwen met Victoriaanse gevels die door de Britten in de 19e eeuw werden gebouwd, zoals het Postkantoor of het Stand Hotel. Wandel door de levendige straten en geniet van verschillende soorten lokaal street food.
U bezoekt de markt van Bogyoke Aung San (voorheen Scott's markt), een favoriet bij het winkelend publiek, waar u een brede selectie van lokaal handwerk en andere producten kunt bekijken (opmerking: de markt is gesloten op maan- en feestdagen). Vervolgens profiteert u van wat vrije tijd voor een laatste winkelmoment.
In de late namiddag bezoekt u de Shwedagon pagode, een van de wereldwonderen. Geniet van het adembenemende zicht op de gouden stoepa.
Overnachting in Yangon.

NB: Het reisprogramma kan gewijzigd worden in functie van de vluchturen van de vlucht Thandwe / Yangon.

Dag 14: Vertrek uit Yangon
Start de dag met een lekker laatste ontbijt in Myanmar, waarna u naar de luchthaven van Yangon gebracht wordt. Gezien de verkeersopstoppingen in Yangon duurt het minstens twee uur om het stadscentrum en het vliegveld te bereiken en het is noodzakelijk om minstens twee uur voor het opstijgen op het vliegveld te zijn.

Uw hotels

Tijdens deze magnifieke rondreis kiest u zelf of u logeert in 4 of in 5* hotels. Welke hotelcategorie u ook verkiest, u mag rekenen op een comfortabel verblijf!

Uw 4* hotels tijdens de rondreis (of gelijkwaardig):
- Yangon: Art Concept Kamer in het Merchant Hotel
- Mandalay: Superior Kamer in het Hazel Hotel
- Bagan: Deluxe Kamer in het My Bagan Residence by Amata
- Pindaya: Bamboo Hut Kamer in het Pindaya Inle Inn
- Inlemeer: Deluxe Kamer in het Ananta Inle Resort
- Ngapali (aanbieding 2): Deluxe Executive Kamer in het Jade Marina Resort & Spa

Uw 5* hotels tijdens de rondreis (of gelijkwaardig):
- Yangon: Deluxe City met zicht op de stad in het Chatrium Hotel
- Mandalay: Superior Kamer in het Mandalay Hill Resort
- Bagan: Deluxe Kamer in het Aureum Palace Bagan Hotel 
- Pindaya: Chalet Kamer in het Pindaya Inle Inn
- Inlemeer: Luxury Kamer in het Sofitel Inle Lake Myat Min Hotel
- Ngapali (aanbieding 2): Ngapali Cottage in het Pristine Mermaid Resort

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension

Tijdens de rondreis is uw ontbijt inbegrepen.
Optioneel en met bijbetaling
kunt u in de tweede stap van de reservering ook kiezen voor een verblijf in halfpension (exclusief drankjes) of in volpension (exclusief drankjes) van dag 1 tot dag 10.

Tijdens de optionele verlenging naar Ngapali profiteert u eveneens van een inbegrepen ontbijt. Hier kunt u, optioneel en met bijbetaling, kiezen voor een supplement van drie diners (exclusief drankjes).

Grijp de kans om de plaatselijke specialiteiten te proeven zoals allerlei soorten curry's, mohinga (een zeer gezouten vissoep met rijstnoedels), noedels met kip en kokosmelk, de immer populaire noedelsoep en heerlijke theesoorten.

Extra optie

Ballonvaart over Bagan bij zonsopgang

Extra optie
Start de dag in schoonheid door aan boord te stappen van een premium luchtballon voor 8 personen om de prachtige tempels in de vlaktes van Bagan vanuit de lucht te bewonderen ... Een magische ervaring die u nooit meer vergeet!

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn de vluchten met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met bijbetaling). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Onze vluchten vertrekken vanaf Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM) en Eindhoven (code: EIN), of u kunt zelf een andere luchthaven van vertrek selecteren.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is. 

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. 

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat u kiest voor vluchten met een tussenstop en genoodzaakt bent een overnachting te boeken, dan is dit uw eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw reservering en het check-in tijden van het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé tevens niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de eerste dag en een vroege vlucht op uw laatste dag. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij stellen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op uw e-ticket. Indien het type reservering dit toelaat, kunt u (of bent u in veel gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Sommige vliegtickets bevatten een treinreis als onderdeel van het traject. Wanneer een treinreis voorafgaat aan uw vlucht, bent u verplicht om de treinreis te gebruiken. Indien u dit niet doet wordt dit als no-show aangemerkt en worden vervolgtickets mogelijk geannuleerd. Als gevolg hiervan zult u verplicht zijn om hoge wijzigingskosten te betalen op de luchthaven om alsnog uw vlucht te kunnen nemen. Voyage Privé kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor deze kosten.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

Retourtransfers tussen de luchthaven en het hotel en tussen de hotels zijn inclusief zoals vermeld in het reisprogramma.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Het weer

Jan
min : 18°C max : 32°C
Feb
min : 19°C max : 35°C
Mrt
min : 22°C max : 36°C
Apr
min : 24°C max : 37°C
Mei
min : 25°C max : 33°C
Jun
min : 25°C max : 30°C
Jul
min : 24°C max : 30°C
Aug
min : 24°C max : 30°C
Sep
min : 24°C max : 30°C
Okt
min : 24°C max : 32°C
Nov
min : 22°C max : 32°C
Dec
min : 19°C max : 32°C

Details over uw tour

Alle praktische informatie over uw rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan

Inbegrepen in de prijs:
Aanbieding 1: Rondreis door Myanmar
- Standaard Kamer in 4 of 5* hotels
- Ontbijt
- Engelstalige gids volgens het reisprogramma
- Transfers en excursies volgens het reisprogramma
- Binnenlandse vluchten Yangon/Bagan, Mandalay/Heho en Heho/Yangon in economy class

Aanbieding 2: Rondreis door Myanmar met verlenging naar Ngapali
- Standaard Kamer in 4 of 5* hotels
- Ontbijt
- Engelstalige gids volgens het reisprogramma
- Transfers en excursies volgens het reisprogramma
- Binnenlandse vluchten Yangon/Bagan, Mandalay/Heho, Heho/Thandwe en Thandwe/Yangon in economy class

Niet inbegrepen in de prijs:
- Niet vermelde drankjes en maaltijden
- Persoonlijke uitgaven
- Optionele excursies met bijbetaling
- Optionele verzekeringen
- Alles wat niet specifiek vermeld wordt als "inbegrepen"

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. 

Algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing.

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie over uw tour en bezoeken
De hotels, die voldoen aan de lokale normen, zijn indicatief en kunnen ter plaatse gewijzigd worden voor hotels van een soortgelijke categorie. Het reisprogramma is onderhevig aan wijzigingen als gevolg van dwingende redenen zoals vertraagde vluchten, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd.

... verder lezen

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.


Regenseizoen
Houd er rekening mee dat u te maken heeft met regenseizoenen. Voordat u uw periode boekt raden wij u aan om op internet te informeren naar deze periodes.


Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Onze diensten zijn kwalitatief, betrouwbaar en reactief
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Rondreis: de schoonheid van Myanmar in 10 nachten met optionele verlenging in Ngapali