Rondreis door Myanmar met optionele verlenging naar Ngapali - Yangon - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Bezoek de belangrijkste sites van het Zuidoost-Aziatische land Myanmar, zoals Yangon, het Inlemeer en Bagan
  • Kies voor een verblijf in 4* of in 4*Sup/5* hotels
  • Laat u aangenaam verrassen door een intrigerende cultuur en maak kennis met de vriendelijke lokale bevolking

Welkom in ... Myanmar!

Bent u op zoek naar een magische vakantie?
Wij kennen een plek die nog goed bewaard is en waar u weinig andere toeristen zult tegenkomen: Myanmar! Authentiek, spiritueel, adembenemend, verrassend ...Dit land in Zuidoost-Azië valt met geen ander te vergelijken! De pagodes liggen verspreid in de prachtige landschappen en de rijke cultuur zal u zeker fascineren. 

Deze reis neemt u mee van Yangon, waar de Shwedagon-pagode wacht, langs Bagan met zijn 1001 tempels, het wondermooie Inlemeer en tenslotte de paradijselijke stranden van Ngapali ... Dit is een reis die u recht in het hart zal raken!

Reisbeschrijving

Maak een unieke rondreis door Myanmar in 7 nachten en bepaal zelf of u logeert in 4* of 4*Sup/5* hotels. Ook de optionele verlenging in 3 nachten naar de paradijselijke stranden van Ngapali ligt volledig in uw handen!

De volgende opties voor uw reis zijn mogelijk:
- 7 nachten: Rondreis door Myanmar in 7 nachten
- 10 nachten: Rondreis door Myanmar in 7 nachten + 3 nachten verlenging naar Ngapali

Uw reisroute
Dag 1: Aankomst in Yangon
Dag 2: Yangon / Bagan
Dag 3: Bagan
Dag 4: Bagan / Popa / Kalaw
Dag 5: Kalaw / Pindaya / Inlemeer
Dag 6: Inlemeer
Dag 7: Inlemeer / Heho / Yangon
Dag 8: Vertrek uit Yangon

Indien u kiest voor de optionele verlenging naar Ngapali
Dag 1 tot 6: Idem als de reisroute in 7 nachten
Dag 7: Inlemeer / Heho / Thandwe / Ngapali
Dag 8 tot 10: Ngapali
Dag 11: Ngapali / Thandwe / Yangon / Vertrek uit Yangon

Staan uw koffers al klaar?

Uw reisprogramma in 7 nachten

Dag 1: Aankomst in Yangon
Aankomst op de internationale luchthaven van Yangon en verwelkoming door uw gids.
Transfer naar uw hotel voor check-in.
Diner vrij te nemen en overnachting in Yangon.

Dag 2: Yangon - Bagan
Ontbijt in het hotel en transfer naar de luchthaven van Yangon voor de vlucht naar Bagan. De tweede grootste stad van Myanmar is tevens het "culturele hart" en een van de oudste koninklijke hoofdsteden. Bij aankomst op de luchthaven van Bagan wordt u ontvangen door uw chauffeur en kan uw ontdekking van de meest betoverende site van het land, misschien wel van heel Zuidoost-Azië, beginnen. Aan de oevers van de Irrawaddy rivier liggen duizenden stoepa's en tempels bezaaid in het landschap! Waar u ook kijkt, u ziet prachtige ruïnes en stoepas van verschillende afmetingen in de typische boeddhistische bouwstijl van Myanmar.

U bezoekt de elegante Htilominlo-tempel met fijne standbeelden in gips en mooie decoraties. Vervolgens bezoekt u de Ananda-tempel, een van de indrukwekkendste tempels van Bagan met muurschilderingen uit de dertiende eeuw. Daarna gaat u naar de grootste tempel van de stad, namelijk de Thatbyinnyu-tempel.

Na de middag bezoekt u nog de Shwegugyi-tempel, ook wel de 'Grote Gouden Grot' genoemd. Daarna gaat het richting de pagoden Phato Dhammayangyi en Paya Shwesandaw en wordt u naar een heuvel gebracht, zodat u kunt genieten van de zonsondergang.

Diner en lunch vrij te nemen en overnachting in Bagan.
Dag 3: Bagan: vrije dag
Na het ontbijt kunt u zelf op ontdekking gaan in Bagan.

Vrije lunch en diner en overnachting in Bagan.

Dag 4: Bagan - Popa - Kalaw (60 km / 1 uur en 30 minuten rijden, gevolgd door 240 km / 6 uur rijden)
Ontbijt in het hotel en vertrek naar Popa. Deze rit biedt u de kans om prachtige landschappen te bewonderen, onderbroken door suikerpalmen. Leer meer over het boerenleven op het platteland van Bagan tijdens een stop in een dorpje, waar u kunt zien hoe suikerpalmen geoogst en verwerkt worden. Hier kunt u ook toddy proeven (alcohol op basis van palmolie). 

Mount Popa domineert de omringende vlaktes met zijn 1520 meter hoogte en wordt ook wel eens de "Olympus van Myanmar" genoemd en de woonplaats van Birmese "Nats" of geesten. De rotsachtige top van Taungkalat doet denken aan een uitgedoofde vulkaan en wordt bekroond met een reeks kloosters, pagodes en heiligdommen, toegankelijk via een overdekt en slingerend pad. Optioneel kunt u ook de 777 treden naar het klooster beklimmen. Vanaf de top heeft u een adembenemend uitzicht over de vlakte (ter info: de klim is moeilijk en de helft moet blootsvoets afgelegd worden; bovendien maken agressieve apen de beklimming soms nog moeilijker. Let op uw spullen, de apen zijn echte dieven!). De lunch is vrij te nemen. Na de middag rijdt u verder naar Kalaw waar u incheckt in het hotel. 
Diner op eigen gelegenheid en overnachting in Kalaw.

Dag 5: Kalaw - Pindaya - Inlemeer (50 km / 1 uur en 30 minuten rijden, gevolgd door 240 km / 6 uur rijden)
Ontbijt in het hotel. Uw dag begint met een bezoek aan het bergdorp Kalaw, bekend om zijn gematigd klimaat en dennenbossen. Deze stad werd gebouwd door de Britten om even te ontsnappen aan de hitte van de vlaktes.

Vervolgens reist u door naar Pindaya, gelegen op 1600 meter hoogte, aan de voet van een meer en omgeven door bergen. Bezoek aan een atelier waar men parasols maakt van shan-papier op basis van moerbeiblad. De lunch kunt u in een lokaal restaurant nemen (niet inbegrepen).

Later bezoekt u de grotten van Pindaya, die onderdak bieden aan meer dan 8000 Boeddhabeelden verdeeld in verschillende kamers. Ze zijn gemaakt van albast, teak, marmer, baksteen en cement, verguld of wit geverfd; sommigen zijn uit de rots gesneden. 
Transfer naar uw hotel aan het Inlemeer
Diner op eigen gelegenheid en overnachting aan het Inlemeer.

Dag 6: Inlemeer 
Na uw ontbijt verkent u met uw chauffeur de streek van het Inlemeer. U gaat aan boord van een gemotoriseerde kano (4 personen per kano, reddingsvesten en parasols zijn voorzien). 
Ontdekking van een schitterende omgeving: het meer is omgeven door dichte bossen en is een blauwe en paarse oase onderbroken door eilanden, tempels en kloosters. Eerste contact met de Inthas, de plaatselijke bevolking, beroemd om hun vreemde manier (uniek in de wereld) om te vissen met een valstrik terwijl ze roeien met één been.

Na de lunch in een plaatselijk restaurant (niet inbegrepen) bezoekt u het klooster Nga Phe. Dit houten klooster werd gebouwd op palen en bevat een verbazingwekkende verzameling Boeddhabeelden. U bezoekt vervolgens de pagode Pahung Daw Oo. Tot slot ontdekt u de lokale ambachten van het Inlemeer tijdens een stop in het dorp Inpawkhone, beroemd om het weven van stengels van lotusbloemen, en een traditionele Birmaanse sigarenfabriek. 

De dag loopt ten einde, dus u gaat per boot naar uw hotel aan de rand van het meer. Transfer per kano naar uw hotel. Terugkeer voor zonsondergang tussen 16.30 en 17.00 uur, omdat de schippers niet in het donker varen. 
Diner op eigen gelegenheid en overnachting in het hotel.

Dag 7: Inlemeer - Heho - Yangon 
Ontbijt en transfer naar de luchthaven van Heho voor uw vlucht naar Yangon. 
Aankomst in Yangon waar u de lunch vrij kunt nemen.

's Middags bezoekt u de Bogyoke-markt, ook bekend als Scott Market. De 2.000 boetieks bieden de grootste selectie van typisch Birmees handwerk en voorwerpen uit het hele land: stoffen, edelstenen (jade, robijnen en saffieren), vlechtwerk en bamboevezels, lakwerk, poppen en antiek (opmerking: de markt sluit op maandag en op volle maan- en feestdagen.) Vrije tijd om te shoppen.

Vervolgens bezoekt u de indrukwekkende Shwedagon-pagode met zijn gouden stoepa van bijna 100 meter, een magische plek bij zonsondergang. Deze pagode is een echte 'stad in de stad' waar de hele dag door een menigte gelovigen samenkomt om offers te brengen en te bidden. 
Diner op eigen gelegenheid en overnachting in het hotel.

Dag 8: Vertrek uit Yangon
Na een laatste ontbijt in het hotel heeft u vrije tijd in de stad. Na de lunch (vrij te nemen), vertrekt u naar de luchthaven van Yangon waar u zich klaarmaakt voor uw vlucht huiswaarts.

Uw optionele verlenging naar Ngapali

Dag 7: Inlemeer / Heho / Thandwe / Ngapali
Ontbijt en transfer naar de luchthaven van Heho voor uw vlucht naar Thandwe, een dorp nabij Ngapali Beach. Ontvangst op de luchthaven van Thandwe door het personeel van uw hotel en transfer naar uw hotel, gelegen aan een uitgestrekt strand met kokospalmen, in het hart van de prachtige Bengaalse Baai.

Vrije dag en maaltijden. Overnachting in Ngapali.

Onze suggesties:
- Huur een fiets voor een tochtje door het platteland langs de kust. Aangezien u verschillende vissersdorpjes doorkruist, is dit de gelegenheid om in één van de vele restaurants te proeven van verse zeevruchten.
- Of geniet van de activiteiten die het hotel aanbiedt: zeekajakken, visuitstapjes, cocktail workshops,...).

Dag 8 & 9: Vrije dagen in Ngapali
Dagelijks ontbijt in het hotel en vrije tijd om van de zon, de zee en het strand te genieten.
Overnachtingen in Ngapali.

Dag 10: Ngapali - Rangoun
Na het ontbijt gaat u wordt u naar de luchthaven van Thandwe gebracht voor uw vlucht richting Yangon. U komt aan in Rangoun, waar u vrij luncht.

's Middags bezoekt u de Bogyoke-markt, ook bekend als Scott Market. De 2.000 boetieks bieden de grootste selectie van typisch Birmees handwerk en voorwerpen uit het hele land: stoffen, edelstenen (jade, robijnen en saffieren), vlechtwerk en bamboevezels, lakwerk, poppen en antiek (opmerking: de markt sluit op maandag en op volle maan- en feestdagen.) Vrije tijd om te shoppen.

Vervolgens bezoekt u de indrukwekkende Shwedagon-pagode met zijn gouden stoepa van bijna 100 meter, een magische plek bij zonsondergang. Deze pagode is een echte 'stad in de stad' waar de hele dag door een menigte gelovigen samenkomt om offers te brengen en te bidden. 
Diner op eigen gelegenheid en overnachting in het hotel.

Dag 11: Rangoun / Terugvlucht
Na een laatste ontbijt in het hotel maakt u zich klaar voor uw transfer naar de luchthaven van Thandwe waar u een binnenlandse vlucht neemt naar Yangon. Bij aankomst haalt u uw bagage op en is het tijd voor uw vlucht huiswaarts.

Uw hotels

U kunt zelf kiezen of u in 4* of 4*Sup/5* hotels logeert. Welke categorie u ook kiest, u mag rekenen op een optimale nachtrust na een dag vol leuke ontdekkingen!

Uw 4* hotels tijdens de rondreis (of gelijkwaardig):
- Yangon: Superior Kamer in het Rose Garden Hotel
- Bagan: Deluxe Kamer in het Amata Garden Resort
- Kalaw: Superior Kamer met tuinzicht in het Kalaw Heritage Hotel
- Inlemeer: Garden Cottage in het Inle Resort Hotel
- Ngapali (optionele verlenging): Deluxe Kamer met zeezicht in het Amazing Ngapali Resort

Uw 4*Sup/5* hotels tijdens de rondreis (of gelijkwaardig):
- Yangon: Deluxe Kamer in het Chatrium Hotel
- Bagan: Villa in het Bagan Lodge Hotel
- Kalaw: Deluxe Villa in de Kalaw Hill Lodge
- Inlemeer: Floating Cottage in het Pristine Lotus Hotel
- Ngapali: Ngpali Cottage met gedeeltelijk zeezicht in het Pristine Mermaid Resort

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen Volwassenen
4 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension

Tijdens de rondreis is uw ontbijt inbegrepen.

Optioneel en met bijbetaling kunt u in de tweede stap van de reservering kiezen voor een rondreis in halfpension (ontbijt en lunch, exclusief drankjes), of volpension (ontbijt, lunch en diner, exclusief drankjes).

Tijdens de verlenging is uw ontbijt inbegrepen. Optioneel en met bijbetaling kunt u in de tweede stap van de reservering kiezen voor een formule in halfpension (ontbijt en diner, exclusief drankjes) in Ngapali.

Voor uw andere maaltijden bent u vrij om de plaatselijke specialiteiten te proeven zoals allerlei soorten curry's, mohinga (een zeer gezouten vissoep met rijstnoedels), noedels met kip en kokosmelk, de immer populaire noedelsoep en heerlijke theesoorten.

Extra optie

Ballonvaart over Bagan bij zonsopgang

Extra optie
Start de dag in schoonheid door aan boord te stappen van een premium luchtballon voor 8 personen om de prachtige tempels in de vlaktes van Bagan vanuit de lucht te bewonderen ... Een magische ervaring die u nooit meer vergeet!

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn de vluchten met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met bijbetaling). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Onze vluchten vertrekken vanaf Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM) en Eindhoven (code: EIN), of u kunt zelf een andere luchthaven van vertrek selecteren.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is. 

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. 

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat u kiest voor vluchten met een tussenstop en genoodzaakt bent een overnachting te boeken, dan is dit uw eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw reservering en het check-in tijden van het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé tevens niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de eerste dag en een vroege vlucht op uw laatste dag. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij stellen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op uw e-ticket. Indien het type reservering dit toelaat, kunt u (of bent u in veel gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Sommige vliegtickets bevatten een treinreis als onderdeel van het traject. Wanneer een treinreis voorafgaat aan uw vlucht, bent u verplicht om de treinreis te gebruiken. Indien u dit niet doet wordt dit als no-show aangemerkt en worden vervolgtickets mogelijk geannuleerd. Als gevolg hiervan zult u verplicht zijn om hoge wijzigingskosten te betalen op de luchthaven om alsnog uw vlucht te kunnen nemen. Voyage Privé kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor deze kosten.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

Retourtransfers tussen de luchthaven en het hotel zijn inclusief.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Het weer

Jan
min : 18°C max : 32°C
Feb
min : 19°C max : 35°C
Mrt
min : 22°C max : 36°C
Apr
min : 24°C max : 37°C
Mei
min : 25°C max : 33°C
Jun
min : 25°C max : 30°C
Jul
min : 24°C max : 30°C
Aug
min : 24°C max : 30°C
Sep
min : 24°C max : 30°C
Okt
min : 24°C max : 32°C
Nov
min : 22°C max : 32°C
Dec
min : 19°C max : 32°C

Details over uw tour

Alle praktische informatie over uw rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan

Inbegrepen in de prijs:
- Accommodatie volgens het reisprogramma
- Ontbijt
- Transfers, bezoeken en excursies volgens het reisprogramma
- Privéchauffeur en Engelstalige gids
- Verblijf van 7 nachten: binnenlandse vluchten Yangon/Bagan en Heho/Yangon in economy class
- Verblijf van 10 nachten: binnenlandse vluchten Yangon/Bagan, Heho/Thandwe en Thandwe/Yangon in economy class
- Luchthaventransfers
- 1 fles water per dag per persoon
- Engelstalige assistentie 24/7

Niet inbegrepen in de prijs:
- Niet vermelde maaltijden en drankjes 
- Niet vermelde bezoeken en entreeprijzen 
- Optionele excursies 
- Persoonlijke uitgaven en fooien 
- Visumkosten 
- Verzekeringen (optioneel) 
- Alle andere, niet vermelde diensten

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie over uw tour en bezoeken
De hotels, die voldoen aan de lokale normen, zijn indicatief en kunnen ter plaatse gewijzigd worden voor hotels van een soortgelijke categorie. Het reisprogramma is onderhevig aan wijzigingen als gevolg van dwingende redenen zoals vertraagde vluchten, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd.

... verder lezen

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.


Regenseizoen
Houd er rekening mee dat u te maken heeft met regenseizoenen. Voordat u uw periode boekt raden wij u aan om op internet te informeren naar deze periodes.


Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Onze diensten zijn kwalitatief, betrouwbaar en reactief
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Rondreis door Myanmar met optionele verlenging naar Ngapali