De Transsiberië Express: Van Moskou naar Bejing - 14 nachten/15 dagen - Moskou - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

 • Ga op een onvergetelijke reis die u meeneemt naar merkwaardige regio's met een prachtige geschiedenis
 • Stap aan boord van de legendarische Transsiberië Express en reis door Rusland, Mongolië en China
 • Overnacht op de trein in een gedeelde cabine voor maximaal 4 personen of kies voor een privécabine voor meer privacy
 • Ontdek de contrasterende landschappen en het prachtige Baikalmeer, het blauwe oog van Siberië
 • En ook... Beleef een onvergetelijke ervaring en overnacht in een yurt in de steppen van Mongolië

De beoordeling van onze klanten

Welkom in... de Transsiberië Express

Droomt u van een mythische en avontuurlijke reis om nooit te vergeten? Wij stellen u voor: de Transsiberië Express van Moskou naar Bejing.

Vergeet even alles, neem uw rugzak, laat het dagelijkse leven voor wat het is en kom met ons mee op deze avontuurlijke trip. Van het Rode Plein, het Baikalmeer en Ulaanbaatar naar de Chinese Muur en de Verboden Stad in Beijing, maar ook de bossen van Siberië en de uitgestrekte steppen van van Mongolië.
Neem plaats aan boord van deze legendarische trein en houd uw ogen wagenwijd open. 
Dit wordt de reis van uw leven!

Reisbeschrijving

Leg 10000 km af en reis door acht tijdzones tijdens deze avontuurlijke tour van 15 dagen/14 nachten.

De verschillende etappes bevatten prachtige bezienswaardigheden, opvallende contrasten, verschillende sferen en voldoende comfort aan boord van de Transsiberië Express. U kunt kiezen voor een cabine die wordt gedeeld met 2 andere mensen of upgraden naar een privécabine voor meer privacy, de keuze is aan u. Indien u alleen reist, deelt u uw cabine altijd.

De volgende bezienswaardigheden zijn opgenomen in uw reis:
- Rode Plein
- Novodevitsjiklooster
- Kathedraal op het bloed
- Angara rivier
- Christus Verlosserkathedraal
- Decembrist Museum
- Houten architectuurmuseum Taltsy
- Baikal Museum
- St. Nicholas kerk
- Port Baikal
- Boeddhistische Gandanklooster
- De Chinese muur

Uw reisroute
Dag 1: Aankomst in Moskou
Dag 2: Aan boord van deTranssiberië Express
Dag 3 en 4: Yekaterinburg
Dag 5 en 6: Aan boord van de Transsiberië Express
Dag 7: Listvyanka
Dag 8: Irkutsk
Dag 9: Aan boord van de Transsiberië Express
Dag 10: Ulaanbaatar
Dag 11: Ulaanbaatar
Dag 12: Aan boord van de Transmongolië Express
Dag 13 en 14: Beijing
Dag 15: Vertrek vanuit Bejing

Uw programma

Dag 1: Aankomst in Moskou
Bij aankomst in Moskou wordt u overgebracht naar uw hotel.
Overnachting in uw hotel.

Dag 2: Moskou - Aan boord van de Transsiberië Express
Na het ontbijt brengt u een bezoek aan het Rode Plein, dat zijn naam niet alleen te danken heeft aan de rode straatstenen, maar ook omdat 'rood' in het Russisch "mooi" betekent. Breng daarna een bezoek aan het klooster, een fort gelegen in het zuidwesten van de stad met een aantal prachtige heiligdommen waaronder de prachtige barokke kerk van de Transfiguratie en de prachtige kathedraal van Notre-Dame-de-Smolensk. U krijgt ook een kans om de beroemde metrostations te bezichtigen en te lunchen in de stad (inclusief) alvorens te worden overgebracht naar uw trein.
Overnachting op de Transsiberië Express

Dag 3: Yekaterinburg
Aankomst in Yekaterinburg, de hoofdstad van de Oeral in de late namiddag. Transfer naar het hotel.
Overnachting in uw hotel.
Dag 4: Yekaterinburg
Na het ontbijt bezoekt u de Kathedraal op het bloed. Dompel u onder in het beroemde verhaal van de laatste Russische tsaar Nicolaas II en zijn familie. De moord op de Romanovs is een belangrijk onderdeel van de Russische geschiedenis. Bewonder de weelde van de Russisch-orthodoxe kerken, met hun goud ingelegde muren en felgekleurde koepels, het is niet moeilijk te zien waarom deze structuren wereldwijd worden aanschouwd als de parels van de Russische constructie. Bezoek daarna de grens tussen Europe en Azië waar u met één voet in ieder continent kunt staan! Lunch in de stad en vertrek in de late namiddag naar het station.
Overnachting in de Transsiberië Express

Dag 5 & 6: Aan boord van de Transsiberië Express 

Reis door Omsk, Novosibirsk en Krasnojarsk waar u straatverkopers tegenkomt die hun waren verkopen op de perrons. 
Overnachting in de Transsiberië Express
Dag 7: Irkoetsk - Baikalmeer - Listvianka
In de ochtend komt u aan in Irkutsk en geniet u van een ontbijt in de stad (exclusief). Daarna reist u door naar Listvyanka (70 km, 1u20 rijden). Onderweg brengt u een bezoek aan het Museum van Baikal waar u leert over het unieke leven in het meer. Loop naar het dorp en de St. Nicholas kerk en verken de haven en de vismarkt. Daarna kunt u genieten van een traditionele lunch in het restaurant aan de rand van het Baikalmeer (inclusief). Geniet van wat vrije tijd om te wandelen en stap daarna aan boord van een boot voor een tochtje over het meer van ongeveer 2 tot 3 uur, afhankelijk van het weer.
Diner en overnachting in het hotel in Listvyanka.

Dag 8: Irkutsk, Rusland
Na het ontbijt vertrekt u om 9.30 uur naar Irkutsk. Onderweg stopt u bij het houten architectuurmuseum, Taltsy. Afhankelijk van het tijdstip van aankomst in de stad, geniet u van een lunch in het centrum van de stad en en kunt u vervolgens inchecken in uw hotel. In de namiddag krijgt u een rondleiding door de stad en bezoekt u het dok van de Angara rivier met het monument van tsaar Alexander III die de bouw van de Trans-Siberische spoorlijn begon, de Saint-Sauveur kathedraal en de wijk Irkutskaya Sloboda waar u wordt omringd door liefdevol gereconstrueerde 19de-eeuwse huizen. Bezoek aan het Decembristen museum en diner in het centrum.
Overnachting in hotel in Irkutsk.

Dag 9: Aan boord van de Transsiberië Express
Vroeg vertrek naar het station voor de trein naar Ulaanbaatar. Rijd langs de rivier de Selenga over de steppe naar Ulaanbaatar. In de late namiddag steekt u de grens over naar Mongolië.
Overnachting in de Transsiberië Express
Dag 10: Ulaanbaatar, Mongolië
In de ochtend komt u aan in deze prachtige omgeving en wordt u overgebracht naar uw yurt aan de voet van de Mont Khentii. Dit is een wild gebied dat bestaat uit steppen en valleien bezaaid met witte yurts van nomadische veehouders, wilde bloemen en edelweiss, beboste bergen van dennen en lariksen, prachtige rotsformaties uitgehouwen door de erosie van de vele rivieren en bergmeren met een rijke flora en fauna.
Overnachting in een yurt met ontbijt en diner inbegrepen.Tussen 20 september en 15 april (bij benadering) slaapt u in het Ralada hotel vanwege weersomstandigheden.

Dag 11: Ulaanbaatar, Mongolië
Na het ontbijt brengt u een bezoek aan het bekende boeddhistische klooster Gandan, waar het beroemde 26,5 meter hoge gouden standbeeld van Migjid Janraisig de bodhisattva van Avalokitesvara is gevestigd.
Het klooster werd gebouwd in 1809 en kreeg de orginele naam Gandantegchinlin wat vertaald kan worden uit het Tibetaans als "Geweldige plek van complete vreugde". Er wonen nog altijd honderden monniken in het klooster. Lunch in de stad.
Overnachting in uw hotel in Ulaanbaatar

Dag 12: Aan boord van de Transmongolië Express
Ontbijt en vroeg vertrek met de trein naar Beijing. Grensovergang en verandering van wagon in de nacht.
Overnachting in de Transmongolië Express
Dag 13: Beijing, China
Ontwaak midden tussen de prachtige landschappen van het Chinese platteland. Bij aankomst in Beijing wordt u overgebracht naar de Grote muur, een werelderfgoed van UNESCO dat een integraal deel is geworden van de geschiedenis van China en misschien wel de belangrijkste architectonische structuur die ooit door de mens is gebouwd in de lengte, oppervlakte en massa.
Overnachting en diner in uw hotel in Bejing. (Exclusief ontbijt, lunch en diner inbegrepen.)

Dag 14: Beijing, China
Ontbijt. Vrije dag om deze fascinerende wereldstad met iconische bezienswaardigheden op eigen gelegenheid te ontdekken.
Overnachting in uw hotel in Bejing.

Dag 15: Vertrek van Beijing
Na het ontbijt wordt u overgebracht naar de luchthaven voor uw terugvlucht.

Om u te helpen

30%
Boekt u meer dan 35 dagen van te voren en is het totaal bedrag meer dan €1000 ? Dan hoeft u niet alles in één keer te betalen! Klik de optie aan van een voorschot van 30% op het moment van boeken.

Lees hier onze algemene verkoopsvoorwaarden.

Voor meer informatie of voor telefonische hulp, kunt u ons bellen via (+31) 30 808 01 49.

Uw treinen

U reist tweede klasse met optimaal comfort. De cabine bestaat uit 4 bedden. U kunt kiezen tussen een gedeelde 4-persoons cabine of een privécabine (met 4 bedden) tegen extra betaling.
U verblijft in de volgende treinen: 
- Oural Premium (#016) 
- Trein #070 
- Transmongolië

Let op: Er zijn verschillende varianten van de Transsiberië Express. Na Oulan-Oude wordt de route verdeeld in twee delen: één deel gaat naar Vladivostok, de andere gaat naar Mongolië, Ulaanbaatar en richting Bejing, dit is de Transmongolië Express. Bij verandering van trein, wordt u begeleid door een gids.

De Transsiberië Express is geen luxe trein. Toeristen van over de hele wereld reizen samen met Russen, Mongolen en Chinezen. 

De compartimenten bestaan uit 2 of 4 slaapplaatsen en zijn een gezellige schuilplaats van waaruit u het inspirerende landschap aan u voorbij ziet gaan. Met een tafel en kast vindt u alles wat u nodig heeft om dwars door het grote onbekende te reizen. Toiletten bevinden zich aan weerszijden van de wagon. 

De trein stopt vrij regelmatig, iedere 4 uur, soms minuten, soms een half uur. Bij langere stops, krijgt u de gelegenheid om uit te stappen op het platform voor wat frisse lucht en uw benen te strekken. Dit is ook de gelegenheid om wat eten te kopen. 

Restaurantwagons 
Alle langeafstandstreinen beschikken over een restauratiewagen, met grote panoramische ramen die een geweldig uitzicht bieden, waar reizigers genieten van traditionele gerechten.

Uw hotels

U overnacht in Standaard Kamers in 4* hotels

Uw hotels tijdens uw reis:
Moskou: Novotel Moscow City 4 * of gelijkwaardig
Yekaterinburg: Park Inn by Radisson 4 * of gelijkwaardig
Irkutsk: Irkutsk Hotel 4* of gelijkwaardig
Listvyanka: Krestovaya Pad Hotel (boetiekhotel) of gelijkwaardig
Ulaanbaatar: Ramada Hotel 4* of gelijkwaardig / 1 nacht in een yurt
Beijing: Jade Garden 4* of gelijkwaardig

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen

Uw pension en restaurants

Tijdens deze bijzondere reis kunt u genieten van maaltijden op basis van het programma. Aan boord van de Transsiberië Express zijn de maaltijden niet inbegrepen. Ontbijt en warme maaltijden worden geserveerd in uw cabine op bepaalde treinen/routes tegen betaling.

Het ontbijt en alle omschreven maaltijden zijn inbegrepen (exclusief drankjes) behalve op dag 14 in Bejing.

Details over het hotel:

Let op: u dient gelijk na uw boeking contact met ons op te nemen voor de afhandeling van de formaliteiten. U heeft voor alledrie de landen die u bezoekt een visum nodig. U bent zelf verantwoordelijk voor de vereiste reisdocumenten en de aanvraag van uw visa.

Een uitnodigingsbrief is vereist om uw visumaanvraag voor Rusland te ondersteunen.

Om dit te regelen, stuurt u de volgende informatie en een kopie van het paspoort voor alle passagiers, per e-mail naar mijnreservering@voyageprive.com:
-Achternaam
-Voornaam
-Midden-naam
-Geboortedatum
-Paspoortnummer
-Nationaliteit
-Geslacht

Zodra u uw uitnodiging heeft ontvangen, moet u uw visum aanvragen.
Voyage Private kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de visa voor de landen die u betreedt. Indien visa niet in orde zijn, zullen 100% annuleringskosten worden berekend.


Alle praktische informatie over de rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan
- Kinderen zijn niet toegestaan
- Het maximum aantal deelnemers voor de reis is 16 personen
- Houd rekening met een priode van ongeveer 60 dagen voor het verkrijgen van de visa's voor alle landen 

Inbegrepen in de prijs:

- Uw verblijf in 3*, 4* en boetiekhotels
- Overnachting in een yurt (tussen 20 september en 15 april (bij benadering) slaapt u in het Ralada hotel vanwege weersomstandigheden) 
- Uw verblijf in een cabine op de Transsiberië Express (indien u alleen reist, deelt u de cabine altijd met anderen)
- Uw treinkaarten  
- Een Engelstalige gids  
- Alle transfers  
- Alle maaltijden die beschreven staan in het programma   
- Alle bezoeken die beschreven staan in het programma  

Niet inbegrepen in de prijs:
- Visakosten  
- Dranken  
- Persoonlijke uitgaven  
- Fooien  
- De bezoeken en excursies die niet zijn beschreven in het programma  
- Speciale avondactiviteiten

Uw reis

Vluchten: Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij. U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Gezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

Opgelet: Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (Code: BRU), Brussel-Charleroi (Code: CRL), Amsterdam (Code: AMS), Rotterdam (Code: RTM) of Eindhoven (Code: EIN). Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Transfers: Inbegrepen volgens reisprogramma. 

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is:
Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

Bagage: Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald.

Tour, excursie of autoverhuur: U ontvangt hiervoor de benodigde documenten met uitgebreide beschrijving van uw verblijf of verhuur van de auto uiterlijk 3 weken voor vertrek.

Belangrijke informatie

Let op: u heeft voor alledrie de landen die u bezoekt een visum nodig. U bent zelf verantwoordelijk voor de vereiste reisdocumenten en de aanvraag van uw visa.

Zie informatie hierboven voor het proces van de aanvraag.
Meer informatie:

België: http://diplomatie.belgium.be/nl/Diensten/Op_reis_in_het_buitenland/reisdocumenten
Nederland: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/reisadviezen/inhoud

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan Belgische burgers of inwoners van de Europese Unie, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Belangrijke informatie over vluchten

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt verstuurd een paar dagen na de reservering via e-mail ter bevestiging.

Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema.

In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel.

Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen. De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij.

Reisdocumenten

Nadat u de ontvangstbevestiging heeft ontvangen van uw aankoop en wanneer deze betaald is, sturen wij u per e-mail :

- Een document voor het transport in de vorm van een elektronisch ticket (wanneer u een aanbieding met transport heeft gekocht). In dit document vindt u alle informatie betreffende uw transport (tijd en plaats / informatie voor de check-in / bagage informatie).

- Een of meerdere boekingsbewijzen die bij aankomst gepresenteerd moet worden aan de receptie en aan de dienstverlener voor eventuele bijgeboekte opties.
U kunt hier ook alle adres- en contactgegevens van uw hotel of dienstverlener vinden.

Onze beloften

 • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
 • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
 • Onze diensten zijn kwalitatief, betrouwbaar en reactief
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

 1. Voyage Privé
 2. Luxe vakantiehuis
 3. De Transsiberië Express: Van Moskou naar Bejing - 14 nachten/15 dagen