De Transsiberië Express: Van Moskou naar Bejing - Moskou - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Ga op een onvergetelijke reis die u meeneemt naar merkwaardige landen met een prachtige geschiedenis.
  • Van de Grote Muur van China tot weelderige orthodoxe kerken, de schoonheid van het Mongoolse platteland en de magie van het Rode Plein: deze tour zal u de adem benemen.
  • De Trans-Siberische spoorwegen zijn bijna 10.000 km lang, doorkruisen 8 verschillende tijdzones, en zorgen voor bijzondere momenten tijdens deze reis.

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Uw bestemmingen

Heeft u zin in een onvergetelijke reis van Rusland naar China? Wij stellen u voor: de Transsiberië spoorlijn. U start uw reis in Moskou, gaat verder dwars door Siberië helemaal naar Vladivostok om dan aan te komen aan de Chinese Muur in... Bejing. 

Vergeet even alles, neem uw rugzak, laat het dagelijkse leven voor wat het is en kom met ons mee op deze avontuurlijke trip. Zet u comfortabel in deze legendarische trein en houdt uw ogen wagenwijd open. Dit wordt de reis van uw leven!

Reisbeschrijving

Dag 1: AMS/BRU - Moskou
Bij aankomst in Moskou, wordt u overgebracht naar uw hotel voor uw overnachting in Hotel Novotel Moskou met ontbijt en diner inbegrepen.

Dag 2: Moskou, Rusland
Ontdek de hoofdstad van Rusland met een city tour. Bezoek de verbazingwekkende Kremlin, een schatkamer van prachtige kunst, waarna u een bezoek kunt brengen aan de Arbat. Deze straat is ontstaan in de 15de eeuw en daarmee een van de oudste straten van de hoofdstad.

Breng daarna een bezoek aan het klooster, een fort gelegen in het zuidwesten van de stad met een aantal prachtige heiligdommen waaronder de prachtige barokke kerk van de Transfiguratie en de prachtige kathedraal van Notre-Dame-de-Smolensk. U krijgt ook een kans om de beroemde uitgebreide metrostations te bezichtigen en te lunchen in de stad alvorens te worden overgebracht naar uw trein.

Overnacht in de Transsiberië Express
Dag 3: Yekaterinburg, Rusland

Vandaag komt u in de late namiddag aan in de hoofdstad van de Oeral en wordt u overgebracht naar uw hotel. De jacht naar edelstenen, mythologischee mijnwerkers, de executie van de Romanovs, de opkomst van de eerste Russische president Boris Jeltsin en de legendarische gangster vetes van de jaren 1990 - Yekaterinburg is niet alleen de grootste stad van Rusland, het is een stuk conceptuele kunst met een fascinerende historische ondertoon.

Overnachting in Park Inn by Radisson Ekaterinburg met ontbijt en diner inbegrepen.

Dag 4: Yekaterinburg, Rusland

De city tour van vandaag staat in het teken van de laatste dagen van de Tsaar en het Russische Keizerlijke Rijk. Bewonder de weelde van de Russisch-orthodoxe kerken, met hun goud ingelegde muren en felgekleurde koepels, het is niet moeilijk te zien waarom deze structuren wereldwijd worden aanschouwd als de parels van Russische constructie. Bezoek de grens tussen Europe en Azië waar u met één voet in ieder continent kunt staan!

Overnachting in de Transsiberië Express met lunch in de stad voor vertrek

Dag 5 & 6: Aan boord van de Trans-Siberische trein
Reis door Omsk, Novosibirsk en Krasnojarsk waar u straatverkopers tegenkomt die hun waren verkopen op de perrons.

Overnachting in de Transsiberië Express

Dag 7: Irkoetsk - Baikalmeer - Listvianka
Het 'Parijs van Siberië', de klassieke houten architectuur en hoge torens zullen u zeker doen herinneren aan een westerse stad. Het echte hoogtepunt van deze stad is de wijk Irkutskaya Sloboda waar u wordt omringd door liefdevol gereconstrueerde 19e-eeuwse huizen. Uw tour neemt u mee naar het dok van de Angara, de Saint Sauveur kathedraal en het Decembrist Museum.

Na de lunch in het centrum van de stad gaat u verder naar het sprankelende Baikalmeer. Naast een prachtige natuurlijke schoonheid heeft dit meer ongeveer de grootte van Nederland, is het het diepste meer van de wereld en de thuisbasis van een uniek en elegant ras van zoetwaterzeehonden. Het heeft de bijnaam de 'Parel van Siberië' absoluut verdiend.

Op weg naar Listvianka dorp brengt u een bezoek aan het houten architectuurmuseum, Taltsy. Daarna kunt u een wandeling maken langs het schilderachtige meer voor dat u gaat inchecken in uw hotel.

Overnachting in het Krestovaya Pad Hotel met ontbijt en diner inbegrepen en met lunch geserveerd in een restaurant in de stad.
Dag 8: Irkutsk, Rusland
Na het ontbijt, wordt u meegenomen naar het Museum van Baikal waar u leert over het unieke leven in het meer. Loop naar het dorp en de kerk, St. Nikolas, en verken de haven en de vismarkt. Daarna kunt u genieten van een traditionele lunch in het restaurant aan de rand van het Baikalmeer.

Hierna stapt u aan boord van een kleine boot en begint u aan een prachtige reis langs de oude spoorwegbrug Circumbaikal, die u naar Port Baikal brengt, het voormalige centraal station van deze oude route. Vanaf daar kunt u een van de beroemde tunnels zien alvorens terug te keren naar Irkoetsk voor uw diner in een restaurant in het centrum van de stad en uw transfer naar het treinstation.

Overnachting in de Transsiberië Express met lunch geserveerd op het Baikalmeer in een Irkutsk restaurant.

Dag 9: Aan boord van de Trans-Siberian
Rijd langs de rivier de Selenga over de steppe naar Ulaanbaatar.

Overnachting in de Transsiberië Express

Let op: uw tocht langs de Oude Spoorweg Circumbaikal zal afhangen van de beschikbaarheid van boten of het programma zal worden vervangen door een ander bezoek.

Dag 10: Ulaanbaatar, Mongolië
In de ochtend komt u aan in deze prachtige omgeving en wordt u overgebracht naar uw yurt aan de voet van de Mont Khentii. Dit is een wild gebied dat bestaat uit steppen en valleien bezaaid met witte yurts van nomadische veehouders, wilde bloemen en edelweiss, beboste bergen van dennen en lariksen, prachtige rotsformaties uitgehouwen door de erosie van de vele rivieren en bergmeren met een rijke flora en fauna.

Overnachting in een yurt met ontbijt en diner inbegrepen.

Dag 11: Ulaanbaatar, Mongolië
Na het ontbijt brengt u een bezoek aan het bekende boeddhistische klooster Gandan, waar het beroemde 26,5 meter hoge gouden standbeeld van Migjid Janraisig de bodhisattva van Avalokitesvara is gevestigd. Dit wordt gevolgd door een lunch in de stad.

Overnachting in het Ramada Ulaanbaatar City Centre met ontbijt en diner inbegrepen en lunch geserveerd in de stad.

Dag 12: Aan boord van de Trans-Mongolië Trein
Dag 13: Beijing, China
Ontwaak midden tussen de prachtige landschappen van het Chinese platteland. Bij aankomst in Beijing wordt u overgebracht naar de Grote muur, een werelderfgoed van UNESCO dat een integraal deel is geworden van de geschiedenis van China en misschien wel de belangrijkste architectonische structuur die ooit door de mens is gebouwd in de lengte, oppervlakte en massa.

Overnachting in het Beijing Dong Fang Hotel met ontbijt en diner inbegrepen.

Dag 14: Beijing, China
Ontdek deze fascinerende wereldstad met iconische bezienswaardigheden zoals het Tienanmen-plein en het keizerlijk paleis Gugun (De Verboden Stad). Bezoek de Tempel van de Hemel - een plek, waar de Chinese keizers van de Ming en Qing-dynastie jaarlijks offerrituelen opvoeren.

Overnachting in het Beijing Dong Fang Hotel

Dag 15: Beijing – BRU/AMS
Na het ontbijt wordt u overgebracht naar de luchthaven voor uw terugvlucht.

Om u te helpen

30%
Boekt u meer dan 35 dagen van te voren en is het totaal bedrag meer dan €1000 ? Dan hoeft u niet alles in één keer te betalen! Klik de optie aan van een voorschot van 30% op het moment van boeken.

Lees hier onze algemene verkoopsvoorwaarden.

Voor meer informatie of voor telefonische hulp, kunt u ons bellen via (+31) 30 808 01 49.

Uw treinen

U verblijft op de volgende treinen:
- Oural Premium (# 016)
- Trein # 070
- Trans Mongolië

Maaltijden zijn niet inbegrepen in de trein. Ontbijt en warme maaltijden worden geserveerd in uw cabine op bepaalde treinen/routes.

U overnacht in een cabine die wordt gedeeld met 2 andere mensen. U kunt upgraden naar een eigen coupé.

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
De Transsiberië Express is geen luxe trein. Toeristen van over de hele wereld komen hier in aanraking met Russen, Mongolen en Chinezen.

De compartimenten bestaan uit 2 of 4 slaapplaatsen en zijn een gezellige schuilplaats van waaruit u het inspirerende landschap aan u voorbij ziet gaan. Met een tafel en kast vindt u alles wat u nodig heeft om dwars door het grote onbekende te reizen. Toiletten bevinden zich aan weerszijden van de wagon.

De trein stopt vrij regelmatig, iedere 4 uur, soms minuten, soms een half uur. Bij langere stops, krijgt u de gelegenheid om uit te stappen op het platform voor wat frisse lucht en uw benen te strekken. Dit is ook de gelegenheid om wat eten te kopen.

Restaurantwagons
Alle langeafstandstreinen beschikken over een restauratiewagen met grote panoramische ramen die een geweldig uitzicht bieden, terwijl passagiers kunnen genieten van traditionele gerechten.

Uw hotels

U verblijft in standaard kamers in volpension (ontbijt, lunch en diner geserveerd in het hoofdrestaurant - exclusief drankjes)

Hotel Novotel Moscow City 4*
Dit moderne hotel ligt op 3 minuten wandelen van het Delovoy Tsentr metrostation, en op 6 km van het Pushkin Museum. Het beschikt over een stijlvolle en eigentijdse inrichting.

Park Inn by Radisson Ekaterinburg 4*
Dit eigentijds hotel met glazen koepel ligt op 1 minuut van een tramhalte, op 0.8 km van de Yekaterinburg Zoo en op 1,5 km van de Kathedraal op het Bloed, waar Nicolaas II werd neergeschoten.

Hotel Irkutsk 3*
Gelegen aan de oever van de Angara rivier, het 'Irkutsk' hotel is een van de grootste en meest beroemde hotels van de stad. Het hotel biedt gemakkelijke toegang tot de belangrijkste bezienswaardigheden, waaronder het historische hart van de stad en de Siberische houten huizen.

Krestovaya Pad Hotel 3*
Met uitzicht op het Baikalmeer, dit rustieke hotel bevindt zich op 2,4 km van het Baikal Museum en 7 km van het Baikal treinstation. Verdeeld over 8 gebouwen, de moderne kamers hebben een houten lambrisering en zijn voorzien van flatscreen-tv, gratis Wi-Fi en mini-bar.

Ramada Ulaanbaatar Citycenter 4*
Dit hoogbouw hotel in het stadcentrum ligt op 12 minuten lopen van het boeddhistische Gandanklooster en op 1 km van zowel het Ulaanbaatar station als het Mongoolse Natural History Museum.

Beijing Dong Fang Hotel 3*
Dit elegante hotel met aangelegde binnentuin ligt op 7 minuten van het Hufangqiao station, op 2 km van het Tienanmen-plein en op 4 km van de Verboden Stad.

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen

Houd er rekening mee dat als deze hotels niet kunnen worden geboekt, hotels van een vergelijkbare of hogere standaard zullen worden gevonden.

Uw pension en restaurants

Het aangeboden pension hangt af van het programma. Al uw maaltijden zijn inbegrepen (exclusief drankjes) behalve die in de trein en op dag 14 in Peking.

 

Uw visa

U heeft een visum nodig voor alle drie de landen. U bent zelf verantwoordelijk voor de vereiste reisdocumenten en de aanvraag van uw visum. Meer informatie vindt u op de pagina 'details.'

Een uitnodigingsbrief is vereist om uw visumaanvraag te ondersteunen. Om de uitnodigingsbrieven te verkrijgen, dient u ons na uw boeking te contacteren met een kopie van het paspoort van elke reiziger.

Details over het hotel:

Alle praktische informatie over de rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan

Inbegrepen in de prijs:
- Uw verblijf in 4*, 5* en boetiekhotels 
- Uw verblijf in een cabine op de Transsiberië Express
- Uw treinkaarten 
- Een Engelstalige gids 
- Alle transfers 
- Alle maaltijden die beschreven staan in het programma  
- Alle bezoeken die beschreven staan in het programma 

Niet inbegrepen in de prijs:
- Visakosten 
- Dranken 
- Persoonlijke uitgaven 
- Fooien 
- De bezoeken en excursies die niet zijn beschreven in het programma 
- Speciale avondactiviteiten


De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen. Reserveren voor één persoon is niet mogelijk.

Uw reis

Vluchten: Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij. U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Gezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

Opgelet: Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (Code: BRU), Brussel-Charleroi (Code: CRL), Amsterdam (Code: AMS), Rotterdam (Code: RTM) of Eindhoven (Code: EIN). Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Transfers: Inclusief volgens reisprogramma.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is:
Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

Bagage: Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald.

Tour, excursie of autoverhuur: U ontvangt hiervoor de benodigde documenten met uitgebreide beschrijving van uw verblijf of verhuur van de auto uiterlijk 3 weken voor vertrek.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig?

U heeft een visum nodig voor alle drie de landen. U bent zelf verantwoordelijk voor de vereiste reisdocumenten en de aanvraag van uw visum.

Een uitnodigingsbrief is vereist om uw visumaanvraag te ondersteunen. Om de uitnodigingsbrieven te verkrijgen, dient u ons na uw boeking te contacteren met een kopie van het paspoort van elke reiziger.


België: http://diplomatie.belgium.be/nl/Diensten/Op_reis_in_het_buitenland/reisdocumenten
Nederland: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/reisadviezen/inhoud

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan Belgische burgers of inwoners van de Europese Unie, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.


Regenseizoen
Hou er rekening mee dat u te maken heeft met regenseizoenen. Voordat u uw periode boekt raden wij u aan om op internet te informeren naar deze periodes.


Belangrijke informatie over vluchten

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt verstuurd een paar dagen na de reservering via e-mail ter bevestiging.

Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema.

In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel.

Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen. De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij.

Reisdocumenten

Nadat u de ontvangstbevestiging heeft ontvangen van uw aankoop en wanneer deze betaald is, sturen wij u per e-mail :

- Een document voor het transport in de vorm van een elektronisch ticket (wanneer u een aanbieding met transport heeft gekocht). In dit document vindt u alle informatie betreffende uw transport (tijd en plaats / informatie voor de check-in / bagage informatie).

- Een of meerdere boekingsbewijzen die bij aankomst gepresenteerd moet worden aan de receptie en aan de dienstverlener voor eventuele bijgeboekte opties.
U kunt hier ook alle adres- en contactgegevens van uw hotel of dienstverlener vinden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Onze diensten zijn kwalitatief, betrouwbaar en reactief
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. De Transsiberië Express: Van Moskou naar Bejing