De Transsiberië Express: Van Moskou naar het Baikalmeer - Moskou - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Ga op een onvergetelijke reis die u meeneemt naar merkwaardige regio's met een prachtige geschiedenis
  • Van het prachtige Baikalmeer tot weelderige orthodoxe kerken en de magie van het Rode Plein: deze tour zal u de adem benemen
  • De Trans-Siberische spoorwegen zijn bijna 10.000 km lang, doorkruisen 8 verschillende tijdzones en zorgen voor bijzondere momenten tijdens deze reis

Uw bestemmingen

Moskou, Rusland
De Russische hoofdstad is een mysterieuze plek met een rijke geschiedenis en een levendige cultuur. Hier vindt u indrukwekkende historische gebouwen naast hedendaagse architectuur en moderniteit. Ontdek de hoogtepunten van de stad tijdens een uitstapje naar het Kremlin van Moskou, een schatkamer van prachtige kunst, waarna u een wandeling maakt door de Arbatstraat, gebouwd in de 15de eeuw en de oudste en bekendste straat van de hoofdstad. Moderne kunst en muziek zijn hier vandaag levendiger dan ooit. De gevarieerde geschiedenis van de hoofdstad van Rusland zal u blijven verrassen.
Kazan, Rusland
Ontdek de bezienswaardigheden, geschiedenis en het culturele erfgoed van Kazan, de hoofdstad van Tatarstan waarvan de naam in het Tataars letterlijk 'smeltkroes' betekent. Waar u ook kijkt, u ziet overal schitterende minaretten en kleurrijke koepels die een eclectische stad vormen waar u voor zult smelten. Maak een grote tour door het centrum van Kazan, gevolgd door een bezoek aan het Kremlin van Kazan en een heerlijke lunch waarbij u de Tartaarse keuken kunt proeven.
Jekaterinburg, Rusland
Welkom in de hoofdstad van de Urals, dit is de plaats van de laatste dagen van het Keizerrijk Rusland en de legendarische gangsteroorlogen. Maak kennis met de rijkdom van de Russisch-orthodoxe kerken, met hun gouden omhulde muren en felgekleurde koepels. Het is niet moeilijk om te zien waarom deze structuren worden gezien als de parels van de Russische constructie. Bezoek de grens tussen Europa en Azië, waar u met één voet in elk continent kunt staan!
Irkutsk, Rusland
Het 'Parijs van Siberië' zal u met zijn klassieke houten architectuur en hoge torens doen herinneren aan een westerse stad. Maar deze reis is vooral gewijd aan het ervaren van de historie van de stad met een bezoek aan onder andere het Decembrist House. U kunt hier gemakkelijk de hele dag slenteren door de mooie straten van de stad en genieten van ieder moment. Het absolute hoogtepunt van deze stad is de wijk Irkutskaya Sloboda, waar u omringd wordt door prachtig gereconstrueerde 19de-eeuwse huizen. Uw Siberische reis eindigt met een bezoek aan het Talsty museum, gelegen op een schilderachtige plek aan de rechteroever van de Angara rivier.

Reisbeschrijving

Dag 1: Aankomst in Moskou
Bij aankomst in Moskou wordt u overgebracht naar uw hotel.
Overnachting in Radisson Sadu 4* met ontbijt inbegrepen.

Dag 2: Moskou
Na het ontbijt ontdekt u de hoofdstad van Rusland met een citytour. U bezoekt onder andere het Rode Plein, de Tretyakovgallerij en een van de mooiste metrostations in Moskou. Geniet van een lunch in de stad gevolgd door een vrije middag waarbij u de stad verder kunt verkennen op uw eigen tempo. Na het diner in de stad wordt u tijdig overgebracht naar de trein voor uw vertrek om 20.40 uur.
Overnachting op de Transsiberië Express.

Dag 3: Kazan - Yekateringburg 
Bij aankomst krijgt u een rondleiding door Kazan die u naar prachtige bezienswaardigheden brengt zoals het Kremlin van Kazan, de Tatar moskeeën en de orthodoxe kathedralen. U wordt overgebracht naar het treinstation voor uw vertrek om 20.00 uur.
Overnachting op de Transsiberië Express.
Dag 4: Yekateringburg
Na het ontbijt brengt u een bezoek aan het Ganina Yama klooster van de Romanovs. Daarna geniet u van een rondleiding door de stad. U wordt overgebracht naar het treinstation voor uw vertrek om 22.20 uur.
Overnachting op de Transsiberië Express.

Dag 5 & 6: Aan boord van de Transsiberië Express
Leun achterover en geniet van een prachtig landschap. Reis door Omsk, Novosibirsk en Krasnojarsk waar u straatverkopers tegenkomt die hun waren verkopen op de perrons. 
Overnachting in de Transsiberië Express.

Dag 7: Irkutsk - Baikalmeer
Begin de dag met een bezoek aan het 'Parijs van Siberië' en ga daarna verder naar het Baikalmeer. Naast een prachtige natuurlijke schoonheid heeft dit meer ongeveer de grootte van Nederland. Het Baikalmeer is het diepste meer van de wereld en de thuisbasis van een uniek en elegant ras van zoetwaterzeehonden. Het heeft de bijnaam de 'Parel van Siberië' absoluut verdiend. Daarna brengt u een bezoek aan het houten architectuurmuseum, Taltsy.
Overnachting in Hotel Mayak 4* met ontbijt inbegrepen. 

Dag 8: Baikalmeer
Na het ontbijt bezoekt u het Baikal Museum. In de namiddag bent u vrij om de omgeving te verkennen op uw eigen tempo.
Overnachting in Hotel Mayak 4* met ontbijt inbegrepen. 

Dag 9: Baikalmeer - Thuis
Na het ontbijt wordt u overgebracht naar de luchthaven voor uw terugvlucht.

Om u te helpen

30%
Boekt u meer dan 35 dagen van te voren en is het totaal bedrag meer dan €1000 ? Dan hoeft u niet alles in één keer te betalen! Klik de optie aan van een voorschot van 30% op het moment van boeken.

Lees hier onze algemene verkoopsvoorwaarden.

Voor meer informatie of voor telefonische hulp, kunt u ons bellen via (+31) 30 808 01 49.

Uw treinen

Maaltijden zijn niet inbegrepen in de trein. Ontbijt en warme maaltijden worden geserveerd in uw cabine op bepaalde treinen/routes. 

U overnacht in een cabine die wordt gedeeld met 2 andere mensen. U kunt upgraden naar een eigen coupé.

 

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
De Transsiberië Express is geen luxe trein. Toeristen van over de hele wereld reizen samen met Russen, Mongolen en Chinezen. 

De compartimenten bestaan uit 2 of 4 slaapplaatsen en zijn een gezellige schuilplaats van waaruit u het inspirerende landschap aan u voorbij ziet gaan. Met een tafel en kast vindt u alles wat u nodig heeft om dwars door het grote onbekende te reizen. Toiletten bevinden zich aan weerszijden van de wagon. 

De trein stopt vrij regelmatig, iedere 4 uur, soms minuten, soms een half uur. Bij langere stops, krijgt u de gelegenheid om uit te stappen op het platform voor wat frisse lucht en uw benen te strekken. Dit is ook de gelegenheid om wat eten te kopen. 

Restaurantwagons 
Alle langeafstandstreinen beschikken over een restauratiewagen, met grote panoramische ramen die een geweldig uitzicht bieden, waar reizigers genieten van traditionele gerechten.

Houd er rekening mee dat door de beperkte ruimte sommige speciale dieetwensen niet kunnen worden voldaan aan boord van de trein. Deze aanbieding is ook niet geschikt voor personen met beperkte mobiliteit door het aantal wandelingen en trappen.

Uw hotels

U verblijft in Standaard Kamers met ontbijt inbegrepen.

Radisson Sadu 4 * - Moskou
Breng een bezoek aan de populaire bezienswaardigheden van de hoofdstad van Rusland. De uitstekende locatie van deze eigentijdse accommodatie in de historische wijk van Moskou zorgt ervoor dat u niets moet missen. Dit hotel ligt vlak bij het Rode Plein en het Kremlin en ligt op een steenworp afstand van het metrostation Polyanka, zodat u gemakkelijk naar belangrijke bestemmingen kunt reizen.

Hotel Mayak 4* - Baikalmeer
Dit hotel ligt aan de oever van het meer. U kunt zich geen betere plaats voorstellen om dit prachtige deel van Rusland te verkennen!

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen

Houd er rekening mee dat als deze hotels niet kunnen worden geboekt, hotels van een vergelijkbare of hogere standaard zullen worden gevonden.

Uw visa

U heeft een visum nodig voor Rusland. U bent zelf verantwoordelijk voor de vereiste reisdocumenten en de aanvraag van uw visa. Meer informatie vindt u op de pagina 'details.'

Een uitnodigingsbrief is vereist om uw visumaanvraag voor Rusland te ondersteunen. Om de uitnodigingsbrieven te verkrijgen, dient u ons na uw boeking te contacteren met een kopie van het paspoort van elke reiziger. Daarna kunt u zelf overgaan tot de aanvraag van uw visum.

Details over het hotel:

Alle praktische informatie over de rondreis:
- De rondreis is  toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit. Neemt u alstublieft contact met ons op mocht u hiervan gebruik willen maken.
- Huisdieren zijn niet toegestaan.
- Let op: u kunt deze aanbieding niet annuleren. Annulering leidt tot 100% kosten.

Inbegrepen in de prijs:
- Uw verblijf in 4* hotels  
- Uw verblijf in een cabine op de Transsiberië Express 
- Uw treinkaarten  
- Een Engelstalige gids  
- Alle transfers  
- Alle maaltijden die beschreven staan in het programma   
- Alle bezoeken die beschreven staan in het programma  

Niet inbegrepen in de prijs:
- Visakosten  
- Dranken  
- Persoonlijke uitgaven  
- Fooien  
- De bezoeken en excursies die niet zijn beschreven in het programma  
- Speciale avondactiviteiten 

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen.

Uw reis

Vluchten: Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij. U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Gezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

Opgelet: Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (Code: BRU), Brussel-Charleroi (Code: CRL), Amsterdam (Code: AMS), Rotterdam (Code: RTM) of Eindhoven (Code: EIN). Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Transfers: Inclusief volgens reisprogramma.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is:
Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

Bagage: Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald.

Tour, excursie of autoverhuur: U ontvangt hiervoor de benodigde documenten met uitgebreide beschrijving van uw verblijf of verhuur van de auto uiterlijk 3 weken voor vertrek.

Belangrijke informatie

Let op: u heeft een visum nodig. U bent zelf verantwoordelijk voor de aanvraag. Bekijk het op de website van de overheid.

Een uitnodigingsbrief is vereist om uw visumaanvraag voor Rusland te ondersteunen. Om de uitnodigingsbrieven te verkrijgen, dient u ons na uw boeking te contacteren met een kopie van het paspoort van elke reiziger. Daarna kunt u zelf overgaan tot de aanvraag van uw visum.

België: http://diplomatie.belgium.be/nl/Diensten/Op_reis_in_het_buitenland/reisdocumenten
Nederland: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/reisadviezen/inhoud

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan Belgische burgers of inwoners van de Europese Unie, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Belangrijke informatie over vluchten

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt verstuurd een paar dagen na de reservering via e-mail ter bevestiging.

Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema.

In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel.

Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen. De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij.

Reisdocumenten

Nadat u de ontvangstbevestiging heeft ontvangen van uw aankoop en wanneer deze betaald is, sturen wij u per e-mail :

- Een document voor het transport in de vorm van een elektronisch ticket (wanneer u een aanbieding met transport heeft gekocht). In dit document vindt u alle informatie betreffende uw transport (tijd en plaats / informatie voor de check-in / bagage informatie).

- Een of meerdere boekingsbewijzen die bij aankomst gepresenteerd moet worden aan de receptie en aan de dienstverlener voor eventuele bijgeboekte opties.
U kunt hier ook alle adres- en contactgegevens van uw hotel of dienstverlener vinden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Onze diensten zijn kwalitatief, betrouwbaar en reactief
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. De Transsiberië Express: Van Moskou naar het Baikalmeer