Lotte Hotel Moscow 5* - Moskou - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Profiteer van een gunstige locatie op 10 minuten wandelen van het Kremlin
  • Geniet van een sprookjesachtig verblijf in één van de meest luxueuze hotels van de stad
  • Ontdek de geschiedenis van dit land dat door veel verschillende culturen beïnvloed is
  • En ook... Er zijn 2 fantastische excursies inbegrepen in deze aanbieding

Traveller's Choice Award

Trip advisor
Dit hotel won de Traveller's Choice Award van Tripadvisor, de hoogste award van deze leidende reisbeoordelingswebsite. Deze jaarlijkse prijs wordt uitgereikt aan het beste van het beste, voor service, kwaliteit en klanttevredenheid.

Welkom in... Moskou

Bent u op zoek naar een unieke en fascinerende citytrip?
Kom dan richting de Russische hoofdstad voor een verblijf dat u nooit meer zult vergeten! Het Kremlin, het Rode Plein, de indrukwekkende Kathedraal van de Voorbede van de Moeder Gods of het overwinningspark (Park Pobedy), het zijn allemaal plekken die u zullen verbazen met hun schoonheid en bijzondere architectuur.

Dit is een plek waar politiek, wetenschap, cultuur, architectuur, moderniteit en de bedrijfswereld elkaar ontmoeten. 
Een ding is zeker, een bezoek aan Moskou zal u van het begin tot einde charmeren!

Uw hotel

Met een gunstige ligging in het hart van het financiële en commerciële district, is het Lotte Hotel Moscow 5* de ideale uitvalsbasis om de Russische hoofdstad te ontdekken. Vanaf uw aankomst duikt u in een luxueuze en extravagante wereld waarbij traditie en moderniteit elkaar feilloos aanvullen. De inrichting en de sfeer in deze accommodatie zal bezoekers bekoren die zich helemaal willen onderdompelen in de Russische cultuur, vanuit het comfort van één van de beste hotels van de stad.

In het bekroonde restaurant ontdekt u authentieke smaken en na een dag in de stad kunt u alle spanning vergeten in de luxueuze spa.

Bij aankomst proeft u van een lekkere Tulskiy pryanik (een soort plaatselijke kruidenkoek) om uw verblijf smaakvol te starten!

Uw kamer

Voor een zalige nachtrust bieden we u de keuze tussen een elegante en ruime Superior Kamer of een Deluxe Kamer. 

Laat u verleiden door de elegante sfeer in uw luxueuze Superior Kamer. Hier geniet u van een optimaal comfort dankzij het Kin size bed en komt u dankzij van de moderne faciliteiten helemaal tot rust na een dag rondwandelen in de straten van Moskou.

Wilt u zich als een echte koning of koningin voelen tijdens uw vakantie? Kies dan voor een prachtige Deluxe Kamer met moderne voorzieningen, veel ruimte en gratis wifi.

Maximale kamercapaciteit van de Superior Kamer:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
1 Baby
of

Maximale kamercapaciteit van de Deluxe Kamer:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen

Uw pension en restaurants

Om uw dagen op Russische bodem goed te starten, geniet u van de formule op basis van ontbijt. Optioneel en met supplement kiest u voor halfpension.

Voor uw andere maaltijden kunt u van de eerlijke Italiaanse smaken proeven in het restaurant OVO by Carlo Cracco , waar chef Carlo Cracco - bekroond met 2 Michelinsterren - er telkens opnieuw voor zorgt dat u geniet van culinaire hoogstandjes in een modern en gezellig interieur.

Aan het einde van de dag kunt u relaxen in The Lounge, waar u in een ontspannen en gezellige sfeer een drankje neemt om uw avonturen te delen met uw medereizigers. Op The Terrace neemt u een heerlijke maaltijd of lekkere cocktail met een adembenemend uitzicht over de stad.

Activiteiten

Tijdens uw verblijf kunt u eindeloos genieten van ontspanning en verwennerij in de luxueuze spa van het hotel. Op maar liefst 1500 m² ontdekt u een ontspannen sfeer en een waaier aan behandelingen en massages. De spa werd bekroond met talrijke prijzen, zoals die van Best Luxury Spa van Rusland, Hotel Spa of the Year, Perfect Hotel Spa en nog veel meer.

Wie het ook belangrijk vindt om in vorm te blijven op vakantie, kan terecht in de volledig uitgeruste fitnessruimte waar een professionele coach u zal begeleiden. In de Altrium Garden kunt u genieten van de rust en het 26 meter hoge fresco bewonderen.

Extra opties

Tretjakovgalerij

Extra opties
Deze galerij is een nationale schat aan Russische kunst en één van de grootste musea ter wereld. De collectie bestaat volledig uit werken van Russische kunstenaars en bevat meer dan 130 000 schilderijen, beeldhouwwerken en nog veel meer uit de periode van de 11e tot het begin van de 20e eeuw.

Tour door Moskou en Radisson cruise (1h30)

Extra opties
Tijdens deze rondleiding met gids ontdekt u het Standbeeld van Peter de Grote aan de oevers van de Moskova rivier, de Christus Verlosserkathedraal, het Convento de Novodevichy, het Witte Huis en de winkelstraat New Arbat Avenue. Vervolgens maakt u een cruise over de rivier in een moderne boot met plaats voor 140 mensen, waar aan de hand van video- en geluidsmateriaal meer uitleg wordt gegeven.

Russische metro en New Arbat Avenue (3 uur)

Extra opties
De metro in Moskou wordt gezien als het mooiste ondergrondse transportsysteem ter wereld. Het is als het ware een echte ondergrondse stad met decoratie in marmer, brons en graniet. De eerste metrolijn ging open in 1935, vandaag zijn er meer dan 150 stations met elk een unieke stijl. De oude stations werden gebouwd volgens Stalins plan en propaganda en sommige zien eruit als echte paleizen.

New Arbat Avenue is een voetgangerszone in het centrum van de stad. In de 19e eeuw was het de favoriete buurt van de adel en intellectuelen. Vandaag de dag vindt u er creatievelingen en artiesten, met trendy winkels en cafés.

Russische folkloreshow Kostroma (3 uur, transfers inbegrepen)

De Russische Nationale Dansvoorstelling “Kostroma” toont u een uniek inzicht in de eeuwenoude folklore en tradities van het land. Het laat u zien wat de Russische cultuur echt betekent voor de bevolking. Met 50 dansers op het podium in prachtige kostuums en met schitterende decors, wordt u als het ware betoverd door de kracht en de emoties.

Leuke excursies ter plaatse

Bezoek aan het Rode Plein

Leuke excursies ter plaatse
Het Rode Plein blijft het kloppende hart van de stad. Er zijn weinig plekken waar zo'n fascinerende geschiedenis op rust als op dit centrale plein in Moskou. Met zijn beroemde en bijzondere architectuur is de 16e eeuwse Kathedraal van de Voorbede van de Moeder Gods hét symbool van Rusland. Met ook het mausoleum van Lenin is het Rode Plein een sprekend voorbeeld van het turbulente verleden van het land.

Uw gids komt u ophalen bij het hotel en samen neemt u de metro (van het prachtige station Smolenskaya tot Ploshad Revolutsii).

Bezoek aan het Kremlin en het Armory Museum

Leuke excursies ter plaatse
Het Kremlin is dan weer het symbool van twee machtige culturen, dat van het middeleeuws Muscovy en van de Sovjet-Unie. Vandaag is het nog steeds fascinerend en onheilspellend tegelijkertijd, een mix van overdadige weelde en mysterie. De eclectische mengeling van architecturale stijlen weerspiegelt deze paradoxen. Hier vindt u één van de grootste en interessantste musea ter wereld en het is de officiële woonplaats van de president.

Om u te helpen

30%
Boekt u meer dan 35 dagen van te voren en is het totaal bedrag meer dan €1000 ? Dan hoeft u niet alles in één keer te betalen! Klik de optie aan van een voorschot van 30% op het moment van boeken.

Lees hier onze algemene verkoopsvoorwaarden.

Details over het hotel:

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Aantal kamers in het hotel: 300
Check-in: 15u
Check-out: 13u
Huisdieren zijn niet toegestaan

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is.

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen.

Praktische informatie over de kamer:
Mits beschikbaar op het moment van reserveren. Enkele kamers zijn beschikbaar voor mindervaliden (al gelang beschikbaarheid). Neemt u alstublieft contact met ons op mocht u hiervan gebruik willen maken.

Annuleringsvoorwaarden:
- Gratis annulering meer dan 21 dagen voor vertrek
- Bij annulering 21-7 dagen voor vertrek: 25% van het totaalbedrag
- Bij annulering minder dan 7 dagen voor vertrek of bij het niet opdagen: 100% van het totaalbedrag

Het hotel is uitgerust met:

  • 24-uurs receptie
  • Conciërge
  • Wisselkantoor
  • Safe
  • Parking
  • Schoenen poetsen
  • Strijkdienst
  • Wasserij en stomerij
  • Roomservice

De kamers zijn uitgerust met:

  • LCD televisie
  • DVD speler
  • Badkamer
  • Badjassen en slippers
  • Kranten

Activiteiten bij het hotel:

  • Tuin
  • Spa
  • Hamam
  • Sauna
  • Fitnessruimte

Uw reis

Vluchten: Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij. U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Gezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

Opgelet: Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (Code: BRU), Brussel-Charleroi (Code: CRL), Amsterdam (Code: AMS), Rotterdam (Code: RTM) of Eindhoven (Code: EIN). Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Transfers: Optioneel bij te boeken in de volgende stap van de reservering. De afstand tussen luchthaven van Moskou en uw hotel bedraagt ongeveer 30 km.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is:
Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

Bagage: Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald.

Tour, excursie of autoverhuur: U ontvangt hiervoor de benodigde documenten met uitgebreide beschrijving van uw verblijf of verhuur van de auto uiterlijk 3 weken voor vertrek.

Tussenstop Verenigde Staten of Canada: Indien u een tussenstop maakt in de Verenigde Staten of in Canada, heeft u hiervoor een visum nodig.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.

Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Belangrijke informatie over vluchten

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering.

Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema.

In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel.

Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen. De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Reisdocumenten

Nadat u de ontvangstbevestiging heeft ontvangen van uw aankoop en wanneer deze betaald is, sturen wij u per e-mail :

- Een document voor het transport in de vorm van een elektronisch ticket (wanneer u een aanbieding met transport heeft gekocht). In dit document vindt u alle informatie betreffende uw transport (tijd en plaats / informatie voor de check-in / bagage informatie).

- Een of meerdere boekingsbewijzen die bij aankomst gepresenteerd moet worden aan de receptie en aan de dienstverlener voor eventuele bijgeboekte opties.
U kunt hier ook alle adres- en contactgegevens van uw hotel of dienstverlener vinden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Lotte Hotel Moscow 5*