Hoogtepunten van Myanmar met eiland verlenging en optionele stopover in Dubai - Yangon - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

 • Op naar Myanmar voor het avontuur van uw leven en ontdek de absolute hoogtepunten waaronder Yangon, Bagan en het Inlemeer
 • Geniet van een comfortabel verblijf in luxe 4* of 5* hotels en profiteer van de kennis van een Engelssprekende gids en chauffeur tijdens deze ongelooflijke rondreis
 • Kies voor een optionele stopover in Dubai en ontdek de charme van deze bruisende stad met een verblijf in het Holiday Inn Dubai Festival City 4*

Welkom in ... Myanmar !

Deze bijzondere rondreis neemt u mee door het onvergetelijke Myanmar, het voormalige Birma. Myanmar grenst aan Bangladesh, China, India, Laos en Thailand en is één van de meest geliefde bestemmingen voor diegenen die een rustig deel van Azië willen ontdekken. Tot nog niet zo lang geleden was dit land gesloten voor toeristen en nu kunnen bezoekers uiteindelijk de meest prachtige bezienswaardigheden bezoeken waaronder de tempels van Bagan en de Shwedagon Pagode om nog maar te zwijgen van de wonderbaarlijke zandstranden. 

Reisbeschrijving

U heeft de keuze uit volgende aanbiedingen:

Aanbieding 1: Privérondreis door Myanmar in 7 of 13 nachten

Aanbieding 2: Verblijf van 3 nachten in Dubai en privérondreis door Myanmar in 7 of 13 nachten


Uw reisprogramma in het kort:


Dag 1: Aankomst in Yangon
Dag 2: Yangon - Bagan 
Dag 3: Bagan 
Dag 4: Bagan - Popa - Kalaw
Dag 5: Kalaw - Pindaya- Inlemeer
Dag 6: Inlemeer                                
Dag 7: Inlemeer – Heho - Yangon 
Dag 8: Yangon - Vertrek

Uw optionele verlenging naar Nyaung Phee Island
Dag 8: 
Yangon - Kaw Thaung - Nyaung Oo Phee Island
Dag 9, 10 en 11:
Nyaung Oo Phee Island
Dag 12: 
Nyaung Oo Phee Island - Kaw Thaung 
Dag 13: 
Kaw Thaung - Yangon
Dag 14:
Yangon - Vertrek

Uw reisprogramma

Dag 1: Aankomst in Yangon
Aankomst op de internationale luchthaven van Yangon aan het einde van de dag. Onthaal door uw chauffeur en transfer naar uw hotel. Check-in en welkomstdrankje in het hotel.
Overnachting in het hotel.

Dag 2: Yangon - Bagan 
Ontbijt in het hotel en transfer naar het vliegveld van Yangon voor de vlucht naar Bagan. Bagan is de meest verbazingwekkende site in Myanmar, zo niet in heel Zuidoost-Azië. Aan de oevers van de Irrawaddy liggen duizenden stoepa's en tempels vol geschiedenis. Inderdaad, van welke kant u ook kijkt, u bent omringd door ruïnes van alle soorten en maten. Deze ongelooflijke concentratie van tempels gemaakt van Bagan het hoogtepunt van uw verblijf in Myanmar. Transfer naar het hotel en check-in na 14.00 uur.
In de avond brengt u een bezoek aan de gouden stupa van de Shwezigon pagode voor een kennismaking met de rijke geschiedenis van Bagan. Ga verder naar de "Bagan Viewing" van Nan Myint om de zonsondergang te bewonderen. 
Overnachting in het hotel.
Dag 3: Bagan 
Ontdek het oude en nieuwe Bagan en Nyaung Oo per elektrische fiets of met een kleine elektrische step, een van de meest leuke manieren om Bagan te bezoeken. U begint met een bezoek aan de elegante Htilominlo-tempel, bekend om zijn mooie gipsen beelden en geglazuurde stenen versieringen. Daarna bezoekt u de Shwegugyi-tempel, ook wel de Grote Gouden Grot genoemd, een getuige van de Bagan-architectuur in de middeleeuwen. Vervolgens gaat uw ontdekkingstocht verder met een bezoek aan Thatbyinnyu, de grootste tempel in Bagan. U reist met paard en wagen langs 2 eeuwenoude tempels (2 passagiers per wagen). Geniet van een magnifieke zonsondergang van het verhoogde terras van een van deze tempels. 
Overnachting in het hotel.

Dag 4: Bagan - Popa - Kalaw 
Ontbijt in het hotel en vertrek naar Kalaw langs Mount Popa. Deze rit is een kans om prachtige landschappen te bewonderen, onderbroken door suikerpalmen. Leer meer over het boerenleven op het platteland van Bagan tijdens een stop in een dorpje, waar u kunt zien hoe suikerpalmen geoogst en verwerkt worden. Hier kunt u ook toddy proeven (alcohol op basis van palmolie). Mount Popa is een van de meest heilige plekken in Myanmar. De officiële naam is Popa Taung Kalat, een vulkaan die 1.518 meter boven de zeespiegel uittorent met boven op de top een Boeddhistische tempel. Optioneel kunt u de 777 treden beklimmen die leiden naar het Taung Kalat klooster. Let op: deze klim is pittig, moet gedeeltelijk op blote voeten worden gedaan, en wordt nog lastiger door de apen onderweg.
Nadien rijdt u door naar Kalaw, waar u incheckt in uw hotel en tijd heeft om te relaxen.
Overnachting in het hotel.
Dag 5: Kalaw - Pindaya- Inlemeer
Ontbijt in het hotel. Uw tocht begint met een bezoek aan het bergdorp Kalaw. Kalaw is gekend om zijn gematigd klimaat en dennenbossen en is een stad gebouwd door de Britten om even te ontsnappen aan het warme klimaat van de vlakten.
Vervolgens reist u door naar Pindaya, gelegen op 1600 meter hoogte, aan de voet van een meer en omgeven door bergen. Bezoek aan een atelier waar men parasols maakt van shan-papier, op basis van moerbeiblad.
Later bezoekt u de grotten van Pindaya, die onderdak bieden aan meer dan 8000 Boeddhabeelden verdeeld in verschillende kamers. Ze zijn gemaakt van albast, teak, marmer, baksteen en cement, verguld of wit geverfd; sommigen zijn uit de rots gesneden.
Transfer per kano naar uw hotel.
Overnachting in het hotel.

Dag 6: Inlemeer
Na uw ontbijt verkent u met uw chauffeur de streek van het Inlemeer. U gaat aan boord van een gemotoriseerde kano. Ontdekking van een schitterende omgeving: het meer is omgeven door dichte bossen en is een blauwe en paarse oase onderbroken door eilanden, tempels en kloosters. Eerste contact met de Inthas, marinemensen, beroemd om hun vreemde manier (uniek in de wereld) om te vissen met een valstrik en te roeien met één been. Het is ook een gelegenheid om de drijvende markt en een paaldorp, in het midden van drijvende tuinen, te bezoeken. 
Nadien bezoekt u het klooster Nga Phe Chaung. Dit houten klooster, gebouwd op palen, bevat een verbazingwekkende verzameling Boeddhabeelden. Ook bezoekt u de Phaung Daw Oo-pagode, een van de belangrijkste heiligdommen van het meer. Tot slot ontdekt u de lokale ambachten van het Inlemeer tijdens een stop in het dorp Inpawkhone, beroemd om het weven van stengels van lotusbloemen, en een traditionele Birmese sigarenfabriek.
Transfer per kano naar uw hotel.
Overnachting in het hotel.
Dag 7: Inlemeer – Heho - Yangon
Ontbijt en transfer naar de luchthaven van Heho voor uw vlucht naar Yangon. 
Bezoek 's middags de Bogyoke Aung San markt, ook gekend als Scott Market. De 2.000 boetieks bieden de grootste selectie van typisch Birmees handwerk en andere voorwerpen (opmerking: de markt is gesloten op maandag en feestdagen). 
Vervolgens bezoekt u in de late middag de indrukwekkende Shwedagon Pagoda en zijn gouden stoepa van bijna 100 meter, een magische plek bij zonsondergang. 
Overnachting in het hotel.

Dag 8: Yangon - Vertrek

Na het ontbijt in het hotel heeft u de rest van de dag vrij tot u met een transfer naar de luchthaven van Yangon wordt gebracht voor uw vlucht huiswaarts.

Optionele verlenging naar Nyaung Phee Island

Dag 8: Yangon - Kaw Thaung - Nyaung Oo Phee Island
Ontbijt in het hotel en transfer naar de luchthaven van Yangon voor uw vlucht naar Kaw Thaung. Kaw Thaung (bekend in het koloniale tijdperk als Victoria Point) is de zuidelijkste stad van Myanmar. Transfer naar de pier van Myo Ma Jetty waar u met een speedboot naar het Nyaung Oo Phee Island wordt gebracht (boot vertrekt rond 14.00 uur). Bij aankomst heeft u de rest van de dag vrij voor ontspanning in het hotel en het eiland. Barbecue op het strand. 
Overnachting in het hotel.

Dag 9, 10 en 11: Nyaung Oo Phee Island

Tijdens de komende dagen bent u vrij om ten volle van uw verblijf op het eiland te genieten.
Ontbijt en lunch in het Island's restaurant en 's avonds barbecue op het strand.
Tijdens de dag kunt u gaan snorkelen en de onderwaterwereld ontdekken of op verkenning gaan naar andere eilandjes. U wordt tijden het snorkelen begeleid door ervaren duikers. 
Overnachting in het hotel.

Dag 12: Nyaung Oo Phee Island - Kaw Thaung 
Na het ontbijt in het hotel heeft u nog wat vrije tijd of om foto's te nemen van het mooie eilandleven. Nadien check-out en lunch.
U gaat vervolgens met de speedboot terug naar Kaw Thaung (boot vertrekt rond 13.30 uur).
Diner en overnachting in Kaw Thaung.

Dag 13: Kaw Thaung - Yangon

Na het ontbijt in het hotel heeft u nog wat vrije tijd. Nadien check-out en lunch. Daarna wordt u met een transfer naar de luchthaven van Kaw Thaung gebracht voor uw vlucht naar Yangon. 
Overnachting in Yangon.

Dag 14: Yangon - Vertrek

Na het ontbijt in het hotel heeft u de rest van de dag vrij. Nadien transfer naar de luchthaven van Yangon voor uw vlucht huiswaarts.
Opmerking: Houd rekening met de zware files in Yangon en ongeveer twee uur voor uw transfer van het hotel naar de luchthaven. U dient ook minstens twee uur voor het opstijgen in de luchthaven aanwezig te zijn. 

Uw hotels

Tijdens de rondreis van 7 of 13 nachten verblijft u in luxueuze 4* of 5* hotels naar uw keuze. 

Opgelet: indien onderstaande hotels niet beschikbaar zijn, wordt u ondergebracht in gelijkwaardige hotels.

4* hotels

YangonSuperior Kamer in het Rose Garden Hotel
Bagan: Deluxe Kamer in het Amazing Bagan Golf Resort
Kalaw: Superior Kamer met tuinzicht in het Kalaw Heritage Hotel
Inle Lake: Private Pond Garden Cottage met tuinzicht in het Inle Resort Hotel
Kawthaung: Villa met zeezicht of Villa op de heuvel in het Victoria Cliff Hotel & Resort 
Nyaung Oo Phee Island: 
Strandvilla of Deluxe Kamer in het Victoria Cliff Hotel & Resort

5* hotels

Yangon: Deluxe Kamer in het Chatrium Hotel
Bagan: Villa in het Bagan Lodge Hotel
Kalaw: Deluxe Villa in het Kalaw Hill Lodge
Inle Lake: Floating Cottage Kamer in het Pristine Lotus Hotel 
Kawthaung: Strandvilla of Deluxe Kamer in het Victoria Cliff Hotel & Resort 
Nyaung Oo Phee Island: 
Strandvilla of Deluxe Kamer in het Victoria Cliff Hotel & Resort 

Maximale kamercapaciteit voor 4* en 5* hotels:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension

Deze aanbieding is inclusief maaltijden volgens het programma.

Tijdens de rondreis profiteert u van een inbegrepen ontbijt en tijdens de verlenging op het eiland geniet u van volpension. Wanneer u een verblijf boekt tussen 15 december en 15 januari krijgt u een upgrade naar volpension (enkel bij verblijven van 7 nachten).

Indien u wenst, kunt u optioneel kiezen voor halfpension (ontbijt en lunch, exclusief drankjes) of volpension (exclusief drankjes). 

Uw optionele stopover in Dubai

U kunt kiezen om uw vakantie te starten met een verblijf van 3 nachten in het bruisende Dubai. 

Just for you
Speciaal voor u:
 • Superior Kamer
 • Ontbijt
 • Vroege check-in vanaf 08.00 uur
 • 20% korting in geselecteerde restaurants/café's (Sirocco, Zest, Anise Restaurant, Zaytoun Restaurant, Vista Bar, Choix Patisserie en The Fish House), korting geldt niet voor optioneel half-of volpension of andere speciale aanbiedingen of promoties
 • 20% korting in de InterContinental Spa
Uw hotel
Het Holiday Inn Dubai Festival City 4* ligt in het hart van de nieuwste winkelwijk van Dubai. Een schitterend hotel in een prachtige wolkenkrabber, met een modern en ruim interieur, waar alles tot in de details wordt verzorgd, zoals het alleen in Dubai kan.

Uw kamer
De Superior Kamer wordt gekenmerkt door een verfijnd ontwerp en moderne meubels, om een ontspannen en gastvrije omgeving te creëren. De ruime badkamer biedt volledig comfort en vanuit de grote ramen kunt u genieten van een onvergetelijk uitzicht op Dubai.

Uw pension
Deze aanbieding is inclusief ontbijt. Optioneel en met bijbetaling kunt u ook kiezen voor halfpension of volpension.

Het restaurant Sirocco bevindt zich op de lobbyverdieping en is geopend van ontbijt tot diner en is een plek om te ontspannen in een informele en rustige omgeving. De koks hebben een uitgebalanceerd en smakelijk menu opgesteld, geschikt voor alle smaakpapillen. Wanneer u trek heeft in een lekker kopje koffie in goed gezelschap, is Zeste Café de plaats bij uitstek. Hier kunt u ook lichte snacks vinden om uw batterijen overdag weer op te laden.

Activiteiten
Het buitenzwembad zal ongetwijfeld het middelpunt zijn van uw ontspanning, een prachtige ruimte op een panoramisch terras, van waaruit u kunt genieten van een onvergetelijk uitzicht op de stad en de Burj Khalifa. Ontspan op de Balinese ligstoelen met een goed boek of luister naar muziek bij het zwembad. Tussen ontspanning en winkelen door kunt u aan uw dagelijks trainingsprogramma werken in de goed uitgeruste fitness van het hotel. Grijp ook uw kans om wat tijd te besteden in de wellness en maak gebruik van de korting in de prachtige Spa.

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen

Extra opties in Myanmar

Ballonvlucht over Bagan bij zonsondergang

Extra opties in Myanmar
Begin de dag met een geweldige ballonvlucht over de vlakten van Bagan bezaaid met iconische stoepa's en tempels. Dit is een magische ervaring die u nooit meer vergeet!

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn de vluchten met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met bijbetaling). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Onze vluchten vertrekken vanaf Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM) en Eindhoven (code: EIN), of u kunt zelf een andere luchthaven van vertrek selecteren.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is. 

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. 

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat u kiest voor vluchten met een tussenstop en genoodzaakt bent een overnachting te boeken, dan is dit uw eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw reservering en het check-in tijden van het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé tevens niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de eerste dag en een vroege vlucht op uw laatste dag. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij stellen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op uw e-ticket. Indien het type reservering dit toelaat, kunt u (of bent u in veel gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Sommige vliegtickets bevatten een treinreis als onderdeel van het traject. Wanneer een treinreis voorafgaat aan uw vlucht, bent u verplicht om de treinreis te gebruiken. Indien u dit niet doet wordt dit als no-show aangemerkt en worden vervolgtickets mogelijk geannuleerd. Als gevolg hiervan zult u verplicht zijn om hoge wijzigingskosten te betalen op de luchthaven om alsnog uw vlucht te kunnen nemen. Voyage Privé kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor deze kosten.

... verder lezen

Extra informatie vluchten Dubai
Op het moment van uw reservering:
- Indien u kiest voor een late aankomst, checkt u onmiddellijk in bij aankomst.
- Indien u kiest voor een nacht op het vliegtuig, is de check-in beschikbaar vanaf 15.00 uur op de dag van aankomst.
Bij het kiezen van uw terugvlucht:
- Indien uw vlucht vóór 2:30 uur is gepland, kunt u uw kamer niet behouden tot u het hotel verlaat.
- Indien uw vlucht na 2:30 uur is gepland, kunt u uw kamer behouden totdat u het hotel verlaat.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

Retourtransfers tussen de luchthaven en het hotel zijn inclusief. 

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Het weer

Jan
min : 18°C max : 32°C
Feb
min : 19°C max : 35°C
Mrt
min : 22°C max : 36°C
Apr
min : 24°C max : 37°C
Mei
min : 25°C max : 33°C
Jun
min : 25°C max : 30°C
Jul
min : 24°C max : 30°C
Aug
min : 24°C max : 30°C
Sep
min : 24°C max : 30°C
Okt
min : 24°C max : 32°C
Nov
min : 22°C max : 32°C
Dec
min : 19°C max : 32°C

Details over uw tour

Alle praktische informatie over uw rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Check-in: 15.00 uur
Check-out: 12.00 uur
- Huisdieren zijn niet toegestaan

Inbegrepen in de prijs:
- 7 of 13 nachten in de vermelde hotels volgens het reisprogramma (of gelijkwaardig)
- Maaltijden volgens het reisprogramma 
- Upgrade naar volpension tussen 15 december en 15 januari (enkel bij verblijf van 7 nachten)
- Eén of meerdere Engelstalige gidsen tijdens de rondreis
- Behandeling van bagage (tenzij dit logistiek gezien niet mogelijk is op luchthavens en boten)
- Engelstalige gids op dag 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 13, 14
- Engelstalige opvolging van onze lokale partner, 24u/24 en 7d/7
- Speciale excursies inbegrepen in Kawtaung and Nyaung Oo Phee island (o.a. snorkelen en culturele dans)
- Transfers, excursies en bezoeken volgens het programma tijdens de hele rondreis

Niet inbegrepen in de prijs:
- Niet vermelde maaltijden en drankjes
- Niet vermelde bezoeken en entreeprijzen
- Optionele excursies
- Persoonlijke uitgaven en fooien
- Visumkosten
- Verzekeringen (optioneel)
- Alle andere, niet vermelde diensten
- Niet vermelde maaltijden en drankjes
- Niet vermelde bezoeken en entreeprijzen
- Optionele excursies
- Persoonlijke uitgaven en fooien
- Visumkosten
- Verzekeringen (optioneel)
- Alle andere, niet vermelde diensten


De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Alle praktische informatie over het het Holiday Inn Dubai Festival City 4*:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Aantal kamers in het hotel : 508
Check-in: 15.00 uur
Check-out: 12.00 uur
Huisdieren zijn niet toegestaan

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Het hotel beschikt over*:

 • Conciërgeservice
 • Was- en strijkservice
 • Wifi
 • Business services
 • 3 restaurants
 • Bar op het dak van het hotel

De kamers zijn uitgerust met*:

 • Kluis
 • Verwarming en airconditioning
 • Zonwering
 • Haardroger
 • Badjas en slippers
 • Inloopdouche
 • Aparte kaptafel
 • Telefoon in de badkamer
 • Minikoelkast
 • Minibar
 • Koffie- en theefaciliteiten
 • Thee en koffie
 • Flessen water
 • Flatscreen TV

Activiteiten bij het hotel*:

 • Fitness
 • Zwembad met panoramische stadszicht

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie over uw tour en bezoeken
De hotels, die voldoen aan de lokale normen, zijn indicatief en kunnen ter plaatse gewijzigd worden voor hotels van een soortgelijke categorie. Het reisprogramma is onderhevig aan wijzigingen als gevolg van dwingende redenen zoals vertraagde vluchten, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd.

... verder lezen

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Lokale belasting Samenwerkingsraad van de Arabische Golfstaten

Indien u in het bezit bent van een verblijfsvergunning voor een van de lidstaten van de Samenwerkingsraad van de Arabische Golfstaten (Saoedi-Arabië, Oman, Koeweit, Bahrein, Verenigde Arabische Emiraten of Qatar) en daarnaast gebruik wilt maken van de aanbiedingen van Voyage Privé, dient u mogelijk lokale belasting te betalen bij aankomst bij het hotel. De hoogte van deze belasting kan variëren en hoge bedragen aannemen. Het bedrag dient direct aan het hotel te worden betaald. Voyage Privé is niet aansprakelijk voor deze belasting en claims worden niet geaccepteerd.

Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

 • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
 • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
 • Onze diensten zijn kwalitatief, betrouwbaar en reactief
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

 1. Voyage Privé
 2. Luxe vakantiehuis
 3. Hoogtepunten van Myanmar met eiland verlenging en optionele stopover in Dubai