Rondreis door Myanmar - 10 nachten - Yangon - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Ontdek de mooiste bezienswaardigheden van Myanmar
  • Geniet van een comfortabel verblijf in luxe hotels en alle transfers inbegrepen
  • Profiteer van de kennis van een Engelssprekende gids en een prive-chauffeur
  • En ook... Vlieg optioneel over de tempels van Bagan in een luchtballon

Welkom in... Myanmar

Bent u op zoek naar een onvergetelijke reis? We nemen u mee naar een bijzonder land met mooie landschappen en een authentieke cultuur: Myanmar!

Myanmar - het voormalige Birma - ligt tussen Bangladesh, China, India, Laos en Thailand en is één van de meest authentieke landen van Azië. Ontdek de rijke schatten en natuurlijke wonderen tijdens een prachtige rondreis die u meeneemt naar de meest verbazingwekkende locaties van het land.

Reis van Mandalay naar het Inlemeer langs de sublieme landschappen van Ava en Bagan. Geniet van prachtige zonsondergangen en schitterende tempels.
Gaat u mee op avontuur?

Reisbeschrijving

Uw reisroute:
Dag 1: Aankomst in Yangon
Dag 2: Yangon
Dag 3 Yangon / Mandalay
Dag 4: Mandalay / Mingun / Sagaing / Ava / Amarapura / Mandalay
Dag 5: Mandalay / Nyaung U - Bagan
Dag 6: Bagan
Dag 7: Bagan
Dag 8: Bagan - Nyang U / Inlemeer
Dag 9: Inlemeer
Dag 10: Inlemeer - Heho / Yangon
Dag 11: Yangon – Vertrek

Speciaal voor u: 1 welkomstgeschenk met een traditionele Shan tas met 2 gestempelde postkaarten, een gedetailleerde map van Myanmar en verfrissende handdoekjes.

Uw programma

Dag 1: Aankomst in Yangon
Bij aankomst op de luchthaven wordt u door uw chauffeur en uw Engelssprekende gids opgehaald en naar uw hotel gebracht. Yangon is een relatief rustige en charmante stad. Het indrukwekkende koloniale erfgoed maakt het een van de meest fascinerende steden in Zuidoost-Azië.

U brengt een bezoek aan de Kyaukhtatgyi pagode met zijn 70 meter lange, liggende Boeddha. Dit bezoek geeft u een goed beeld van het boeddhisme, dankzij de muurschilderingen over het leven van Boeddha. Op de voeten van de Boeddha staan 108 heilige tekens zien en veel locals komen hier om te bidden.

U gaat verder naar een lokale theewinkel. U kunt kiezen uit een scala van drankjes en genieten van een kopje koffie of thee tussen een gezelschap zakenlieden, groepen vrienden en families die in de winkel verzamelen voor een praatje of om zaken te doen.

Van daaruit gaat u verder met de Shwedagon Pagoda, de meest gerespecteerde boeddhistische tempel in Myanmar. Hoewel de oorsprong van de pagode onduidelijk is, zegt de lokale legende dat de oorspronkelijke structuur 2500 jaar geleden werd gebouwd, en meerdere malen werd verbouwd tot het zijn huidige vorm aannam in de 15e eeuw. De centrale stoepa is 99 meter hoog en wordt omringd door 64 kleinere stoepa's. Uw gids zal u het enorme complex laten zien en uitleggen waarom deze tempel zo wordt vereerd. Geniet van een prachtig uitzicht op de gouden stoepa.
Overnachting in Yangon.
Dag 2: Yangon
Ontbijt in het hotel. Stap aan boord van een lokale trein op het centraal station in Yangon en rij langs verschillende gebieden van de stad. Deze langzame rit geeft u de unieke gelegenheid om het levendige en kleurrijke leven van de landelijke bevolking van Myanmar te observeren.

Na ongeveer 45 minuten - 1 uur stapt u uit in de wijk Insein waar u een van de beste markten van de stad bezoekt met verse producten en kleurrijke waren. Neem de tijd om een ​​wandeling te maken langs de kraampjes met fruit, vlees en andere producten, en maak een praatje met de vriendelijke bevolking.

Transfer met de auto naar het centrum van Yangon. Maak een wandeling door Chinatown en Little India, twee levendige en bruisende buurten van Yangon. In de namiddag bezoekt u de markt van Bogyoke ook wel bekend als de Scott Market. Met meer dan 2000 winkels en kraampjes kunt u hier de mooiste handgemaakte producten vinden zoals edelstenen (jade, robijnen en saffieren), gevlochten bamboe, poppen en antiek.
Vrije tijd om wat rond te wandelen en aankoopjes te doen. (De markt is op maandag gesloten, evenals op feestdagen en op dagen van volle maan)
Overnachting in Yangon.
Dag 3 : Yangon / Mandalay
Ontbijt in het hotel. Transfer (zonder gids) naar de luchthaven van Yangon en vlucht naar Mandalay (indicatief tijdschema, onderhevig aan verandering: ochtendvlucht). Mandalay was de laatste Birmaanse hoofdstad voor de komst van de Britten, die "Rangoon" tot hoofdstad hebben gemaakt. De stad ontleent zijn naam aan de 236m hoge heuvel ten oosten van het voormalige Koninklijk Paleis. Het is een belangrijk cultureel centrum waar de tradities in ere worden gehouden. In de omgeving zijn de bekende steden te vinden: Amarapura, Sagaing, Ava en Mingun.

U begint uw dag met een bezoek aan de Mahamuni Pagoda. Deze pagode is de thuisbasis van een van de meest vereerde Boeddha beelden van het land. Door de jaren heen werd het beeld bedekt met bladgoud, waardoor het een 'klonterige' structuur heeft. Mandalay is ook bekend om zijn vakmensen. Voor meer informatie over de huisnijverheid van de stad brengt u een bezoek aan de traditionele workshops. Ontdek hoe houten sculpturen, wandtapijten van Kalaga en bladgoud worden gemaakt. Hier zijn de technieken eeuwenlang onveranderd zijn gebleven.

In de namiddag gaat u naar de Kuthodaw Pagoda met een enorme stenen bibliotheek en het Shwenandaw klooster, beroemd om zijn verfijnde houten beelden. Bewonder de zonsondergang vanaf de heuvel van Mandalay van waar u een prachtig uitzicht heeft op de stad, het Koninklijke Paleis en de Irrawaddy rivier.
Overnachting in Mandalay.
Dag 4: Mandalay - Mingun -  Sagaing – Ava - Amarapura - Mandalay
Ontbijt in het hotel. Transfer naar de pier aan de oevers van de Irrawaddy waar u aan boord stapt van een lokale boot voor een ochtendexcursie naar Mingun. De tocht duurt ongeveer 45 minuten. U bezoekt de Pagode van Mingun die door de Koning Bodawpaya werd gebouwd in het begin van de 19de eeuw, en de bel van Mingun die maar liefst 90 ton weegt.

Per boot vertrek u naar het zuiden van Mandalay. 
Aan de steiger van Shwe Kyet Yet stapt u uit en steekt u de metalen brug over naar Sagaing. Ontdek de heuvel van Sagaing bezaaid met honderden gouden pagodes. Steek met de lokale ferry de rivier over naar Ava. Deze voormalige hoofdstad van Myanmar was ooit bekend onder de naam Inwa. Kleine paardenkoesten (2 personen/koets) staan voor u klaar voor een bijzondere ontdekking van deze site. Bezoek de overblijfselen van het Koninklijk Paleis, de uitkijktoren en het Bagaya klooster. In de namiddag maakt u een wandeling over de brug van U Bein, gebouwd in 1849. Terugkeer naar Mandalay in de late namiddag.
Overnachting in Mandalay.
Dag 5: Mandalay / Nyaung U - Bagan
Vroeg ontbijt in het hotel. Transfer naar de luchthaven voor uw vlucht naar Nyaung U (indicatief tijdschema, aan verandering onderhevig: ochtendvlucht). Aankomst in Bagan en transfer naar uw hotel.

Aan de oevers van de rivier de Irrawaddy ligt Bagan, een van de meest opmerkelijke archeologische plaatsen in Azië. Uw reis begint met het bezoek van een tempel met een spectaculair uitzicht op de omliggende vlakten van Bagan. Ga verder voor een bezoek aan de gouden stupa van de Shwezigone pagode voor een kennismaking met de rijke geschiedenis van Bagan. Bezoek daarna de Wetgyi Inn Gubyaukgyi en de tempel van Htilominlo. 

De middag begint met een bezoek aan een traditionele lakworkshop, waar u de productie van één van de meest beroemde ambachten van Myanmar kunnen waarnemen. Ga verder naar de Ananda tempel, een architectonisch meesterwerk en een van de mooiste tempels van Bagan. Van daaruit reist u met paard en wagen naar Thatbyinnyu, de hoogste tempel in Bagan, de enorme Dhammayangyi tempel, bekend om zijn opmerkelijke baksteen, en de Sulamani tempel. Geniet van een magnifieke zonsondergang van het verhoogde terras van een van deze tempels.
Overnachting in Bagan.
Dag 6: Bagan
Optioneel en tegen bijbetaling kunt u uzelf trakteren op een vlucht over Bagan in een luchtballon.
Begin de dag met een geweldige ballonvlucht over de vlakten van Bagan bezaaid met tempels. Geniet van een snack met croissants, thee en koffie, totdat de ballon is opgeblazen. Stap aan boord en geniet van het uitzicht over duizenden gouden stoepa's en tempels met de indrukwekkende Irrawaddy-rivier op de achtergrond. Een onvergetelijke en unieke ervaring.
Belangrijke opmerkingen:
- Beschikbaar van eind oktober tot eind maart, indien het weer het toelaat
- Gezien de grote vraag naar dit product in het hoogseizoen, is het aan te raden om een ​​aantal maanden van tevoren te reserveren.

Ontbijt in het hotel. Na het ontbijt brengt u een bezoek aan de kleurrijke markt van Nyaung U, waar locals elke dag samen komen om producten te kopen en verkopen. Ga verder naar het dorp Myinkaba voor een korte wandeling naar de Manuha en Nan Paya tempels. Vrije tijd om andere tempels of ambachtelijke winkels te bezoeken of keer terug naar uw hotel om te ontspannen tijdens de hitte van de middag.

Vanmiddag bezoekt u het dorpje Minnanthu, één van de minst bezochte regio's van Bagan. Hier kun u de Payathonzu, Lemyentha en Nandamannya tempels bezoeken voor u aan boord stapt van een lokale boot voor een langzame cruise over de Irrawaddy rivier. Terugkeer naar uw hotel in de late namiddag en rest van de dag vrij.
Overnachting in Bagan
Dag 7: Bagan - Mont Popa - Bagan
Ontbijt in het hotel. We rijden naar Mount Popa, op ongeveer vijftig kilometer van Bagan (1u30). Ontdek het leven van de boeren van het platteland tijdens een stop waar suikerpalmen worden geoogst. 
Mount Popa is een van de meest heilige plekken in Myanmar. De officiële naam is Popa Taung Kalat, een vulkaan die 1.518 meter boven de zeespiegel uittorent met boven op de top een Boeddhistische tempel. Optioneel kunt u de 777 treden beklimmen die leiden naar het Taung Kalat klooster. Let op: deze klim is pittig, moet gedeeltelijk op blote voeten worden gedaan, en wordt nog lastiger door de apen onderweg. Terugkeer naar Bagan. Rest van de dag vrij om te genieten van Bagan en de omgeving te verkennen.
Overnachting in Bagan.
Dag 8: Bagan - Nyaung U / Heho - Inlemeer
Ontbijt in het hotel. Transfer naar de luchthaven van Nyaung U (zonder gids) voor uw vlucht naar Heho. (indicatief tijdschema, aan verandering onderhevig: ochtendvlucht)

Vanuit Heho is het een uur rijden naar Nyaung Shwe, de toegangspoort naar het Inlemeer. Onderweg stoppen we bij het houten Shwe Yan Pyay klooster en de markt van Nyaung Shwe. U gaat aan boord van een privéboot en vaart over een van de meest spectaculaire bezienswaardigheden van Myanmar, het Inlemeer. U vaart door de dorpen die op palen zijn gebouwd en ziet de drijvende tuinen en bijzondere vissers. 
Ook bezoekt u de Phaung Daw Oo pagode, een van de belangrijkste heiligdommen van het meer, en het Nge Phe klooster met een schitterende collectie Boeddha beelden. In de namiddag bezoekt u een weefworkshop in het dorp Inpawkhone, een traditionele sigarenfabriek, een koperslagersworkshop en een fabrikant van sampans in Nampan. Terugkeer naar het hotel in de late namiddag.
Overnachting aan het Inlemeer.
Dag 9: Inlemeer
Ontbijt in uw hotel. U vertrekt 's ochtends vroeg van het hotel in een traditionele gemotoriseerde sampan voor een dagexcursie op het Inlemeer. Over de kleine rivier Belu Chaung vaart u naar het dorp Sagar. Picknick in het klooster van Sagar. Op 15 minuten van Sagar ligt het complex Takkhaung Mwedaw. Sommige van de pagodes zijn begroeid door de natuur en sommigen staan gedeeltelijk onder water. Terug naar het Inlemeer en transfer naar het hotel. 
Overnachting aan het Inlemeer.

Dag 10: Inlemeer- Heho / Yangon
Ontbijt in het hotel. U vertrekt naar het dorpje Indein. Dit zijn de indrukwekkende overblijfselen van honderden tempels die eeuwenlang bedekt zijn geweest met een dikke laag vegetatie. Door de bijzondere vorm van de ruïnes en het hobbelige landschap, lijkt het alsof u in een sprookje wandelt. Geniet van een panoramisch uitzicht op het meer vanuit het klooster.
Transfer naar de luchthaven van Heho en vlucht naar Yangon (indicatief tijdschema, aan verandering onderhevig: avondvlucht). Aankomst in Yangon en transfer naar uw hotel (zonder gids).
Overnachting in Yangon.

Dag 11: Yangon - Vertrek
Ontbijt in het hotel. Vrije tijd (zonder gids of chauffeur) tot uw transfer naar de luchthaven van Yangon voor uw internationale terugvlucht.

Om u te helpen

30%
Boekt u meer dan 35 dagen van te voren en is het totaal bedrag meer dan €1000 ? Dan hoeft u niet alles in één keer te betalen! Klik de optie aan van een voorschot van 30% op het moment van boeken.

Lees hier onze algemene verkoopsvoorwaarden.

Voor meer informatie of voor telefonische hulp, kunt u ons bellen via (+31) 30 808 01 49.

Uw hotels

Maak uw keuze tussen verblijf in 3*, 4* of 5* hotels, afhankelijk van uw wensen en behoeften. Alle hotels zijn stuk voor stuk zorgvuldig geselecteerd, bieden een fantastische service en liggen op een uitstekende locatie.

3* hotels:
Yangon: Best Western Green Hill in een Deluxe Kamer (of vergelijkbaar)
Mandalay: Mandalay City in een Superior Kamer (of vergelijkbaar)
Bagan: Shwe Yee Pwint in een Bagan Kamer (of vergelijkbaar)
Inlemeer: Golden Island Cottages in een Superior Kamer (of vergelijkbaar)

4* hotels:
Yangon: Chatrium Hotel in een Deluxe Kamer (of vergelijkbaar)
Mandalay: Mandalay Hill Resort in een Superior Kamer met Uitzicht op het Paleis (of vergelijkbaar)
Bagan: Areindmar in een Deluxe kamer (of vergelijkbaar)
Inlemeer: Prisitine Lotus Spa Resort in een Floating Duplex (of vergelijkbaar)

5* hotels:
Yangon: Belmond Governor's Residence in een Deluxe kamer (of vergelijkbaar)
Mandalay: Mandalay Hill Resort Deluxe Kamer met Uitzicht op de Bergen (of vergelijkbaar)
Bagan: Aureum Palace Hotel in een Jasmine/Orchid Villa met Tuinzicht (of vergelijkbaar)
Inlemeer: Villa Inle Resort in een Villa met Uitzicht op het Meer (of vergelijkbaar)

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen

Uw pension en restaurants

Tijdens de volledige rondreis geniet u van een inbegrepen ontbijtformule. Optioneel en met bijbetaling kunt u ook kiezen voor halfpension (exclusief drankjes) of volpension (exclusief drankjes).

Proef de lokale specialiteiten van Myanmar, een mix van culturen en smaken. Probeer de verschillende curries, Monhinga, een vissoep geserveerd met rijstnoedels, kip en koksmelk of de niet te missen haut swel kyaw en htamin kyaw, noedels en gebakken zwezerik!

Indien u tijdens de kerstperiode of met Nieuwjaar reist, zal er ter plaatse een supplement worden gerekend voor een speciaal georganiseerd diner!

Details over het hotel:

Alle praktische informatie over de rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan

Inbegrepen in de prijs:
- 10 overnachtingen in een tweepersoonskamer in een hotel in de gekozen categorie
- Ontbijt
- Binnenlandse vluchten
- Lokale Engelssprekende gidsen tijdens de volledige reis
- Transfers in bussen met airconditioning
- Excursies genoemd in het programma
- Toegangsprijzen voor betaalde bezoeken genoemd in het programma
- 1 welkomstgeschenk: Traditionele Shan zak met 2 gestempelde postkaarten, gedetailleerde kaart van Myanmar, verfrissende doekjes.

Niet inbegrepen in de prijs:
- Persoonlijke uitgaven
- Kerst- en Nieuwjaarsdiner (met bijbetaling)
- Fooien
- Verzekeringen
- Maaltijden en drankjes niet genoemd in het programma
- Andere diensten niet genoemd in het programma 

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen.

Uw reis

Vluchten: Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij. U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Gezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

Opgelet: Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (Code: BRU), Brussel-Charleroi (Code: CRL), Amsterdam (Code: AMS), Rotterdam (Code: RTM) of Eindhoven (Code: EIN). Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Transfers: Inclusief. U komt aan en u vertrekt van de luchthaven van Yangon (RGN).

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is:
Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

Bagage: Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald.

Tour, excursie of autoverhuur: U ontvangt hiervoor de benodigde documenten met uitgebreide beschrijving van uw verblijf of verhuur van de auto uiterlijk 3 weken voor vertrek.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.

België: http://diplomatie.belgium.be/nl/Diensten/Op_reis_in_het_buitenland/reisdocumenten
Nederland: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/reisadviezen/inhoud

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan Belgische burgers of inwoners van de Europese Unie, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Belangrijke informatie over vluchten

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt verstuurd een paar dagen na de reservering via e-mail ter bevestiging.

Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema.

In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel.

Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen. De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij.

Reisdocumenten

Nadat u de ontvangstbevestiging heeft ontvangen van uw aankoop en wanneer deze betaald is, sturen wij u per e-mail :

- Een document voor het transport in de vorm van een elektronisch ticket (wanneer u een aanbieding met transport heeft gekocht). In dit document vindt u alle informatie betreffende uw transport (tijd en plaats / informatie voor de check-in / bagage informatie).

- Een of meerdere boekingsbewijzen die bij aankomst gepresenteerd moet worden aan de receptie en aan de dienstverlener voor eventuele bijgeboekte opties.
U kunt hier ook alle adres- en contactgegevens van uw hotel of dienstverlener vinden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Onze diensten zijn kwalitatief, betrouwbaar en reactief
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Rondreis door Myanmar - 10 nachten