Rondreis door Myanmar - Yangon - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Ontdek de mooiste bezienswaardigheden van Myanmar: Mandalay, Bagan & Inle lake, met gids
  • Geniet van een comfortabel verblijf met al uw transfers inbegrepen

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Welkom in...Myanmar

Een beroemde schrijver en reiziger schreef: "Reizen geeft betekenis aan je leven, reizen voed je zintuigen". Om deze woorden echt te ervaren ga op reis naar Myanmar. Bezoek de gouden pagodes, de oude tempels, drijvende dorpen van Inle Lake of de gebieden rond Irrawaddy. U zult versteld staan van de kleuren, de rijkdom en de verscheidenheid van de landschappen in de reis van Yangon, naar Mandaly via Bagan.
U zult geraakt worden door dit prachtige land en de mensen die u vriendelijk verwelkomen.
Bent u klaar om een bijzondere wereld te ontdekken?

Om u te helpen

30%
Boekt u meer dan 35 dagen van te voren en is het totaal bedrag meer dan €1500 ? Dan hoeft u niet alles in één keer te betalen! Klik de optie aan van een voorschot van 30% op het moment van boeken.

Lees hier onze algemene verkoopsvoorwaarden.

Reisbeschrijving

De prachtige reis bestaat uit 8 nachten en u heeft een gids.

Rondreis van 8 nachten:
Dag 1: Aankomst in Yangon
Dag 2: Yangon / Nyaung U - Bagan
Dag 3: Bagan
Dag 4: Bagan - Mount Popa - Bagan
Dag 5: Bagan - Nyaung U / Mandalay
Dag 6: Mandalay - Amarapura - AVA - Sagaing - Mandalay
Dag 7: Mandalay / Heho - Inle Lake
Dag 8: Inle Lake
Dag 9: Inle Lake- Heho / YANGON - Vertrek
Rondreis 8 dagen in detail
Dag 1 : Aankomst in Yangon
U wordt opgevangen door de chauffeur in de aankomsthal. De stad die vroeger bekend was als Rangoon, is een relatief rustige en charmante stad. In de stad vindt u indrukwekkende koloniale en godsdienstige gebouwen, wat Yangon een van de meest fascinerende steden van Zuidoost-Azië maakt. U kunt vrij eten in Yangon.

Tour suggesties:
Breng een bezoek aan Kyauktatgyi, een liggende Boeddha van 70 meter lang. Hier kunt u meer leren over het boeddhisme. Daarnaast is het bezoeken van een lokale theewinkel aan te raden. Een bezoek aan Kandawagyi Park, een van de groenste plekken in het centrum van Yangon, is zeker de moeite waard. Vanaf hier kunt u ook de Shwedagon Pagoda zien, de meest belangrijke boeddhistische tempel in Myanmar. De 8-zijdige stupa is 99 meter hoog en prachtig bedekt met bladgoud.

Dag 2: Yangon/Nyaung U - Bagan
U ontbijt in het hotel, u wordt naar de luchthaven gebracht voor uw vlucht naar Bagan (Nyang U). U eet en overnacht in Bagan.

Tour suggesties:
Bagan was de hoofdstad van Myanmar van de 11e tot de 13e eeuw. In het gebied vindt u duizenden stoepa's en tempels. Breng een bezoek aan de gouden stoepa van de pagode Shwezigone voor een kennismaking met de rijke historie van Myanmar. Ook een bezoek aan de grot-tempel Wetkyi Gubyaukgyi is zeker de moeite waard.

Dag 3: Bagan
Ontbijt in het hotel
Vrij diner
Nacht in Bagan

Tour suggesties:
Na het ontbijt bezoekt u de kleurrijke markt van Nyaung U, waar de dorpelingen hun dagelijkse inkopen doen. In het dorp Myinkaba kunt u een korte wandeling maken naar de Manuha en Nan Paya tempels. Een van de minst bezochte regio's van Bagan is het landelijke dorpje Minnanthu.

Dag 4: Bagan - Mont Popa - Bagan
Ontbijt in het hotel
Vrij diner
Nacht in Bagan

Tour suggesties:
Mount Popa ligt op 50 km van Bagan, u ontdekt het leven van de boeren op het platteland. De berg wordt beschouwd als de "Olympus Myanmar". U kunt naar het klooster Taung Kalat klimmen bovenop de vulkanische berg (let op: deze klim is moeilijk en moet voor de helft op blote voeten gedaan worden, let ook op voor de apen!). De rest van de dag is vrij.

Dag 5: Bagan - Nyaung U / Mandalay
Ontbijt in het hotel
Ontmoet uw chauffeur en u wordt naar het vliegveld gebracht voor uw vlucht naar Mandalay.
Vrij diner
Nacht in Mandalay

Tour suggestie:
Het begin van de dag bezoeken we de Mahamuni Pagode, waar een van de meest gerespecteerde Boeddha beelden van het land staat. Bovendien bezoekt u de Mandalay Kuthodaw Pagoda en het Shwenandaw klooster. Dit enorme teak houten gebouw staat bekend om zijn prachtige houtsnijwerk. De dag wordt afgesloten met een bezoek aan de Manadalay Hill, waar u een indrukwekkend uitzicht heeft over de stad en de zonsondergang.
De rest van de dag is vrij, inclusief een vrij diner.

Dag 6: Mandalay - Amarapura - AVA - Sagaing - Mandalay
Ontbijt in het hotel
Vrij diner
Nacht in Mandalay

Tour suggestie:
Na het ontbijt vertrekt u voor een excursie rond Mandalay naar de voormalige hoofdsteden Ava, Sagaing en Amarapura. Ook steekt u een brug over de rivier van Irrawady naar Sagaing, wat wordt beschouwd als het religieuze centrum van Myanmar. Het is de thuisbasis van 3.000 monniken en 100 meditatie centra. Hier kunt u de Pagodes Swm Oo Pon Nya Shin en U Min Thone Sae.
Ook brengt u een bezoek aan de lokale markt van Saging, een typisch Birmese markt met weinig toeristen.

Dag 7: Mandalay / Heho - Inle Lake
Ontbijt in het hotel
Transfer naar het vliegveld voor uw vlucht naar Heho
Vrij diner
U overnacht bij het Inle Lake.

Tour suggesties:
Vanuit Heho is een uur naar Nyaung Shwe, de toegangspoort naar Inle Lake. Onderweg stoppen we bij het houten Shwe Yan Pyay klooster en de markt van Nyaung Shwe. U gaat aan boord van een privé boot en vaart over een van de meest spectaculaire bezienswaardigheden van Myanmar, Inle Lake. U vaart door de dorpen die op palen zijn gebouwd. U ziet de drijvende tuinen en bijzondere vissers.
Ook bezoekt u Phaung Daw Oo pagode, een van de belangrijkste heiligdommen van het meer. In de namiddag bezoekt u een weef workshop in het dorp Inpawkhone en een traditionele sigaren fabriek.

Dag 8: Inle Lake
Ontbijt in het hotel

Tour suggesties:
U vertrekt naar het dorp In Dein, waar een overdekte wandelgang u brengt naar duizend pagodes. U heeft hier een panoramisch uitzicht op het meer. De rest van de dag bent u vrij. Vrije maaltijd en overnachting in Inle Lake.

Dag 9: Inle Lake - Heho / Yangon - Vertrek
Ontbijt in het hotel. U heeft vrije tijd tot dat de transfer klaar staat voor uw vlucht naar Yangon.


Uw hotels

U verblijft tijdens uw rondreis in zorgvuldig geselecteerde 5* hotels

Uw hotels:
- In Yangon: Savoy Hotel in een Deluxe kamer (of vergelijkbaar)
- In Bagan: Bagan Lodge in een Deluxe kamer (of vergelijkbaar)
- In Mandalay: Mandalay Hill Resort in een Deluxe kamer met Mandalay Hill zicht (of vergelijkbaar)
- In Inle Lake: Sanctum Inle Resort in een Deluxe klooster kamer (of vergelijkbaar)

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen Volwassenen
4 Volwassenen

Uw pension en restaurants

Tijdens uw rondreis is het ontbijt inbegrepen.
Geniet van uw vrije tijd om de lokale specialiteiten te proeven. Bijvoorbeeld Monhinga, een vissoep geserveerd met rijs noodles met kip en koksmelk. Ook erg populair is de noodle soep met gehaktballen.

Details over het hotel:

Alle praktische informatie over de rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan

Inbegrepen in de prijs:
- In een standaard kamer met ontbijt
- Binnenlandse vlucht met Air KBZ, Yangon Airways, Air Bagan, Asian Wings of Air Mandalay
- Transfers over land in een auto met airconditioning
- Excursie naar Mingun in lokale boot
- 1 rondrit met koets in Ava en Bagan
- Transfers en excursie bij het Inle meer in een privé gemotoriseerd puntbootje
- 1 welkomstcadeau: traditionele Shan tas met 2 postkaarten met postzegels, gedetailleerde kaart van Myanmar, verfrissend doekje
- Engelstalige gids

Niet inbegrepen in de prijs:
- Andere kamercategorieën
- De maaltijden en drankjes die niet genoemd zijn
- Persoonlijke uitgaven, fooien
- De toeristenbelasting die bij aankomst betaald moet worden
- Verzekeringen (optioneel)


De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen.

Uw reis

Vluchten: Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij. U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Opgelet: Onze vluchten vertrekken meestal uit Amsterdam (Code: AMS), Rotterdam (Code: RTM) of Eindhoven (Code: EIN). Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Transfers: Inclusief.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is:
Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

Bagage: Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald.

Gezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het hier!

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan Nederlandse burgers of inwoners van de Europese Unie, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de Rijksoverheid Nederland.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.


Regenseizoen
Hou er rekening mee dat u te maken heeft met regenseizoenen. Voordat u uw periode boekt raden wij u aan om op internet te informeren naar deze periodes.


Belangrijke informatie over vluchten

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt verstuurd een paar dagen na de reservering via e-mail ter bevestiging.

Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema.

In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel.

Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen. De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij.

Reisdocumenten

Nadat u de ontvangstbevestiging heeft ontvangen van uw aankoop en wanneer deze betaald is, sturen wij u per e-mail :

- Een document voor het transport in de vorm van een elektronisch ticket (wanneer u een aanbieding met transport heeft gekocht). In dit document vindt u alle informatie betreffende uw transport (tijd en plaats / informatie voor de check-in / bagage informatie).

- Een of meerdere boekingsbewijzen die bij aankomst gepresenteerd moet worden aan de receptie en aan de dienstverlener voor eventuele bijgeboekte opties.
U kunt hier ook alle adres- en contactgegevens van uw hotel of dienstverlener vinden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Onze diensten zijn kwalitatief, betrouwbaar en reactief
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Rondreis door Myanmar